American Horror Story (2011-)
+7
WEYLAND-YUTANI
MissShinigami
THUNDER_DINIX
kici
Mass
Iron Man
Neu
11 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: American Horror Story (2011-)
Iron Man je napisao/la:Nova pravila Hate
Loše
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ja spojlam samo zato sto meni neu spojla. svaku seriju
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Druga sezona je tako bolesno dobra uf ,pa tako tko nije gledao neka se baci,nece požalit....ja još uvijek bacam drkicu na časnu
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Poster za 3. sezonu
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Izašla 3. sezona... Pogledala se sinoć prva epizodu i uopće ne znam kak da reagiram - ne mogu se odlučit dal sam oduševljene ili pak totalno razočarana... Ok, razočarana ne mogu bit, ali temu koju su uzeli za 3. sezonu nisam nikako očekivala u AHS. A opet u drugu ruku - jedva čekam da se ta tema pojavi u nekoj seriji pa sam zbunjena...
No, nastavlja se dalje gledat, križaju se dani na kalendaru do nove epizode... I da vidimo što nam nova sezona sprema - jer premalo se saznalo u prvoj epizodi - taman se udubim u seriju kad ono kraj... Tko će sad čekat tjedan dana...
No, nastavlja se dalje gledat, križaju se dani na kalendaru do nove epizode... I da vidimo što nam nova sezona sprema - jer premalo se saznalo u prvoj epizodi - taman se udubim u seriju kad ono kraj... Tko će sad čekat tjedan dana...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
sviđa mi se kako je krenila sezona zato što nije previše mračno kako sam mislila da će biti.fiona i cordelia su me najviše zadivile.priželjkujem da se evan vrati.
rihanna- Nevina dušica
- Registriran/a : 24.12.2008
Broj postova : 188
Reputacija : 9
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Spojleri svuda, spojleri svuda oko nas... :čupakosu:
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nova sezona za American Horror Story
Jučer je FX obnovio American Horror Story za četvrtu sezonu, koja će debitirati iduće jeseni, što je već standardno za njihovu antologiju, odnosno ponavljajuću “mini-seriju”. Ili, kako je FX zove, “franšizu mini-serija”. Nda.
Četvrta inkarnacija serije ponovo će imati 13 epizoda. Trenutno u trećoj sezoni, podnaslovljenoj Coven, American Horror Story bilježi dosad najveću gledanost. Čak su i reakcije kritike, nakon blago rečeno podijeljenih u prvoj sezoni, nešto naklonjenije. Naravno, serija je od samog starta imala dosta privrženu bazu fanova.
Mi smo je uglavnom negativno komentirali nakon premijere prve sezone, isto tako i po završetku prve sezone, no uskoro slijedi nešto pozitivnija recenzija, imajući u vidu drugu sezonu i početak treće.
Jessica Lange vrlo vjerojatno će i iduće sezone ostati dijelom glumačke postave, koja se donekle rotira na godišnjoj bazi, no nedavno je izjavila kako će joj to biti posljednja sezona.
Odluka je pala. Počinjem i ja ovo gledati uskoro
Jučer je FX obnovio American Horror Story za četvrtu sezonu, koja će debitirati iduće jeseni, što je već standardno za njihovu antologiju, odnosno ponavljajuću “mini-seriju”. Ili, kako je FX zove, “franšizu mini-serija”. Nda.
Četvrta inkarnacija serije ponovo će imati 13 epizoda. Trenutno u trećoj sezoni, podnaslovljenoj Coven, American Horror Story bilježi dosad najveću gledanost. Čak su i reakcije kritike, nakon blago rečeno podijeljenih u prvoj sezoni, nešto naklonjenije. Naravno, serija je od samog starta imala dosta privrženu bazu fanova.
Mi smo je uglavnom negativno komentirali nakon premijere prve sezone, isto tako i po završetku prve sezone, no uskoro slijedi nešto pozitivnija recenzija, imajući u vidu drugu sezonu i početak treće.
Jessica Lange vrlo vjerojatno će i iduće sezone ostati dijelom glumačke postave, koja se donekle rotira na godišnjoj bazi, no nedavno je izjavila kako će joj to biti posljednja sezona.
Odluka je pala. Počinjem i ja ovo gledati uskoro
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jel? Ja sam bila bacila oko ali previše je morbidna i tmurna, pomalo jeziva i nastrana a ja nisam neki ljubitelj teške umjetne hororčine.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Zato ja jesam
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
pogledao sam dosad sve izasle epizode 3. sezone.
Svidja mi se,nije strasna ni napeta kao prijasnje ali je zanimljiva.
Za razliku od prijasnjih sezona,ova je dosta brza.
Svidja mi se,nije strasna ni napeta kao prijasnje ali je zanimljiva.
Za razliku od prijasnjih sezona,ova je dosta brza.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Jedva čekam novu sezonu...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Lady Gaga će glumiti u petoj sezoni serije American Horror Story: Hotel.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najljepši, najsexy glumci/ce, vampiri, vampirice?
» Masters of Horror (2005-2007)
» Zone of the dead (2009) (Prvi Nas horror)
» Story
» The Neverending Story (1984)
» Masters of Horror (2005-2007)
» Zone of the dead (2009) (Prvi Nas horror)
» Story
» The Neverending Story (1984)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 8 / 8.