Iron Sky (2012)
+4
stitch
THUNDER_DINIX
Neu
WEYLAND-YUTANI
8 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2012
Stranica 1 / 1.
Iron Sky (2012)
Iron Sky (2012)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1034314/
Finski film Iron Sky poseban je po mnogočemu i može se smatrati svojevrsnim fenomenom, iako je do njegova dolaska u kina ostalo nešto manje od godinu dana. Od zanimljive ideje o nacističkoj bazi smještenoj na tamnoj strani Mjeseca, preko sjajnog prvog teasera prikazanog u svibnju 2008., pa sve do angažiranja online-zajednice i brojnih filmskih entuzijasta u produkciju samog filma – taj se projekt pokazao neobičnim i, nadajmo se, uspjelim eksperimentom. Sada je konačno određen i datum njegova dolaska u kino dvorane (4. travanj 2012.), a novi teaser i dalje najavljuje film od kojega mnogo očekujemo.
Ekipa koja je prije nekoliko godina oduševila filmofile zabavnom SF komedijom Star Wreck: In the Pirkinning, odlučila je na sličan način napraviti i svoj sljedeći projekt – Iron Sky, oko kojega se u filmskim krugovima podigla poprilična prašina. Film je već nekoliko godina u produkcijskoj fazi, a ovih je dana na internetu objavljen i treći teaser – koji prikazuje nekolicinu nacističke dječice na prigodnom školskom predavanju, dok je Udo Kier (inače sjajni, kultni njemački glumac) u ulozi führera s Mjeseca koji planira invaziju na Zemlju.
Izvor: online.hr/gledaj
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1034314/
Finski film Iron Sky poseban je po mnogočemu i može se smatrati svojevrsnim fenomenom, iako je do njegova dolaska u kina ostalo nešto manje od godinu dana. Od zanimljive ideje o nacističkoj bazi smještenoj na tamnoj strani Mjeseca, preko sjajnog prvog teasera prikazanog u svibnju 2008., pa sve do angažiranja online-zajednice i brojnih filmskih entuzijasta u produkciju samog filma – taj se projekt pokazao neobičnim i, nadajmo se, uspjelim eksperimentom. Sada je konačno određen i datum njegova dolaska u kino dvorane (4. travanj 2012.), a novi teaser i dalje najavljuje film od kojega mnogo očekujemo.
Ekipa koja je prije nekoliko godina oduševila filmofile zabavnom SF komedijom Star Wreck: In the Pirkinning, odlučila je na sličan način napraviti i svoj sljedeći projekt – Iron Sky, oko kojega se u filmskim krugovima podigla poprilična prašina. Film je već nekoliko godina u produkcijskoj fazi, a ovih je dana na internetu objavljen i treći teaser – koji prikazuje nekolicinu nacističke dječice na prigodnom školskom predavanju, dok je Udo Kier (inače sjajni, kultni njemački glumac) u ulozi führera s Mjeseca koji planira invaziju na Zemlju.
Izvor: online.hr/gledaj
- Spoiler:
In 1945 The Nazis Went To The Moon. In 2018 They Are Coming Back.....
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Re: Iron Sky (2012)
Već vidim da je riječ o nacističkom SF filmu. Nacisti bježe na mjesec, lol. To je sigurno neka komedija. Kontam da je to neka parodija. BTW nisu li nacistički znakovi zabranjeni? Vidim u traileru jedan ogroman.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
zvuci mi ko parodija neka
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
haha ovo moram pogledat
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
Ovaj film radi ekipa koja je napravila parodiju na Star Trek serijal - "Star Wreck: In the Pirkinning",parodija je ispala dobra,tako da se nadam da će i ovaj film bit dobar.
9- Junior
- Registriran/a : 25.02.2010
Broj postova : 724
Reputacija : 49
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
, pa dobro ja bas i ne volim takve sifijeve
Jonix- Nevina dušica
- Registriran/a : 05.09.2010
Broj postova : 4
Reputacija : 0
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Pogledali smo upravo Iron Sky (2012) kojemu ja ne mogu dati ocjenu jer nije film po mom ukusu. Parodija o nacistima, ženska zabije liku štiklu u čelo i ubije ga. Lik oboja crnca u bijelca, pomoću neke albino pizdarije pa se lik opet vrati u prvobitno stanje po želji, jel'. Ma sprdačina od filma. I ne preporučujem ga, ne znam kako mu je WY mogao dati desetku i napisati da je sjajan.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
super kvalitetno je sniman, dobri efekti, samo na nekim dijelovima previse lejm. pocetak i sredina su mi super, na kraju su usrali.
6/10
mislim da su pokusali kopirati Tarantinove bastardse
6/10
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:Pogledali smo upravo Iron Sky (2012) kojemu ja ne mogu dati ocjenu jer nije film po mom ukusu. Parodija o nacistima, ženska zabije liku štiklu u čelo i ubije ga. Lik oboja crnca u bijelca, pomoću neke albino pizdarije pa se lik opet vrati u prvobitno stanje po želji, jel'. Ma sprdačina od filma. I ne preporučujem ga, ne znam kako mu je WY mogao dati desetku i napisati da je sjajan.
Moras priznat da nije bas takvo njesra,meni se svida ideja,(i sam film nije toliko loš,koliko sam ocekivao) za trud cista 10-tka
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
mislim da vi ne kapirate pojam treš filma kamo su razne gluposti dopuštene. Sam tarantino obožava ovakav žanr, te ga koristi u svojim filmovma
Dreamer Deceiver- Nevina dušica
- Registriran/a : 06.07.2012
Broj postova : 112
Reputacija : 34
Započeo/la tema :
THUNDER_DINIX je napisao/la:super kvalitetno je sniman, dobri efekti, samo na nekim dijelovima previse lejm. pocetak i sredina su mi super, na kraju su usrali.
6/10
ja sam se kocio na prvih pola sata.
Scena kad su stavljali iphone kao bateriju za svemirski brod,znao sam odmah da ce se isprazniti u sekundi .xaxa
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
ima dobrih fora
Započeo/la tema :
Similar topics
» Filmovi u 2012. godini - najbolji, najlošiji, dobri. loši, općenito o filmovima iz 2012.-e godine
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» Valentino banned
» Klonovi banned
» Iron Maiden
» Bullet to the Head (2012) ili Headshot (2012)
» Valentino banned
» Klonovi banned
» Iron Maiden
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: 2012
Stranica 1 / 1.