DVB-T prijemnik ili MAXtv, što odabrati?
+2
Neu
stitch
6 posters
Stranica 1 / 1.
Koji uređaj vi koristite?
Danas u 12.35 došlo je do gašenja analognog televizijskog signala. Ako se dosad niste pobrinuli da nesmetano nastavite gledati omiljene televizijske sadržaje, sada je krajnji rok da to učinite
Ulaskom digitalnog signala u regiju D4 (Grad Zagreb, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska županija) danas u 12.35 u Hrvatskoj ugasio se analogni televizijski signal. Korisnici koji na vrijeme nisu nabavili DVB-T prijemnike ili se pretplatili na MAXtv u toj regiji više neće moći pratiti televizijski program.
Što odabrati, DVB-T prijemnik ili MAXtv?
Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan – MAXtv. Nabavkom nekog DVB-T prijemnika bit ćete u mogućnosti pratiti četiri osnovna televizijska programa te, ovisno o regiji u kojoj se nalazite, pokoji lokalni. I to je sve.
Nabavkom MAXtv prijemnika dobivate puno više od toga. Kao prvo, ne morate uopće razmišljati o digitalnim prijemnicima s obzirom da vam uz MAXtv takav uređaj uopće nije potreban.
Kao drugo, pretplatom na MAXtv otvara vam se svijet televizijskih sadržaja u kojem će svaki od korisnika pronaći nešto za sebe, a uz MAXtv imat ćete i pristup brojnim interaktivnim sadržajima direktno na zaslonu televizijskog prijemnika. MAXtv omogućuje mnoge funkcionalnosti poput vremenske prognoze, tečajne liste i kalendara, interaktivnog mozaičkog pregleda aktualnih programa na više različitih kanala istodobno, funkcionalnosti crvenog i gumba itd., a koji iskustvo gledanja televizije dižu na novu razinu.
MAXtv već u Osnovnom paketu nudi 105 programa, u Osnovnom Extra paketu 108 te još 26 programa u Sportskom paketu, Plus paketu te HBO paketima. Svi ljubitelji sporta također imaju mogućnost odabira Sportskog paketa s jedinstvenim nogometnim i drugim sportskim sadržajima. Sportski paket donosi 11 najboljih sportskih kanala, uključujući i najnovije kanale Arena 1 i Arena 2, na kojima će MAXtv korisnici ekskluzivno moći pratiti španjolsku, talijansku te francusku nogometnu ligu, a najbolji hrvatski komentatori, poput Željka Vele, učinit će praćenje ovih sadržaja još zabavnijim.
Ono što će razveseliti zaljubljenike u sportske sadržaje jest podatak da je Sportski paket dostupan bez dodatne naknade do 31. listopada 2010.
Novitet u ponudi MAXtv-a je i mogućnost gledanja dva različita MAXtv programa na dva različita TV uređaja na istoj lokaciji. Korisnici koji žele koristiti ovu uslugu to mogu zatražiti preko postojećeg MAXtv sučelja, na svim T-prodajnim mjestima ili pozivom na broj 0800 9000.
http://www.tportal.hr
Danas u 12.35 došlo je do gašenja analognog televizijskog signala. Ako se dosad niste pobrinuli da nesmetano nastavite gledati omiljene televizijske sadržaje, sada je krajnji rok da to učinite
Ulaskom digitalnog signala u regiju D4 (Grad Zagreb, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska županija) danas u 12.35 u Hrvatskoj ugasio se analogni televizijski signal. Korisnici koji na vrijeme nisu nabavili DVB-T prijemnike ili se pretplatili na MAXtv u toj regiji više neće moći pratiti televizijski program.
Što odabrati, DVB-T prijemnik ili MAXtv?
Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan – MAXtv. Nabavkom nekog DVB-T prijemnika bit ćete u mogućnosti pratiti četiri osnovna televizijska programa te, ovisno o regiji u kojoj se nalazite, pokoji lokalni. I to je sve.
Nabavkom MAXtv prijemnika dobivate puno više od toga. Kao prvo, ne morate uopće razmišljati o digitalnim prijemnicima s obzirom da vam uz MAXtv takav uređaj uopće nije potreban.
Kao drugo, pretplatom na MAXtv otvara vam se svijet televizijskih sadržaja u kojem će svaki od korisnika pronaći nešto za sebe, a uz MAXtv imat ćete i pristup brojnim interaktivnim sadržajima direktno na zaslonu televizijskog prijemnika. MAXtv omogućuje mnoge funkcionalnosti poput vremenske prognoze, tečajne liste i kalendara, interaktivnog mozaičkog pregleda aktualnih programa na više različitih kanala istodobno, funkcionalnosti crvenog i gumba itd., a koji iskustvo gledanja televizije dižu na novu razinu.
