Najbolji Star Wars likovi- predstavljanje likova
+5
WEYLAND-YUTANI
Neu
Love
THUNDER_DINIX
House
9 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: Star Wars Forum
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Najbolji Star Wars likovi- predstavljanje likova
R2D2 - Baš mi jE simpatičan, volila bi imat jednog takvog da mi pomaže.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Luke-simpatičan
Započeo/la tema :
Darth Vader je preskup
Vladar Tamne strane ne može prodati svoj oklop – ljudi radije kupuju Bondove pištolje!
Darth Vader je preskup
Predstavnici aukcijske kuće Christie objavili su da nisu uspjeli prodati originalni kostim Dartha Vadera iz 'Star Warsa'! Očekivali su da će crna kaciga, maska i oklop biti prodani za između 160.000 i 230.000 funti, a na kraju se nadmetanje zaustavilo na cijeni od 150.000 funti. To je bilo manje od rezervne cijene koju je zatražio anonimni prodavatelj iz Amerike, pa je aukcija propala.
Oklopljeni kostim je izrađen za drugi film serijala, 'Carstvo uzvraća udarac', a očekivalo se da će lako biti prodan jer je riječ o jednom od najslavnijih predmeta u filmskoj povijesti. Umjesto njega, na aukciji u četvrtak prodan je jedan drugi filmski suvenir – Bondov pištolj!
Riječ je o pištolju kojeg je 1963. držao ondašnji James Bond, Sean Connery, te je s njim pozirao za vrijeme snimanja postera za film 'Iz Rusije s ljubavlju'. Pištolj je prodan za 277.000 funti, pa se pokazalo da 'kralja špijuna' Bonda cijene više od 'gospodara Sitha', Dartha Vadera...
Izvor:filmski.net
Vladar Tamne strane ne može prodati svoj oklop – ljudi radije kupuju Bondove pištolje!
Darth Vader je preskup
Predstavnici aukcijske kuće Christie objavili su da nisu uspjeli prodati originalni kostim Dartha Vadera iz 'Star Warsa'! Očekivali su da će crna kaciga, maska i oklop biti prodani za između 160.000 i 230.000 funti, a na kraju se nadmetanje zaustavilo na cijeni od 150.000 funti. To je bilo manje od rezervne cijene koju je zatražio anonimni prodavatelj iz Amerike, pa je aukcija propala.
Oklopljeni kostim je izrađen za drugi film serijala, 'Carstvo uzvraća udarac', a očekivalo se da će lako biti prodan jer je riječ o jednom od najslavnijih predmeta u filmskoj povijesti. Umjesto njega, na aukciji u četvrtak prodan je jedan drugi filmski suvenir – Bondov pištolj!
Riječ je o pištolju kojeg je 1963. držao ondašnji James Bond, Sean Connery, te je s njim pozirao za vrijeme snimanja postera za film 'Iz Rusije s ljubavlju'. Pištolj je prodan za 277.000 funti, pa se pokazalo da 'kralja špijuna' Bonda cijene više od 'gospodara Sitha', Dartha Vadera...
Izvor:filmski.net
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Star Wars The Clone Wars (2008-2013) + SW: Rebels (2015)
» Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes (PSP)
» DISNEY STAR WARS, STAR TOURS SLIKE
» Tko ima bolje brodove Star Wars ili Star Trek
» Star Wars movie
» Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes (PSP)
» DISNEY STAR WARS, STAR TOURS SLIKE
» Tko ima bolje brodove Star Wars ili Star Trek
» Star Wars movie
:: Kultura i Zabava :: Filmovi :: SF filmovi :: Star Wars Forum
Stranica 3 / 3.