Alat za makete
3 posters
Stranica 1 / 1.
Alat za makete
Alat za maketiranje koji posedujete i sa kojim radite vasa umnetnicka dela..... Sta ste gde nabavili.....
Da pocnem...... ja vec godinama prikupljam alat i pribor za makete...... Sad posedujem solidnu kolekciju....... Jedino jos ne posedujem AB jer za moje makete ni nije potreban (1/300 i 1/600).....
Ovo je deo pribora koji je mogao da stane na sto....... (otprilike jos toliko raznih stvari....)... (Jedan deo mi je konfiskovan za vise ciljeve od mojih ukucana.....).......
Nozici i skalperi..... Jos mnogo vise nisam postavijo jer se dupliraju, a ulozaka, zileta, nozica imam bas dosta......
Pincete su naj vise stradale u okrsaju sa ukucanima...... (stradali su i flomasteri, olovke, cekice, lenjiri, stipaljke.....)...
Da pocnem...... ja vec godinama prikupljam alat i pribor za makete...... Sad posedujem solidnu kolekciju....... Jedino jos ne posedujem AB jer za moje makete ni nije potreban (1/300 i 1/600).....
Ovo je deo pribora koji je mogao da stane na sto....... (otprilike jos toliko raznih stvari....)... (Jedan deo mi je konfiskovan za vise ciljeve od mojih ukucana.....).......
Nozici i skalperi..... Jos mnogo vise nisam postavijo jer se dupliraju, a ulozaka, zileta, nozica imam bas dosta......
Pincete su naj vise stradale u okrsaju sa ukucanima...... (stradali su i flomasteri, olovke, cekice, lenjiri, stipaljke.....)...
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Re: Alat za makete
Dodao bih i Lenjire...... (nisu stali na sto).... Lupe imam sa svetlom, dve lampe i naravno "svracije noge" (ono sto TD-a podseca na malog robota.....).. Mislom da je to kod nas bilo u klubu amatera oko 10evrova..... Imas modele i sa 4 stipaljke......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
imas ti toga bome. ja imam par boja i kistova, to je to
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
To je neko moje prokletstvo...... Kad sam naj vise pravio nisam imao mnogo a sad kad imam mnogo vise nego sto mi treba onda slabo vremena za pravljenje.....
Sve ide iz glave, alat je samo da olaksa...... Sav taj moj alat ne znaci nista ako nemas ideju .....
Tako da TD ne gubi nadu, bitna je ideja pa imao i 1 cetkicu i tri boje.....
Sve ide iz glave, alat je samo da olaksa...... Sav taj moj alat ne znaci nista ako nemas ideju .....
Tako da TD ne gubi nadu, bitna je ideja pa imao i 1 cetkicu i tri boje.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ivek, lepo je sto imas alat..... Jer bez alata nema ni zanata....... Samo ako ti nije tesko da slikas taj alat (ako te ne mrzi), voleo bih ga videti ......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Nije stalo na sto jos 3 busilic, Graverska busilica, zumbe, sabloni, boje akrilne i boje uljane.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Evo i mojih cetkica.......
Na slici fali jos cetkica koje nisu bile u kutiji.......
Na slici fali jos cetkica koje nisu bile u kutiji.......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
uslikat cu ono sto ja koristim povremeno... ostatak nema smisla jer ga ima punobokaso1 je napisao/la:Ivek, lepo je sto imas alat..... Jer bez alata nema ni zanata....... Samo ako ti nije tesko da slikas taj alat (ako te ne mrzi), voleo bih ga videti ......
jbg. kad se radi kuca treba i alat
Gost- Gost
Jel to alat za makete ili alat za neki posao...?
Ako je za neki posao ne moras, samo ako je maketarski......
Ako je za neki posao ne moras, samo ako je maketarski......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Bokaso, predobar alat, rep +.
@ivek- pa daj slikaj ga.
@ivek- pa daj slikaj ga.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Daj da ga vidimo...... Nemoj da si sebican pa da samo ti uzivas u njemu......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
I znaci Ivek mrzelo te je da podelis sa nama tajne svog zanata....... Nego pade mi na pamet da si recimo Zigolo, stvarno glupo je da slikas alat........ ili ne daj boze nesto gore........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dokupio sam pored nekoliko cetkica (15 ak) i nekoliko pinceta, dve stolarske stege, lepka, smole.........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Similar topics
» Traktori makete
» Makete
» Makete vojnika, tenkova, i sl.
» Makete zrakoplova
» LEGO figurice,makete, kockice
» Makete