American Gods (2013-)
+2
Iron Man
Neu
6 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Fantasy serije
Stranica 1 / 1.
American Gods (2013-)
American Gods (TV Series 2013– ) - (Američki Bogovi)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1898069/
HBO neće štedjeti na svojim prethodnim najavama adaptacija Američkih Bogova , Neil Gaiman-A čiji je roman nagrađen 2001. Prema Hollywood Reporteru, i Tom Hanks planira najmanje šest sezona serije, s proračunom od 30 milijuna dolara za 40 milijuna dolara po sezoni.
Američki Bogovi,očekuju se da će izaći u 2013 u najranije, izgrađena je na pretpostavci da božanstva i figure mita i folklora postoje samo zato što ljudi vjeruju u njih. Iz toga slijedi bivši osuđenik po imenu Shadow, koji, na prijevremeno puštanje iz zatvora nakon što je njegova supruga poginula u prometnoj nesreći, je angažirao da bude tjelohranitelj tajanstvenog čovjeka. Međutim, ubrzo je otkrio da srijeda je inkarnacija svih-oca Odina, koji je putujući Americi zapošljavanje njegov kolega zaboravio božanstava na plaće epsku bitku protiv novog američkog bogova - manifestacija suvremenog života i tehnologije, poput Interneta, medija i kreditnim karticama.
Hanks i Goetzman, i Oscarom nagrađeni snimatelj Robert Richardson su izvršni producenti serije.
Što kažete? Kako vam se čini? Ja jedva čekam.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1898069/
HBO neće štedjeti na svojim prethodnim najavama adaptacija Američkih Bogova , Neil Gaiman-A čiji je roman nagrađen 2001. Prema Hollywood Reporteru, i Tom Hanks planira najmanje šest sezona serije, s proračunom od 30 milijuna dolara za 40 milijuna dolara po sezoni.
Američki Bogovi,očekuju se da će izaći u 2013 u najranije, izgrađena je na pretpostavci da božanstva i figure mita i folklora postoje samo zato što ljudi vjeruju u njih. Iz toga slijedi bivši osuđenik po imenu Shadow, koji, na prijevremeno puštanje iz zatvora nakon što je njegova supruga poginula u prometnoj nesreći, je angažirao da bude tjelohranitelj tajanstvenog čovjeka. Međutim, ubrzo je otkrio da srijeda je inkarnacija svih-oca Odina, koji je putujući Americi zapošljavanje njegov kolega zaboravio božanstava na plaće epsku bitku protiv novog američkog bogova - manifestacija suvremenog života i tehnologije, poput Interneta, medija i kreditnim karticama.
Hanks i Goetzman, i Oscarom nagrađeni snimatelj Robert Richardson su izvršni producenti serije.
Što kažete? Kako vam se čini? Ja jedva čekam.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: American Gods (2013-)
Malo se toga još zna o seriji, ali čini se dobra.
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Koliko sam skužila iz google prevoditelja, Tom Hanks pravi ovu seriju, a zna se da je Tom Hanks legenda, tako da očekujem od serije puno, a i sinopsis mi se čini primamljiv.
Hoćeš gledat?
Hoćeš gledat?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Pa sad, Tom Hanks je dobar glumac, ali producent...
Započeo/la tema :
Čitao knjigu, pogledat ću seriju.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
vidjet cemo, pogledat cu
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Znači, neki amer skuži da je reinkarnacija Odina i putuje amerikom? Oh, kako logično.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Sad sam tek i ja pročitao ovo što je neu napisala, to izgleda na loš google translate. Glavni lik nije reinkarnacija Odina niti putuje Amerikom reda radi. U knjizi je riječ o obračunu starih i novih bogova, sve viđeno kroz prizmu glavnog lika, Shadowa. Gaiman je to dobro napisao, ima on mašte, to mu se ne može poreći.
Započeo/la tema :
"Američki bogovi" na HBO-u od 2013. godine
Britanski pisac Neil Gaiman priprema se za adaptaciju svog priznatog romana "American Gods" za TV ekrane 2013. godine. Iako je u martu ove godine Gaiman pričao o adaptaciji "Bogova" za film, autor je ipak uspeo da postigne dogovor za TV produkciju sa producentima Tomom Hanksom i Garyjem Goetzmanom i njihovom produkcijskom kompanijom Playtone.
Planirano je da "Američki bogovi" budu pretočeni u TV seriju koja će trajati šest sezona, pri čemu će se svaka sezona sastojati od 10-12 jednočasovnih epizoda.
Ni budžet neće biti zanemarljiv, s obzirom da je svakoj sezoni odobren budžet između 35 i 40 miliona dolara. Ništa u poređenu sa 225 miliona dolara serije "The Pacific", ali mnogo iznad proseka većine serija na TV mreži.
Gaimanov roman predstavlja mešavinu moderne mitologije sa fantastikom, a priča se fokusira na bivšeg osuđenika po imenu Shadow. Posle smrti svoje žene, on je pušten iz zatvora i prihvata posao agenta za g-dina Wednesday, avatara nordijskog boga Grimnira.
Neil Gaiman će takođe biti i izvršni producent serije, a pisaće i scenario za još uvek neutvrđen broj epizoda, čije se emitovanje očekuje na HBO mreži u 2013. godini.
Započeo/la tema :
Onda, ary?
Započeo/la tema :
Snimat će se, prva sezona očekuje se 2014. Producenti su uvjereni u uspjeh i unaprijed je odobreno šest sezona.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» Spartacus: Blood and Sand (2010), Spartacus: Gods of the Arena (2011), Spartacus: Vengeance (2012), Spartacus: War of the Damned (2013)
» Exodus: Gods and Kings (2014)
» Stargate
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Metal Gods(Judas Priest Vs Iron Maiden)
» Exodus: Gods and Kings (2014)
» Stargate
» CroFriends foto natječaj - prosinac 2013. glasanje od 1.-10.12. 2013.
» Metal Gods(Judas Priest Vs Iron Maiden)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Fantasy serije
Stranica 1 / 1.