Provodi i sprovodi (2011 - )
5 posters
Stranica 1 / 1.
Provodi i sprovodi (2011 - )
Provodi i sprovodi novi je sitcom prema ideji Gorana Kulenovića, autora već legendarnih Bitangi i princeza. U dvadeset polusatnih epizoda autori Kulenović i Brešan provest će nas kroz niz humornih situacija u kojima će se naći bračni par pred razvodom, Ksenija Vajs Čalasan (Ksenija Marinković), bivša estradna zvijezda i Tihomir Čalasan (Dražen Kühn), vlasnik pogrebnog poduzeća. Uz probleme oko podjele imovine, preko podjele novog zajedničkog prostora u kojemu Ksenija ima agenciju za vjenčanja, a Tihomir pogrebno poduzeće, do toga tko je koga kada i zašto prevario upoznat ćemo i niz drugih zanimljivih likova poput Makedonca Hriste (Jan Kerekeš), Tihomirovog nepredvidljivog pomoćnika koji baš i ne vlada hrvatskim, Deronje (Goran Grgić), vlasnika trgovačkog centra potajno zaljubljenog u Kseniju, Boška (Bojan Navojec), Tihomirovog brata odvjetnika koji ima razloga strepiti od brata, ali i od Ksenije, Nicky Valentine (Marija Škaričić), Ksenijine prijateljice, "pjevačke zvijezde" u usponu, velečasnog Huljića (Slobodan Milovanović) koji će svima dati oprost, ali...
Prvih deset epizoda redateljski potpisuje Vinko Brešan, a drugih deset Goran Kulenović. Producent serije za HRT je Ivan Maloča iz produkcijske kuće Interfilm.
Prvih deset epizoda redateljski potpisuje Vinko Brešan, a drugih deset Goran Kulenović. Producent serije za HRT je Ivan Maloča iz produkcijske kuće Interfilm.
Teo- Diplomat foruma
- Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Re: Provodi i sprovodi (2011 - )
Nikad gledala, jel valja šta?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tek je počela serija 19.09.2011. gledao sam seriju pred kraj pa mi je teško ocjeniti no prema naslvu zvuči zanimljivo sad vidjet ćemo ćako se dalje razvija moram pogledat još par serija da bih dao ocjenu.
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Jan glumi makedonca.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Dans je serija u 20:35 na HTV-u pa ko nije gledao nek pogleda
Teo- Diplomat foruma
Započeo/la tema :
Gledao prvu epizodu, scena kada ga je Makedonac podgovara da kida udove onima koji mu nabijaju rogove je bila ok, ostalo podosta loše, al' nemojmo osuđivati na temelju jedne epizode.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ja također bacio oko, bezveze...
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35