Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči

+8
RarRapid
Mass
zbracun
THUNDER_DINIX
Love
Teo
Neu
House
12 posters

Go down

Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči

Postaj by House pon ruj 27, 2010 10:42 am

Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči

Jest ikad imali problema s tim?

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty390 / 999390 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty Re: Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči

Postaj by Neu sri vel 01, 2012 1:47 pm

Jako me peku oči trenutno, jedva gledam, vidim mutno. Ujutro me je propirio vjetar, a posljedica su bile suze koje su mi išle od vjetra i hladnoće, a sada su mi oči toliko crvene da se bjeloočnice maltene ni ne vide. Koliko će me to dugo sad tako držati? Ima netko iskustva?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty999 / 999999 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty Re: Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči

Postaj by Teo sri vel 01, 2012 2:58 pm

Srećom nemam s tim probleme, par put sam imao samo ječemenac no kapi za oči Neomicin Dexsamethason su odlične kad je crvenililo u pitanju ili neke upale oka
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty0 / 9990 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri vel 01, 2012 5:12 pm

Krvavo mi oko, izgledam ko gusar a uz to me i boli, jadno moje oko, treba ga izljubit da prođe, hihihihihiih.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty999 / 999999 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love sri vel 01, 2012 5:29 pm

uf,to je katastrofa,meni je oko bilo skoro 3 tjedna krvavo al to nakon operacije,ovak nisam imala problema sw7

jedino da si otišla u ljekarnu pitat da ti neke kapi daju za ublažavanje
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty672 / 999672 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo sri vel 01, 2012 9:19 pm

Neu je napisao/la:Krvavo mi oko, izgledam ko gusar a uz to me i boli, jadno moje oko, treba ga izljubit da prođe, hihihihihiih.

evo božić jel bolje sad smajlić
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty0 / 9990 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 18, 2012 10:44 am

Pecka me, osjećam kao da imam konjuktivits ali nemam ga, možda i imam, samo mi je vršak oka crven, tj vršak kapka, mrvicu, roskast onako...Što bit o moglo bit? Možda od trljanja oka? Vjetra?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX sub vel 18, 2012 11:11 am

desno oko mi je nateklo, kapak iznad oka. defektno, nemogu otvorit oko do kraja. jebeni vjeta na -20 stupnjeva :S

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty889 / 999889 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pon vel 20, 2012 4:02 pm

Ja sam često upotrebljavao Proculin kapi. Dobre su kod upale oka bez obzira na razlog. Inače, najviše sam ga upotrebljavao poslije malo previše pijače, kad su oči baš kao kod vampira, skroz crvene, mutne. Nakon desetak minuta postaju čiste i bistre, neko bi rekel, čak i inteligentne Pokazuje guzu .
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty3 / 9993 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pon vel 20, 2012 4:06 pm

Koristio sam Visine
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty200 / 999200 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by RarRapid pon vel 20, 2012 8:32 pm

Ja nisam imao nikada.

RarRapid
Trajno baniran/a

Registriran/a : 20.02.2012
Broj postova : 22
Reputacija Reputacija : 1
Godina imam : 28
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 ned srp 01, 2012 12:10 pm

Najjednostavnije pođi do apoteke neka oni to vide i nek ti daju što treba Neu.Ako ne možeš sama odi na bus zovi frenda da te odbaci.Proći će to ako je upala oka više bi to tebe boljelo vjeruj mi.

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija Reputacija : 17
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty7 / 9997 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy ned srp 01, 2012 12:11 pm

Pa cuj, ako joj nije prošlo 5 mjeseci, onda stvarno...

misa
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty142 / 999142 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 pon srp 02, 2012 3:35 pm

E ako nije onda je davno trebala u doktora.

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija Reputacija : 17
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty7 / 9997 / 999Upala oka, crveno oko, peče oko, natečene oči, nadražene oči Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Lenica sub stu 24, 2012 4:46 pm

npr. meni su nekad suhe oči.
Od čega to moze bit?

jednom kad sam bila kod svoje ove jedne očne doktorice zatrazila plave leće. hihih

Lenica
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2780
Reputacija Reputacija : 110
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by okasa pet lip 21, 2013 5:27 pm

Moja svekrva je stalno imala upale oka dok nije počela koristiti ionsko (koloidno) srebro. Sad ako joj se i pojave, samo spreja oko s srebrom i kroz par minuta već osjeti promjenu na bolje.

okasa
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 11.05.2012
Broj postova : 28
Reputacija Reputacija : 5
Godina imam : 1944
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Teo pet lip 21, 2013 5:32 pm

nemam ja novaca za srebro
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics