Hall Pass (2011) - Pušteni s lanca
3 posters
Stranica 1 / 1.
Hall Pass (2011) - Pušteni s lanca
Hall Pass (2011) - Novi film braće Farrelly ("There's Something About Mary", "Dumb and Dumber") urnebesna je komedija o dva muškarca koji, nakon što se umore od monotonog bračnog života, dobiju tjedan dana da ostvare sve svoje samačke fantazije.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0480687/
Stars: Owen Wilson, Jason Sudeikis and Christina Applegate
Traileri:
Najbolji prijatelji Rick i Fred su obojica u braku već dugi niz godina. Kada su kod kuće počeli pokazivati znakove nemira, njihove žene zauzele su odvažan stav kako bi oživjele svoj brak: daju dečkima dozvolu za tjedan dana slobode kako bi radili što god žele. Bez ikakvih pitanja nakon toga. Isprva, to za Ricka i Freda zvuči kao ostvarenje snova, ali ubrzo otkrivaju kako su njihova očekivanja od samačkog života potpuno i urnebesno neusklađena s realnošću. Izvor: mojtv.hr
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0480687/
Stars: Owen Wilson, Jason Sudeikis and Christina Applegate
Traileri:
- Spoiler:
Najbolji prijatelji Rick i Fred su obojica u braku već dugi niz godina. Kada su kod kuće počeli pokazivati znakove nemira, njihove žene zauzele su odvažan stav kako bi oživjele svoj brak: daju dečkima dozvolu za tjedan dana slobode kako bi radili što god žele. Bez ikakvih pitanja nakon toga. Isprva, to za Ricka i Freda zvuči kao ostvarenje snova, ali ubrzo otkrivaju kako su njihova očekivanja od samačkog života potpuno i urnebesno neusklađena s realnošću. Izvor: mojtv.hr
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Hall Pass (2011) - Pušteni s lanca
Pogledali upravo Hall Pass (2011) 6.8/10
Dobar je, ima smiješnih i nekoliko dosadnih trenutaka. Film je to o dvojici oženjenih pohotnika koji imaju potrebu okreniti se za svakom dobrom ribom, što ne prođe nezapaženo kod njihovih žena. Kako bi izravnale račune i skrenile pozornost muževih očiju s tuđe guzice na svoju, žene odluče dati sedmodnevnu propusnicu svojim lešinarima, koji na koncu shvate što im je u životu bitno.
Dobar je, ima smiješnih i nekoliko dosadnih trenutaka. Film je to o dvojici oženjenih pohotnika koji imaju potrebu okreniti se za svakom dobrom ribom, što ne prođe nezapaženo kod njihovih žena. Kako bi izravnale račune i skrenile pozornost muževih očiju s tuđe guzice na svoju, žene odluče dati sedmodnevnu propusnicu svojim lešinarima, koji na koncu shvate što im je u životu bitno.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Hall Pass (2011) - Pušteni s lanca
super komedija, dobra radnja
7/10
7/10
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :