Batman: Arkham City (PC, X360, PS3)
5 posters
:: Tehnika i tehnologija :: Igre :: PC igre
Stranica 1 / 1.
Batman: Arkham City (PC, X360, PS3)
Q3 2011
Nastavak Batman: Arkham Asylum
Mark Hamill, Luke Skywalker iz Star Warsa i Jokerov glas u Batman animiranom crtiću je najavio da mu je ovo zadnje posuđivanje glasa Jokeru.
I da, postoji multiplayer opcija, o kojoj se za sada nezna ništa.
I zasad jedini pristigli teaser trailer:
Nastavak Batman: Arkham Asylum
Mark Hamill, Luke Skywalker iz Star Warsa i Jokerov glas u Batman animiranom crtiću je najavio da mu je ovo zadnje posuđivanje glasa Jokeru.
I da, postoji multiplayer opcija, o kojoj se za sada nezna ništa.
I zasad jedini pristigli teaser trailer:
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Re: Batman: Arkham City (PC, X360, PS3)
dođe mi da plačem sto nemam bolji komp da to igram, odlicno je, vidi se da je Nolan uveo novu eru (realniju) Batmana
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
slike izgledaju pre pre pre pre zakon
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Batman: Arkham City ipak bez vozila
Iako je otvoreni model Arkham Citya davao naznake o mogućem korištenju Batmanovog voznog parka, razvojni tim Rocksteady danas je pojasnio da voznih dionica u igri neće biti.
„Nema igrivih vozila u Arkham Cityu jer smo se fokusirali na samog Batmana, kojega vidimo kao ultimativno vozilo, da se tako izrazimo. Cilj je bio da se više posvetimo njegovim navigacijskim vještinama kroz lebdjenje i nove namjene neophodne kuke, obzirom da se igra sada odvija u puno otvorenijem svijetu.“ – poručili su iz Rocksteadya.
Dakle, ništa od batmobila, batbikea, batboata ili batplanea. No iako ih ne možemo voziti, to ne znači da se oni neće pojavljivati u igri – uostalom, baš kao i u prethodniku. Kakogod, Batman: Arkham City izlazi u jesen iduće godine, na PC, PS3 te X360 platformama.
Iako je otvoreni model Arkham Citya davao naznake o mogućem korištenju Batmanovog voznog parka, razvojni tim Rocksteady danas je pojasnio da voznih dionica u igri neće biti.
„Nema igrivih vozila u Arkham Cityu jer smo se fokusirali na samog Batmana, kojega vidimo kao ultimativno vozilo, da se tako izrazimo. Cilj je bio da se više posvetimo njegovim navigacijskim vještinama kroz lebdjenje i nove namjene neophodne kuke, obzirom da se igra sada odvija u puno otvorenijem svijetu.“ – poručili su iz Rocksteadya.
Dakle, ništa od batmobila, batbikea, batboata ili batplanea. No iako ih ne možemo voziti, to ne znači da se oni neće pojavljivati u igri – uostalom, baš kao i u prethodniku. Kakogod, Batman: Arkham City izlazi u jesen iduće godine, na PC, PS3 te X360 platformama.
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
Predstavljen negativac Hugo Strange, koji zna Bruce Wayne-ov tajni identitet.
House- Trajno baniran/a
Započeo/la tema :
ja sam skinio danas jedinicu,igra mi za sada nije nista posebno.al vidit cemo kasnije
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Watcher- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.08.2011
Broj postova : 227
Reputacija : 74
Godina imam : 31
Započeo/la tema :