Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete

+9
Iron Man
THUNDER_DINIX
AryMan
Narco
WEYLAND-YUTANI
tanuki
stitch
Neu
Hate
13 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete

Postaj by Hate sub lis 02, 2010 1:48 pm

Znači postoji li serija zbog koje doslovce odbrojavate dane da se pojave na torrentima?
Ako da koja je to? (Možete napisat i za serije koje ste tak prije očekivali)

Ja sam npr. 1 sezonu Vampire Diaries koja je izlazila znači petkom:

Jedva sam čekala da dođe 5ak, znala sam ponekad bit budna do 5 ujutro da ju skinem i počnem gledat.  Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 589485
Sad više nije tako... Čak i kasnim sa epizodama.  Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 761643
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty245 / 999245 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty Re: Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete

Postaj by Neu sub lis 02, 2010 2:20 pm

+, ne postoji takva, možda čekam drugu sezonu spartaka, ali nje baš da odbrojavam dane.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty999 / 999999 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty Re: Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete

Postaj by Hate sub lis 02, 2010 2:21 pm

Ali ja sam bila zaražena sa tom serijom ko sa nijednom do sad. Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 239757
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty245 / 999245 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by stitch sub lis 02, 2010 3:51 pm

Californication S4
stitch
stitch
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty15 / 99915 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet lis 08, 2010 9:35 am

Petak je Živčan TVD Živčan

odoh skidat dadaa
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet lis 08, 2010 9:36 am

dodano prije 47 minuta? Dignuta obrva
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet lis 08, 2010 9:47 am

da se ne kaže da ja ne pratim serije-
jedva čekam, da izađe nešto novo od Robija K.
ali on je nepredvidiv-
moram čekati da autora šupi inspiracija. to mogu biti tri serije u tjedan dana ili jedna u mjesec dana-
evo vam poslijednje epizode Laughing

Hiljadu i jedna moć

Moja mama je u spavaćoj ležala u krevi. Onda je moj tata ugibao u sobu na prstima. On je mami šapnijo: „Šeherezad? Jesi budna, Šeherezad?“ Mama je njemu rekla: „Budna sam, Onure! Znaš da mi je koma bez tebe zaspat!“ Tata je rekao: „A meni se činilo da si hrkala, Šeherezad!“ Mama je rekla: „Nisam hrkala, Onure! Možda sam pinku prdnila, ali hrkala nisam!“

Tata je sjeo na krevu i rekao je: „Šeherezad, moram sa tobom nešto ozbiljno popričat!“ Mama je rekla: „Kasno je, Onure, aj dođi u postelju! Šta je to tako važno?“ Tata je rekao: „Važno je, Šeherezad! Jer pošto imam za tebe jedan poklon!“ Mama je zatrepćala sa okicama i rekla je: „Poklon? Ah, pa nije mi rođendan, Onure!“ Tata je nasmješkao se i rekao je: „Ne triba imat povod da nešto lipo pokloniš voljenoj osobi, Šeherezad!“ Mama je opet zatrepćala sa okicama i pitala je: „A kakvi poklon imaš za mene, Onure?“ Tata je rekao: „Šeherezad, kad bi ja sad tebi reka da imam za tebe famoooznu trokatnu vilu sa pogledom da Bosfor i Dardamele, šta bi ti na to rekla?“ Mama je rekla: „Rekla bi – imaš ti trokatni kurac, a ne vilu, Onure!“ Tata je rekao: „I bila bi u pravu, Šeherezad!“ Onda je moj tata đipnijo se u krevu ispod deke. Mama je zakikoćala se i rekla je: „Oduran si, Onure!“ Onda su moji roditelji nastavili spikat na turskom: „Hooo-ho-ho-ho-hoooo... Huuu-hu-hu-hu-huuuu...“

Sutra smo mi obitelj sidili u kužini za obidom. Tata je obrisao se sa salvetom i rekao je mami: „Šeherezad, ove sarmice sa janjećim mesom u šugu od šumskih gljiva i brusnica su totalno ludilo!“ Mama je rekla: „Aj baš super šta ti se sviđa, Onure! Nema ništa lipše nego kuvat delicije za voljenu osobu! Posli imamo kolač sa kruškama i orasima u kremi od vanilje!“ Tata je pitao: „A oćel bit i koja baklavica, Šeherezad?“ Mama je rekla: „Naravski da oće, Onure! Aj jedi te sarmice da ti se ne olade!“ Onda sam ja rekao: „Ja ću izrigat, majkemi mile!“ Mama je mene pitala: „Šta je bilo, sinak? Ne prija ti obid?“ Ja sam rekao: „Jedemo manistru na pome sa kruvom od juče, a vi dva brbotate o janjećim sarmicama i kolačima sa orasima!“ Tata je pogledao prema mami i rekao je: „Šeherezad, ovi tvoj sin pari da je malo puka u glavu, je li?“

Mama je mene pomilkila po glavušici i rekla je tati: „Ma pusti, ima je jadničak nesritno ditinjstvo! Pravi otac mu je zaginijo u tragičkom slučaju dok je još bija skroz mali... Oš čašicu vina, Onure? Dobro je, francusko!“ Tata je rekao: „Fala ti, Šeherezad! Jo šta je prva liga ovako vrhunski obidvat u društvu voljene osobe! A kroz ponistru se pruža božamstveni pogled na bazen i istanbulsku luku u daljini!“ Onda sam ja rekao: „Kroz ponistru se vidi išarana trafostanica i kontejner sa brdom škovaca!“ Mama je meni podviknila: „Kako se to ponašaš, Kan?! Pa jel nemoš bit malo pristojan? Znaš, iako ti Onur nije otac, on te voli isto ka da si mu sin!“ Ja sam skriknijo: „Koji Kan, jebate led?!“

Onda je tata mami rekao: „Šeherezad, ako misliš da ti je Kan sazrija za u ludaru, ja ti imam dobru vezu! Tamo će mu moj frend psihijatar sa elektrošokovima za par miseci dovest mozak u red!“ Onda sam ja tati podviknijo: „Slušaj ti, klipsone, ja se ne zovem Kan, nego Robi! Jel to kjaro?“ Mama je rekla: „Pusti ga, Onure! Cilo vrime fantazira da je neki mali propalitet! Jebe ga griža savjesti šta pripada višoj klasi!“ Tata je mene milo pogledao i rekao je: „ Čuj malac, ne triba te bit sram šta si bogat, lip i moćan! A ako ti je baš žaj tog malog propaliteta, tog Robija, moš ga slobodno koji put dovest kod nas u vilu, daćemo mu par baklavica da se prehrani! Možemo mu čak namistit postelju u našoj konjušnici! Sigurno mu je to bolje nego doma!“

Onda sam ja dreknijo: „Alo, tata, probudi se! Život nije sapunica! Alo!“ Tata je u šoku izbečijo oči i stavijo je ruke na usta. Onda je on zamuckao: „Ah, šta si to reka?! Ne mogu virovat ušima, čoviče! Aj molinte ponovi to još jednom!“ Ja sam napečijo ruke na kukove i rekao sam: „Život nije sapunica, tata!“ Tata je okrenijo se prema mami i rekao je: „Čuješ li ga šta govori, Šeherezad? Srce će mi eksplodirat od radosti!“ Mama je pitala: „Šta je bilo, Onure?“ Tata je pustijo suzicu iz oka i rekao je: „Kan me je nazva tatom!“

Naveče su mama i tata sidili u trosjedu i gledali su televiziju. Ja sam sidijo na tapetiću i preslagivao sam slije. Tata je pokazao sa prstom u televiziju i rekao je: „A ova Fusun, e ta mi je najveća drmafulja od svih! Jelda da je, Šeherezad?“ Mama je rekla: „Je, Onure, Fusun je krava na kvadrat! Mrska mi je skoro ka i mater ti Perdida!“ Tata je rekao: „Dobro, nećemo sad srat po mojoj materi, nego po Fusun!“ Mama je rekla: „Fusun je živi horor, nema greške! Sjebala je život i Burhanu i Ali Kemalu!“ Tata je rekao: „Pogleaj samo koja je to zlica i pokvarenuša! Gleda te u oči i laže!“ Mama je rekla: „Ih, ta u životu nije rekla istinu! Bolesnica slaže kad rekne dobar dan!“

Onda je tata skočijo prema televiziji i viknijo je: „Aj makni se sa ekrana, kravo jedna glupa! Oćemo gledat fini i pošteni svit, a ne tebe!“ Onda je i mama skočila prema televiziji i viknila je: „Miči se, degenice! Dosta je bilo tvojih laži i prevara! Aj briši i pusti na ekran nekog lipšeg i normalnijeg!“ Onda sam ja uletijo: „Ne bi vam se ja tija mišat, ali...“ Samo mama je naperila prstom prema meni i dreknila je: „Slušaj me, papane! Akoš opet drobit da ti nisi Kan, nego neki Robi, moš slobodno odjezdit u skokovima!“ Ja sam rekao: „Nisam vam to tija reć!“ Tata je pitao: „Nego šta?“ Ja sam rekao: „Da ona na televiziji nije Fusun nego precjednica naše vlade!“

Kasno po mraku je moja mama u spavaćoj ležala u krevi. Onda je moj tata ugibao u sobu na prstima. On je mami šapnijo: „Šeherezad? Jesi budna, Šeherezad?“ Mama je njemu rekla: „Budna sam, Onure! Znaš da mi je koma zaspat bez tebe!“ Tata je rekao: „A meni se činilo da si hrkala, Šeherezad!“ Onda je mama zakenjkala: „A daj, Onure, pa tu epizodu smo sinoć imali...“

Tata je pitao: „Pa šta ima veze, Šeherezad?“ Mama je rekla: „Kako šta ima veze, Onure! Ne možemo odma na početku ić sa reprizama!“ Tata je pitao: „Pa šta da radim, Šeherezad?“ Mama je rekla: „Daj malo razvijaj radnju, pizdamu strinina! Uključi mrvu mašte, Onure!“ Tata je pitao: „Jel se to tebi možda ne sviđa da budeš moja Šeherezad, a?“ Mama je rekla: „Ama ne budi tudum, Onure! Da ti mene sad pitaš jel ja oću da se sve vrati na staro, jel oću da po cili dan kuvam, čistim i peglam, jel oću da budem sluškinja za dvojicu debila, jel oću da se oblačim ka zadnja štraca, jel oću da nemamo za kupit po kila mesa, jel oću da živim u posranoj Hrvackoj, jel oću da mi je život koma, tuga i mizerija... šta bi ti reka da bi ja na to rekla, a?“ Tata je rekao: „Reka bi da bi rekla – oću kurac!“ Mama se nasmjehuljila: „I bijo bi u pravu, Onure!“ Onda je moj tata u roku munja đipnijo se u krevu ispod deke. Mama je kikoćala se i rekla je: „Oduran si, Onure!“

Robi K. (IIIa)
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty700 / 999700 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI pet lis 08, 2010 12:38 pm

sgu i V jupy
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty133 / 999133 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub lis 09, 2010 11:26 am

terra nova

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty999 / 999999 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate čet lis 14, 2010 5:45 am

U sutra je 5ak... TVD.... Živčan wee dadaa
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet lis 15, 2010 1:18 pm

^^ The Vampire Diaries
o ne... tjedan dana pauze Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 262193

Next episode: Plan B

Date: Thu Oct 21, 2010
Season: 2
Number: 6
Short summary: display summary

Previous episode: Kill Or Be Killed
Date: Thu Oct 07, 2010
Season: 2
Number: 5
Short summary: display summary

Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 262193 Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 262193 Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 262193
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Narco pet lis 22, 2010 3:12 pm

supernatural,sutra ce izaci nova epizoda

Narco
Narco
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty30 / 99930 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan sub lis 23, 2010 2:50 pm

Iščekujem Spartacus 2 i Terra Novu, a od novih epizoda OTH, iako nikako da počnem gledati osmu sezonu Laughing
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty405 / 999405 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub lis 23, 2010 9:05 pm

skinula još jučer TVD - večeras ju gledam Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 196751 Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 196751 Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 196751
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub lis 23, 2010 9:06 pm

Narco je napisao/la:supernatural,sutra ce izaci nova epizoda

pogledala prvu sezonu - serija nije nikaj posebno... samo su glavni glumci hooooooooooooooooooooooot Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 209700 Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 196751
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet stu 19, 2010 10:57 pm

5aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak....

TVD Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 196751
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet stu 19, 2010 11:34 pm

6.12. 10 epizoda Sad Sad Sad

KMEEEEEEEE

hebale ih pauzeeeeeeeeeeee Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete 584345
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI pon pro 20, 2010 6:32 pm

V

Season 2, Episode 1: Red Rain
Original Air Date—4 January 2011
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty133 / 999133 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet pro 24, 2010 7:14 pm

osveta ljubavi, ali su je debili na rtlu ukinuli totalno. i sad ne znam šta ću, nema ju za sknit, a ne mogu ni online gledat jer nema prijevod. majku im....

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate ned sij 02, 2011 10:42 pm

e hebala ih ove zimske pauze Mad
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon stu 21, 2011 11:01 am

Čeka se nova sezona Breaking Bad fuck yeah

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan uto tra 03, 2012 3:19 pm

čekam recimo Modern family na pauzi su skoro mjesec dana, a Breaking Bad nam se vraća u srpnju o.g. !! klanjanje
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty405 / 999405 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub lip 02, 2012 10:10 am

klanjanje klanjanje

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub kol 17, 2013 11:23 am

Boardwalk empire
Sons of anarchy
Homeland
Vikings

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty889 / 999889 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man sub kol 17, 2013 11:46 am

Ove nove. Almost Human i Marvel S.H.I.E.L.D

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty336 / 999336 / 999Serija koja se isčekuje danima - koje serije isčekujete Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics