Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolekcija mini bočica alkoholnog pića

+5
Mass
THUNDER_DINIX
Stevo Largo
tanuki
minibottles
9 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty Kolekcija mini bočica alkoholnog pića

Postaj by minibottles sub pro 25, 2010 2:29 pm

Kolekcionar sam mini bočica alkoholnog pića od 1973. godine, a ta ljubav i strast prema sakupljanju mini bočica traje i danas sa istim žarom kao i na početku.Do sada sam sakupio 3800 bočica iz 53 države.U njima se nalaze sve vrste pića.Najljepše su mi bočice koje su posebnog oblika, kao što su Eiffelov toranj,Michelangellova Pieta,most Ponte de Rialto,bačvica, petrolejka, bočica sa dudom i mnoge druge.Ako netko ima isti hobi neka mi se javi jer imam 300 duplikata za razmjenu.
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.12.2010
Broj postova : 17
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 65
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty0 / 9990 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty Re: Kolekcija mini bočica alkoholnog pića

Postaj by tanuki sub pro 25, 2010 2:40 pm

sorry stari ali ja tvoje oduševljenje ne djelim-
mene fascinira tehnologija proizvodnje žestica-
od domaćih rakijica koe po ulasku u eu idu u ilegalu
obožavam cognace-jer taj destilat vina je nešto posebno,
omiljena žestica mi je rum, odnosno tamni rumovi- tamni baccardi ili captein morgan,
votka je super piće- žitnaja ili žubrovka proizvedene iz pšenice ili sake od riže
ali sorry imati na polici tisuće boćica a ne uživati u piću i aromi ja jednostavno ne razumijem,
ali narod kaže:
svaka budala ima svoje veselje- pa tako nije razlog da moje mišljenje smatraš meritornim-
valjda postoje i drugi sadržaji u životu oko kojih bi se ti i ja mogli složiti Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty700 / 999700 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty Re: Kolekcija mini bočica alkoholnog pića

Postaj by Stevo Largo sub pro 25, 2010 2:40 pm

jedine male boce koje sam ja vidio su od jegera, trojke vodke i ruma Laughing

a ovo je stvarno prejebeno gore
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty20 / 99920 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sub pro 25, 2010 2:44 pm

tanuki je napisao/la:sorry stari ali ja tvoje oduševljenje ne djelim-
mene fascinira tehnologija proizvodnje žestica-
od domaćih rakijica koe po ulasku u eu idu u ilegalu
obožavam cognace-jer taj destilat vina je nešto posebno,
omiljena žestica mi je rum, odnosno tamni rumovi- tamni baccardi ili captein morgan,
votka je super piće- žitnaja ili žubrovka proizvedene iz pšenice ili sake od riže
ali sorry imati na polici tisuće boćica a ne uživati u piću i aromi ja jednostavno ne razumijem,
ali narod kaže:
svaka budala ima svoje veselje- pa tako nije razlog da moje mišljenje smatraš meritornim-
valjda postoje i drugi sadržaji u životu oko kojih bi se ti i ja mogli složiti Wink

ček... ja sam mislio da su prazne flaše!? sw7
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty20 / 99920 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minibottles sub pro 25, 2010 2:48 pm

Sve su original zatvorene ali nakon toliko godina neke hlape.
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty0 / 9990 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo sub pro 25, 2010 2:54 pm

to bi bilo mučenje za mene... imat a ne probat kao
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 25, 2010 3:04 pm

ja sam skupljao salvete, značke,novčiće, pa marke, kutije šibica, olovke drvene, kemijske olovke, upaljaće, nalivpera, gumice za brisanje, kurtone, žilete , pa uostalom i te bočice žestica! Laughing
ok mini-
tvoja strast je skupljanje mini bočica- i to je tvoje pravo,
ali nemoj nas jebati da ti se zbog tog divimo
tvoja strast i tvoj hobi je ok, i to je tvoja strast-
obznanio si, i ako postoji netko od nas forumaša da posjeduje iste i da ti ih želi dati i li prodati ili da izmjenjujete informacije i svršavate nad istim to više nije stvar ovog foruma-
i ja sam imao tih bočica- i čačancku šljivovicu, i zrinski 0,2 u drvenim bačvicama,
ali to sm poklonio i popio!
prošla svršena vremena-
sada mi se diže želudac na skupljanje bilo čega
da imam negativan stav!
dakle nemoj me krivo shvatiti, ali ja unazad 20 g ne skupljam NIŠTA

tvoje učešće na ovom forumu, nadm se, neće biti determinirano tvojom sakupljačkom strašću Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty700 / 999700 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minibottles sub pro 25, 2010 3:39 pm

Stevo,nema mučenja jer hvala Bogu izmišljene su i velike boce alkoholnog pića, kao ovaj viski (prazan) od 5 litara.
[img]Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 3f64c939[/img]
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 25, 2010 3:39 pm

pa mislim da smo sve rekli na ovu temu, jedno je klekcionarstvo- odnosno spremanje žestica u mini bočice za potrebe kolekcioara ili alkoholičaara, a
uživanje u kvalitetnim žesticama je druga priča Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub pro 25, 2010 3:48 pm

minibottles je napisao/la:Stevo,nema mučenja jer hvala Bogu izmišljene su i velike boce alkoholnog pića, kao ovaj viski (prazan) od 5 litara.
[img]Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 3f64c939[/img]
gle-
ja više volim burbon od viskija
cognac mi je omiljen kao aperitiv uz klopu i dobro vino
rum obožavam, ali pravi rum
votka mi je super, ali ne badelova već stoličnaja
metaksa- grčka žestica na bazi smokve ili uzao
odnosno strumička mastika-
da mini izgleda da sam ja alkoholičar!
ali ipak mi je razumljivija priprema svih gore navedenih pića i uživanje u konzumaciji istih, nego držati ih u malim bočicama na regalu!
iskreno me zanima dal si se ti u životu ikad istinski napio Laughing
vjerojatno nisi, jer u protivnom nebi imao par tisuća debilnih bočica u kojem je navodno orginalna žestica!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub pro 25, 2010 4:08 pm

I love it

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty889 / 999889 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub pro 25, 2010 8:31 pm

tanuki je napisao/la:iskreno me zanima dal si se ti u životu ikad istinski napio Laughing
vjerojatno nisi, jer u protivnom nebi imao par tisuća debilnih bočica u kojem je navodno orginalna žestica!

Ako čovjek skuplja mini bočice ne znači da ne pije iz velikih..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty200 / 999200 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minibottles sri svi 04, 2011 9:36 am

Bolje umrijeti od litre nego od kapi !
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri sij 18, 2012 10:09 am

ja ti imam jako jako jako puno tih starih malih bocica od pica i to sve su pune, pa ako oces javi se pa se dog. za njih
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by minibottles sri sij 18, 2012 12:34 pm

Koliko ih imaš ? Ako možeš pošalji mi fotke na mail: minibottlescro@hotmail.com
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 02, 2012 9:51 pm

minibottles je napisao/la:Koliko ih imaš ? Ako možeš pošalji mi fotke na mail: minibottlescro@hotmail.com

Et staviti cu ti slike tu samo neke pa et kako sam rekao, uspio sam veceras skupit vremena da stavim.

NEU ne ljuti se ako ce biti u 2 posta smajlić
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet vel 02, 2012 9:52 pm

Ne, stavi slikice, jedva čekam vidjeti!

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty999 / 999999 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 02, 2012 9:55 pm

Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 95314497
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 98504865
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 56132701
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 51402088
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 33024418
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića 24431530
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Img0140jc
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Img0141fq
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 02, 2012 9:55 pm

ima ih jako puno, tako da mi se iskreno stvarno neda a niti imam vremena sve 1 po 1 slikati, a ima zanimljivih i JAAAAAKO starih
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet vel 02, 2012 9:56 pm

klanjanje predobro, poglavito ove male drvene, zakon su! klanjanje klanjanje

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty999 / 999999 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 02, 2012 9:59 pm

Neu je napisao/la: klanjanje predobro, poglavito ove male drvene, zakon su! klanjanje klanjanje

Ima ih jos zanimljivih, al et, stvarno, et dosao sad s posla i reko obecao sam covjeku, pa sad nabrzaka et malo poslikao , steta kaj nemam vremena slikati sve, ima ih stvarno od svakuda, svakakvih, starih boli glava itd
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet vel 02, 2012 10:00 pm

Kad budeš imo vremena poslikaj ih sve. I pazi gdje ih uploadaš da se server ne uruši, stvarno su prekrasne. klanjanje

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet vel 02, 2012 10:06 pm

Neu je napisao/la:Kad budeš imo vremena poslikaj ih sve. I pazi gdje ih uploadaš da se server ne uruši, stvarno su prekrasne. klanjanje

Jos da razumijem kaj na njima pise bilo bi super Very Happy , nastojat cu, al ak pocmem stavljat slike, pa server bu down na par sati kesek
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet vel 03, 2012 12:08 pm

super kolekcija spaljo

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty889 / 999889 / 999Kolekcija mini bočica alkoholnog pića Empty

[Vrh] Go down

Postaj by minibottles pet vel 03, 2012 12:53 pm

Hvala Spaljo na stavljenim slikama ali imam sve te bočice.
minibottles
minibottles
Nevina dušica
Nevina dušica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics