Kakve filmove najviše ne volite?
+4
Iron Man
Sinister
Mass
Neu
8 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 1.
Kakve filmove najviše ne volite?
Kakve filmove najviše ne volite? Općenito, bilo da je riječ o žanru, o jeziku, o glumcima...
Eto ja najviše ne volim kineske filmove, pogledala sam par i ni jedan mi se nije svidio i sad izbjegavam. Kineski jezik mi je užasan.
Od žanrova ne volim mjuzikl, a nisam ljubitelj ni parodija.
Glumci..ne volim onog plavog lika, čak ne znam točno ni kak se zove, izgleda ko gik gej.
Eto ja najviše ne volim kineske filmove, pogledala sam par i ni jedan mi se nije svidio i sad izbjegavam. Kineski jezik mi je užasan.
Od žanrova ne volim mjuzikl, a nisam ljubitelj ni parodija.
Glumci..ne volim onog plavog lika, čak ne znam točno ni kak se zove, izgleda ko gik gej.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Kakve filmove najviše ne volite?
Znanstveno fantastične, romantične i mjuzikle
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Romantiku općenito ne podnosim, osobito one ljigave američke ljubiće gdje srodne duše naiđu na neku prepreku i odluče se za prekid veze, ali na kraju skoro uvijek završe zajedno nekakvim patetičnim obratom.
Teen "komedije" tipa "10 dana bez komada" i slična sranja namijenjena djeci u pubertetu. Momak (sportaš) i cura (navijačica, high school queen) su u vezi, a momak se zaljubi u neku skromnu, povučenu curu koja ga na kraju "preobrati" i završe skupa. Znate na kakve filmove mislim.
Mjuzikle također ne gledam, al' nisu mi odbojni kao ovi koje sam gore naveo.
Zatim, dosadne obiteljske filmove u kojima glumi Steve Martin, pa Beethoven, Mrs. Doubtfire i tome slično.
Dugometražni crtići tipa Shrek ili oni neki Pingvini s Madagaskara, ili kako se već taj zove. Osobito uz sinkronizaciju na hrvatski jezik.
Apsolutno svi filmovi emitirani ponedjeljkom navečer na rtl-u u kojima glume Dudikoff, Lundgren i ostala ekipa.
Svaki film u kojem se pojavljuju one guske iz serije "Sex i grad", neovisno o žanru. Isto vrijedi i za filmove u kojima glume Jennifer Lopez i Paris Hilton. Fuj.
Hrvatski filmovi čija se tematika još uvijek nije bitno odmakla od ratnih l socijalnih tema. Jedini rekviziti koji se koriste su vojna kaciga i policijska odora, a glumci su uglavnom uvreda za profesiju. Isto vrijedi i za domaće serije. Ne znam postoje li uopće ljudi kojima je humor iz domaćih serija zaista smiješan?!
Američki remakeovi koji u 95% slučajeva nisu ni blizu originalu po kvaliteti. Serijali i nastavci čija je svrha isključivo mužnja love, a sadržaj je smeće; Predators, Friday the 13th, Saw, Final destination itd.
Blockbusteri tipa Transformers, 2012 i sl., kao i većina filmova po igrama.
Teen "komedije" tipa "10 dana bez komada" i slična sranja namijenjena djeci u pubertetu. Momak (sportaš) i cura (navijačica, high school queen) su u vezi, a momak se zaljubi u neku skromnu, povučenu curu koja ga na kraju "preobrati" i završe skupa. Znate na kakve filmove mislim.
Mjuzikle također ne gledam, al' nisu mi odbojni kao ovi koje sam gore naveo.
Zatim, dosadne obiteljske filmove u kojima glumi Steve Martin, pa Beethoven, Mrs. Doubtfire i tome slično.
Dugometražni crtići tipa Shrek ili oni neki Pingvini s Madagaskara, ili kako se već taj zove. Osobito uz sinkronizaciju na hrvatski jezik.
Apsolutno svi filmovi emitirani ponedjeljkom navečer na rtl-u u kojima glume Dudikoff, Lundgren i ostala ekipa.
Svaki film u kojem se pojavljuju one guske iz serije "Sex i grad", neovisno o žanru. Isto vrijedi i za filmove u kojima glume Jennifer Lopez i Paris Hilton. Fuj.
Hrvatski filmovi čija se tematika još uvijek nije bitno odmakla od ratnih l socijalnih tema. Jedini rekviziti koji se koriste su vojna kaciga i policijska odora, a glumci su uglavnom uvreda za profesiju. Isto vrijedi i za domaće serije. Ne znam postoje li uopće ljudi kojima je humor iz domaćih serija zaista smiješan?!
Američki remakeovi koji u 95% slučajeva nisu ni blizu originalu po kvaliteti. Serijali i nastavci čija je svrha isključivo mužnja love, a sadržaj je smeće; Predators, Friday the 13th, Saw, Final destination itd.
Blockbusteri tipa Transformers, 2012 i sl., kao i većina filmova po igrama.
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
...tema lock
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
A ne, čekaj dok navedu Twilight
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
Evo jedan obiteljski, koji bi ti se svidio
http://www.imdb.com/title/tt0780511/
Bar ja mislim da bi...
http://www.imdb.com/title/tt0780511/
Bar ja mislim da bi...
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
uglavnom mjuzikle ne volim
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Sinister je napisao/la:Apsolutno svi filmovi emitirani ponedjeljkom navečer na rtl-u u kojima glume Dudikoff, Lundgren i ostala ekipa.
Na ovo sam mislio:
https://www.youtube.com/watch?v=AO2gBezgKrE
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
pogledaj gledanost tih filmova ponedjeljkom ......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Parodije su mi odbojne, tipa "Mrak film", sve ostalo je varijabilno...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Dosadne, sve drugo može proći
valentino- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 30.05.2013
Broj postova : 1606
Reputacija : 261
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Izbjegavam ljubavne i mjuzikle (osim par iznimki ie Grease), ostali žanrovi su mi OK.
Gost- Gost
Bolje napisati kakve volim jer vecinu onog sto se godisnje snimi ne volim i ne gledam.
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Similar topics
» Kakve predstave najviše volite?
» Najviše me zanima/najviše fotografiram...Što najviše volite fotografirati - najzanimljviji i najdraži motiv za fotografiranje?
» Volite li gledati filmove
» Kakve volite serije po žanru
» Terminator SAGA
» Najviše me zanima/najviše fotografiram...Što najviše volite fotografirati - najzanimljviji i najdraži motiv za fotografiranje?
» Volite li gledati filmove
» Kakve volite serije po žanru
» Terminator SAGA
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 1 / 1.