Body of Proof 2010
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
Body of Proof 2010
http://www.imdb.com/title/tt1587669/
Dobra serija, pogledao sam prve dvije
Gost- Gost
Re: Body of Proof 2010
Ukratko nam reci o čemu se radi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kaj nema edit ovdje
"Nakon što je nesrećom morala odustati od uspješne karijere u neurokirurgiji, dr. Megan Hunt postaje jedna od najboljih forenzičkih vještakinja u Philadelphiji. Unatoč tomu što je vrlo uspješna u svom poslu, reputacija koja je prati poznatija je od nje. Na sreću ima nekoliko obožavatelja među kojima je njezin asistent i istraživački partner, Peter Dunlop, koji prihvaća njezino nesvakidašnje ponašanje.
Njezin stav vjerojatno je uzrokovan bolnom rastavom i nedostatkom društvenog života. Kad su u pitanju mrtvaci, doktorica Hunt nevjerojatno je dobra. Ali kad su u pitanju odnosi sa živima, čeka je još puno posla."
"Nakon što je nesrećom morala odustati od uspješne karijere u neurokirurgiji, dr. Megan Hunt postaje jedna od najboljih forenzičkih vještakinja u Philadelphiji. Unatoč tomu što je vrlo uspješna u svom poslu, reputacija koja je prati poznatija je od nje. Na sreću ima nekoliko obožavatelja među kojima je njezin asistent i istraživački partner, Peter Dunlop, koji prihvaća njezino nesvakidašnje ponašanje.
Njezin stav vjerojatno je uzrokovan bolnom rastavom i nedostatkom društvenog života. Kad su u pitanju mrtvaci, doktorica Hunt nevjerojatno je dobra. Ali kad su u pitanju odnosi sa živima, čeka je još puno posla."
Gost- Gost
Koliko je do sada izašlo epki?
Započeo/la tema :
Nemam pojma... 7 je prema titlovima. Ja sam pogledao prve dvije i nije serija loša tako da ću nastaviti dalje, upravo se skida
Gost- Gost
Javi kakve su ostale epke pa ću vidjet hoću gledat.
Započeo/la tema :
čitam da je loša serija.. :/
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Body Farm (2011 - )
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Najbolji filmovi 2010 godine i najgori filmovi 2010 godine
» PES 2010
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
» Porez na nagradne igre.N.N 8/2010 15.01.2010.
» Najbolji filmovi 2010 godine i najgori filmovi 2010 godine
» PES 2010
» Nogometno svjetsko prvenstvo!
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.