Need For Speed World
4 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: PC igre
Stranica 1 / 1.
Need For Speed World
NFS projekt koji odudara od svojih prethodnika po tome što je potpuno orijentiran na multiplayer, tj. MMORG (Massive Multiplayer Online Racing Game) - i k tome, potpuno besplatan.
Nedavno je ukinut limit do 10. levela, te je sad igračima dostupan cijeli grad (mapa), svi eventi, automobili, nadogradnje itd.
Igrao sam nešto kratko, i dobro dođe za ubit vrijeme dok čekaš frenda koji kasni već 45 minuta, 'em ih neodgovorne.
Doživljaji, anyone?
Nedavno je ukinut limit do 10. levela, te je sad igračima dostupan cijeli grad (mapa), svi eventi, automobili, nadogradnje itd.
Igrao sam nešto kratko, i dobro dođe za ubit vrijeme dok čekaš frenda koji kasni već 45 minuta, 'em ih neodgovorne.
Doživljaji, anyone?
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Re: Need For Speed World
Ukinut limit? Čuo sam da se određeni auti i djelovi morali platiti, stvarnim novcem da bi ih se kupilo, očito im nitko nije kupovao, Inače volim NFS iako su me zadnji nastavci razočarali
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
koji su to auti u igri
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Evo ofišl vijesti koje se tiču novog F2P sistema.
Možda netko želi neke uber unique aute ili dijelove, pa onda za to mora platiti, ali cijeli (normalan) sadržaj bi trebao sada bit otključan. Aj skupimo ekipu pa bacimo koji forumski circuit race il nesh
Možda netko želi neke uber unique aute ili dijelove, pa onda za to mora platiti, ali cijeli (normalan) sadržaj bi trebao sada bit otključan. Aj skupimo ekipu pa bacimo koji forumski circuit race il nesh
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
ja sam igrao jos u beti,u 5. mjesecu,i u 6.al los komp pa mi nije izgledalo nest posebno,skidam sad ponovo.ak neko igra i oce mi biti prijatelj u igri nek se javi:D:D
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Similar topics
» Need for Speed (2014)
» Need for speed SERIJAL
» Need for Speed: Shift
» Što mislite o Hitleru i Holokaustu
» World of Goo