+13
Teo
'marino'
scorpio57
Hitman
Narco
Stevo Largo
Amyicha
eva kant
stitch
AryMan
kklukov2
THUNDER_DINIX
Neu
17 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Koristite li Twitter?
Koristite li Twitter i napišite za što ga koristite i zašto ga ne koristite...
Zadnja promjena: Zločesti; čet kol 25, 2011 9:34 am; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: Twitter
Ne koristim ga. Samo sam ga jučer koristila za reklamiranje (stavljanje tagova) za naš forum, zahvaljujući Iveku.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ovo 3. mi se svidja u anketi.
mislim cuo jesam, ali... nikad vidio
mislim cuo jesam, ali... nikad vidio
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Ja koristim ali slabo
Nekad stavim koji link za moju stranicu
Nekad stavim koji link za moju stranicu
kklukov2- Nevina dušica
- Registriran/a : 27.05.2010
Broj postova : 96
Reputacija : 5
Godina imam : 137
Započeo/la tema :
da, od svih društvenih mreža koje znam twitter je najbolji; najjednostavniji i nema glupavih aplikacija ko na fejsu
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
koristim, svakodnevno
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
eva kant- Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja) - Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
NE
jer ću postat ovisna o tome, i šta sam onda napravila. zagarantirala ponavljanje godine
jer ću postat ovisna o tome, i šta sam onda napravila. zagarantirala ponavljanje godine
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
ne vjerujem da o twitteru možeš postat ovisna ko o fejsu. provjeri pa ćeš vidjet
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ne bi hvala. ma ja ti postanem o svemu lako ovisna. nije ti to za mene
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Twitter izdržao navalu korisnika Facebooka
nedavno je Facebook bio nedostupan na nekoliko sati.Ljudi su počeli masovno paničariti, a Twitter je bio preplavljenporukama o Facebooku. Naš najveći strah bio je da će zbog gužve postatinedostupan i ovaj servis za mikrobloganje.
Jučerašnji, još uvijek neobjašnjeni, incident s Facebookom bacio jesvjetlo na dvije stvari. Prva je da su ljudi ovisni o Fejsu i da suposve izgubljeni uz njega. Druga je bila Facebookov utjecaj na Twitter.Ove dvije mreže su tijesno povezane bez da to žele, i bez da su togasvjesne.
Mnoštvokorisnika Facebooka jučer se, nakon što nisu mogli otvoriti svojuomiljenu stranicu, okrenulo Twitteru. Nadali su se tamo dobiti odgovoreo nedostupnosti stranice i o razlozima nedostupnosti. Kad smo vidjelikoličinu [color:3885=#FF8900 ! important]poruka označenihs "#facebook", naša prva pomisao bila je kako će zbog goleme navaleFacebookovaca na Twitter, pasti i ovaj društveni servis. Twitter seipak držao herojski i podnio navalu korisnika, no bilo je nevjerojatnogledati kako se u samo sat vremena mijenjaju trendovi i kako [color:3885=#FF8900 ! important]poruke o Facebooku u sjenu bacaju sve ostalo što se trenutno zbiva na svijetu.
Ova navala korisnika na Twitter trajala je samo dva sata, a Twitterjoš nije objavio brojke, no sigurni smo da će one biti i više negoimpresivne.
net.hr
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Twitter zaražen crvom
Prema vijesti objavljenoj na blogu Mashable, popularna društvena mreža Twitter, zaražena je crvom koji se distribuira preko Twitterovih mobilnih aplikacija te skraćenih URL-ova koje generira Goo.gl servis. Točnije, crvom je zaražen "Twitter bird", a crv se širi putem skraćenog URL-a "goo.gl/R7f68", a postoje indicije da ima i drugih URL-ova. Na mikroblog sjedištu se pojavljuje mnogo poruka, koje neoprezni korisnici otvaraju, a zatim bivaju preusmjereni na web sjedište francuskog proizvođača namještaja Artcan Developpement, koje je navodno kompromitirano. Potom korisnik opet bude preusmjeren na razne zaražene web stranice prepune malicioznim skriptama. Twitterov predstavnik za podršku, Troy Holden, kazao je da su svjesni problema te da je pokrenuta procedura generiranja novih lozinki za pogođene korisnike. U raznim izvješćima se navodi kako neke poruke dolaze s lažnih (spam) računa, dok se navodno druge poruke šalju sa stvarnih Twitter računa koje posjeduju njihovi korisnici, što čini mogućim da se crv širi i šalje poruke s trenutno zaraženih računa. Do ovog trenutka, poznato je da sve sumnjive poruke pristižu s mobilne inačice Twittera, navodi blog Mashbale. 07.12.2010
Information Week
cert.hr
Gost- Gost
Kako znaš kad nisi isprobao?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:Kako znaš kad nisi isprobao?
Zato što ne volim Facebook,mrzim ga !!
pa ta drustvena mreža mi je sve isto. Nadam se da te nisam uvrijedio sa takvim načinom izražavanje...
Gost- Gost
Ovo je tema o Twitteru, i ja te pitam za Twitter, a ne za fejs
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
šta je to ?
Stevo Largo- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:Ovo je tema o Twitteru, i ja te pitam za Twitter, a ne za fejs
Isto tako i za Facebook i MySpace i Twiter isto... I imam ista misljenja za ta drustvena mreža...
Gost- Gost
Oprosti, ali mi je malo glupo to, ili kako već da se izrazim. Iz ovog komentara pretpostavljam da si isprobao fejs i mrziš ga, tu se slažem - ali ne možeš zbog toga mrziti i Twitter i MySpace!
Twitter je baš dobar i koristi ga puno ljudi, ja još nikad nisam čuo da je netko nezadovoljan, i mnogi slavni ga koriste.
Twitter je baš dobar i koristi ga puno ljudi, ja još nikad nisam čuo da je netko nezadovoljan, i mnogi slavni ga koriste.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Twitter je odličan. Svako malo naletim na korisnu informaciju i novost, zanimljive linkove. I odličan alat za samopromociju, ako se iskoristi na pametan način.
Nimalo sličan facebooku ili myspaceu
Nimalo sličan facebooku ili myspaceu
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
imam twitter,al ga ne koristim
tesko mi se za snaci tamo
tesko mi se za snaci tamo
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
ne jer mi bas nije nesto
Hitman- Manga foruma
- Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
AryMan je napisao/la:Oprosti, ali mi je malo glupo to, ili kako već da se izrazim. Iz ovog komentara pretpostavljam da si isprobao fejs i mrziš ga, tu se slažem - ali ne možeš zbog toga mrziti i Twitter i MySpace!
Ajde reci mi koja je razlika izmedu fejsa i twitera ?
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.