Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nasljednici (Los Herederos del Monte)

2 posters

Go down

Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty Nasljednici (Los Herederos del Monte)

Postaj by AryMan uto vel 22, 2011 7:33 pm

Nepoznata žena ući će u živote petorice braće tražeći ono što joj zakonski pripada, ne sluteći da će se u jednog od njih i zaljubiti! Od četvrtka, 3. ožujka u 12.45 sati

Nasljednici (Los Herederos del Monte) Nasljednici

Iako potječu iz siromašnih obitelji, Juana (Mario Cimarro), Pedra (Ezequiel Montalt), Gaspara (Fabián Ríos), Lucasa (Jonathan Islas) i Josea (Jose Luis Resendez) pod svoje su okrilje, pukom srećom, uzeli bogati usvojitelji, koji su ih odgajali kao vlastitu djecu. Sva petorica odrastala su pod istim krovom, u društvu mnogih radnika na velikom obiteljskom posjedu, a u znak zahvalnosti prema svom usvojitelju, g. Emiliju del Monteu, braća su sa zadovoljstvom preuzela nova prezimena. Tijekom svih tih godina živjeli su u idili i savršenstvu jer, osim što su imali sve, momci su se s lakoćom brinuli za obiteljski posao i životinje na najuspješnijem imanju u okolici, „La Arboleda“, ne sluteći da će njihova sreća uskoro biti ugrožena!

hoće gledati netko? neu, ovo ti je nešto kao osveta ljubavi, čak je i glumac isti!
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty405 / 999405 / 999Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty

[Vrh] Go down

Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty Re: Nasljednici (Los Herederos del Monte)

Postaj by Neu sub oľu 05, 2011 1:30 pm

ovo mi baca malo na osvetu ljubavi. tebi?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty999 / 999999 / 999Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty

[Vrh] Go down

Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty Re: Nasljednici (Los Herederos del Monte)

Postaj by AryMan sub oľu 05, 2011 2:10 pm

i meni, napisao sam ti to na kraju posta Very Happy
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty405 / 999405 / 999Nasljednici (Los Herederos del Monte) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics