Što mislite o domaćim glumcima, imaju li dovoljno potencijala kao i strani glumci?
+4
Hunnerkongen
Optimyst
Prop
Neu
8 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 1.
Što mislite o domaćim glumcima, imaju li dovoljno potencijala kao i strani glumci?
Što mislite o domaćim glumcima, imaju li dovoljno potencijala kao i strani glumci? Jesu li vam zanimljivi za gledat, uvjerljivi? Meni nisu uopće dobri, dapače, dosadni su mi, ni malo uvjerljivi.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Re: Što mislite o domaćim glumcima, imaju li dovoljno potencijala kao i strani glumci?
Ne znam, ne sviđaju mi se.
Započeo/la tema :
Re: Što mislite o domaćim glumcima, imaju li dovoljno potencijala kao i strani glumci?
Ja mislim da mi imamo sasvim dobrih glumaca - naši filmovi produkcijski možda nisu nešto, al' gluma je često sasvim na mistu.
Započeo/la tema :
Nemože se generalizirat i ocjenjivati glumačku kvalitetu po principu domaće-strano.
Imamo izvrsnih glumaca koji su svojim talentom uz bok svjetskim (često i prenapuhanim) zvijezdama.
Evo ti za primjer Žarko Potočnjak i Mustafa Nadarević (igrom slučaja obojica su zadnjih godina zapamćeni po komičnim ulogama koje su debelo ispod njihovih najvećih ostvarenja).
Pogledaj Vrdoljakove Glembajeve i Nadarevića u ulozi Leonea,njegovo glumačko nadigravanje s Tonkom Lonzom (Ignjat Glembaj)-fascinantna uloga koja dostojno pokazuje veličinu tog glumca...al eto,nažalost,ostat će najpoznatiji kao blesavi Izet Fazlinović.
U Glembajevima glumi i Potočnjak u ulozi obiteljskog odvjetnika Pube.
Eto,to su dva odlična domaća glumca koji su mi prvi pali na pamet,a ima ih mnogo.
Imamo izvrsnih glumaca koji su svojim talentom uz bok svjetskim (često i prenapuhanim) zvijezdama.
Evo ti za primjer Žarko Potočnjak i Mustafa Nadarević (igrom slučaja obojica su zadnjih godina zapamćeni po komičnim ulogama koje su debelo ispod njihovih najvećih ostvarenja).
Pogledaj Vrdoljakove Glembajeve i Nadarevića u ulozi Leonea,njegovo glumačko nadigravanje s Tonkom Lonzom (Ignjat Glembaj)-fascinantna uloga koja dostojno pokazuje veličinu tog glumca...al eto,nažalost,ostat će najpoznatiji kao blesavi Izet Fazlinović.
U Glembajevima glumi i Potočnjak u ulozi obiteljskog odvjetnika Pube.
Eto,to su dva odlična domaća glumca koji su mi prvi pali na pamet,a ima ih mnogo.
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Ne kažem ja da nisu dobri i da nema dobrih, ali nisu ni do koljena stranim glumcima.
Započeo/la tema :
čekaj,idem se zveknut glavom u zid,možda mi postane jasnije šta si sad rekla
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Ne kažem ja da nisu dobri i da nema dobrih, ali nisu ni do koljena stranim glumcima.
U kom smislu Zrinka Cvitešić nije ni do koljena Megan Fox il' Mustafa zaostaje za onim iz debele mame...?
Započeo/la tema :
A jesi mi uzeo glumicu, Megan Fox.
Započeo/la tema :
Strana, u čemu je problem?
Započeo/la tema :
LOŠA JE JAKO
Započeo/la tema :
Dakle, dokazali smo da postoje domaći glumci koji su ipak do koljena nekim stranim glumcima?
Započeo/la tema :
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Nekim poput Megan Fox. Al ona zamene nije glumica. To je isprdak.Prop je napisao/la:Dakle, dokazali smo da postoje domaći glumci koji su ipak do koljena nekim stranim glumcima?
Započeo/la tema :
DA, IMAJU POTENCIJALA!
Jaaaako puno stranih glumaca koji su trenutno "hit" uopće ne znaju glumiti, a popularni su zahvaljujući napaljenim tinejdžerima kojima je važan izgled, a ne talent. Mnogi koji ne znaju strane jezike uopće ne slušaju što pričaju i na kakav način glume, samo čitaju titlove...i naravno, ako je dobra radnja filma dolaze do zaključka da su dobri i glumci. Ako znaš strane jezike, pojačaj ton i slušaj do mile volje koliko znaju biti iritantni kao neki od naših kvazi-glumaca.
Meni su od domaćih glumaca dobri (neki su nažalost pokojni): Ivo Gregurević, Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, Ivica Vidović, Boris Dvornik, Žarko Radić, Vedran Mlikota, Rene Bitorajac, dobar je i naš Goran Višnjić, od glumica Zrinka Cvitešić, Lucija Šerbedžija, Jadranka Đokić, Bojana Gregorić, Nela Kocsis, Ana Begić.
Jaaaako puno stranih glumaca koji su trenutno "hit" uopće ne znaju glumiti, a popularni su zahvaljujući napaljenim tinejdžerima kojima je važan izgled, a ne talent. Mnogi koji ne znaju strane jezike uopće ne slušaju što pričaju i na kakav način glume, samo čitaju titlove...i naravno, ako je dobra radnja filma dolaze do zaključka da su dobri i glumci. Ako znaš strane jezike, pojačaj ton i slušaj do mile volje koliko znaju biti iritantni kao neki od naših kvazi-glumaca.
Meni su od domaćih glumaca dobri (neki su nažalost pokojni): Ivo Gregurević, Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, Ivica Vidović, Boris Dvornik, Žarko Radić, Vedran Mlikota, Rene Bitorajac, dobar je i naš Goran Višnjić, od glumica Zrinka Cvitešić, Lucija Šerbedžija, Jadranka Đokić, Bojana Gregorić, Nela Kocsis, Ana Begić.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
šerbeđija je odličan glumac, kako u domaćim tako i u stranim produkcijama.
jadranka đokić je sjajna u svim svojim ulogama, a bojana gregorić je glamurozna kao bilo koja holivudska diva.
jadranka đokić je sjajna u svim svojim ulogama, a bojana gregorić je glamurozna kao bilo koja holivudska diva.
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Nije mi hrvatski jezik za filmove bas. Uvijek dode do ismijavanja cim bude tuzna, strasna ili akcijska scena. Jedino sto gledam iz uzitka je Lud zbunjen normalan. Tamo stvarno nisu losi u glumi i uvijek me nasmiju
Watcher- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.08.2011
Broj postova : 227
Reputacija : 74
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Ima i dosta kvalitetnih beogradskih glumica tj. glumaca,
npr. , Anja Alač u "Ruži vjetrova"
i mislim da nije loš ni Zoran Pajić, također beogradski glumac.
Ne mogu virovat kako im dobro ide dalmatinski dijalekt.
Od ovih nasih mi je, kako je Kant gore napisala, ta Jadranka Đokić ima stila,
jer je nisu odabrali samo i isključivo zbog vanjskog izgleda,
nego i dobro glumi.
npr. , Anja Alač u "Ruži vjetrova"
i mislim da nije loš ni Zoran Pajić, također beogradski glumac.
Ne mogu virovat kako im dobro ide dalmatinski dijalekt.
Od ovih nasih mi je, kako je Kant gore napisala, ta Jadranka Đokić ima stila,
jer je nisu odabrali samo i isključivo zbog vanjskog izgleda,
nego i dobro glumi.
Lenica- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija : 110
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 1.