MAXtv već u Osnovnom paketu nudi 105 programa, u Osnovnom Extra paketu 108 te još 26 programa u Sportskom paketu, Plus paketu te HBO paketima. Svi ljubitelji sporta također imaju mogućnost odabira Sportskog paketa s jedinstvenim nogometnim i drugim sportskim sadržajima. Sportski paket donosi 11 najboljih sportskih kanala, uključujući i najnovije kanale Arena 1 i Arena 2, na kojima će MAXtv korisnici ekskluzivno moći pratiti španjolsku, talijansku te francusku nogometnu ligu, a najbolji hrvatski komentatori, poput Željka Vele, učinit će praćenje ovih sadržaja još zabavnijim.
Ono što će razveseliti zaljubljenike u sportske sadržaje jest podatak da je Sportski paket dostupan bez dodatne naknade do 31. listopada 2010.
Novitet u ponudi MAXtv-a je i mogućnost gledanja dva različita MAXtv programa na dva različita TV uređaja na istoj lokaciji. Korisnici koji žele koristiti ovu uslugu to mogu zatražiti preko postojećeg MAXtv sučelja, na svim T-prodajnim mjestima ili pozivom na broj 0800 9000.
http://www.tportal.hr
Gost- Gost
Re: DVB-T prijemnik ili MAXtv, što odabrati?
Kad bi morao birat, MAXtv. Baš sam nedavno baki kupio MAXtv umjesto DVB-a i sad se navikava na daljinski i na činjenicu da može gledati više od 4-5 programa :p
Ali i dalje mislim da T-com treba gorjet u paklu.
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Istina ima T com svojih mana i bisera.stitch je napisao/la:Kad bi morao birat, MAXtv. Baš sam nedavno baki kupio MAXtv umjesto DVB-a i sad se navikava na daljinski i na činjenicu da može gledati više od 4-5 programa :p
Ali nije toliko ni loš taj Max TV.
Zna nekad zakočiti al to nije skoro pa ništa.
Gost- Gost
T-com uopće nema spectral management. Znate koje će sranje bit kad svi susjedi uzmu maxtv ili sličnu iptv uslugu? KATASTROFA će bit, eto što. Nitko zbog preslušavanja neće moć gledat maxtv ukoliko ne provede optiku barem do zgrade (FTTB - Fiber to the building) a onda dalje paricama do pojedinih korisnika. Problem su preslušavanja na bakrenim paricama unutar istog kabela koja su izraženija što je korisnik dalje od centrale. Ako samo jedan korisnik koristi max tv, to je u redu, čak i nekoliko njih. Ali sve više od toga može predstavljat velike probleme jer brzina prijenosa zbog preslušavanja pada (jer se BER povećava). Dakle, ti lijepo uzmeš maxtv i sve radi super. Onda napraviš kobnu grešku i pohvališ se susjedu. Susjed isto uzme i pohvali se drugom. Odjednom svi uzmu a na kraju bandwidth toliko padne da nitko više ne može gledat maxtv nego samo Best effort usluge poput Interneta itd, a li ne i real-time promet.
Gost- Gost
ne znam, stvarno ne znam, živcira me i jedno i drugo.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Max-tv a razlozi su jasni sami po sebi.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Ako se pita šta odabrati...
Po sveukupnoj kvaliteti i usluzi, i ako zanemarimo davatelja usluga, onda definitivno MaxTV.
Ako pričamo o tome šta imamo, onda DVB-T.
Za oboje smatram da je obično sranje. Za MaxTV samo zato jer je davatelj usluga T-Com, koji su tolika đubrad da je to nešto strašno, a prelazak na digitalni signal mi još uvijek, nakon godinu dana prelaženja, nije jasan.
Mislim, jasan mi je. 200-injak kn u prosjeku po TV-u.. Pa se skupi... Lijepa je to svota novaca... Ali...
Ali...
Ja još uvijek živim u nadi da smo mi poštena država i da to nije zbog toga...
Po sveukupnoj kvaliteti i usluzi, i ako zanemarimo davatelja usluga, onda definitivno MaxTV.
Ako pričamo o tome šta imamo, onda DVB-T.
Za oboje smatram da je obično sranje. Za MaxTV samo zato jer je davatelj usluga T-Com, koji su tolika đubrad da je to nešto strašno, a prelazak na digitalni signal mi još uvijek, nakon godinu dana prelaženja, nije jasan.
Mislim, jasan mi je. 200-injak kn u prosjeku po TV-u.. Pa se skupi... Lijepa je to svota novaca... Ali...
Ali...
Ja još uvijek živim u nadi da smo mi poštena država i da to nije zbog toga...
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Financijski DVB-T
funkcionalno - MAX TV, OPTITV, B-NET i sl
funkcionalno - MAX TV, OPTITV, B-NET i sl
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
IPTV je svakako jednostavnije rješenje, SAT antena je relikt.
Gost- Gost
Chulpan- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 1.