Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja?

+9
scorpio57
GUSTI
gio_deluxe
Purgy
THUNDER_DINIX
tekilinho
JOCA
Amyicha
Neu
13 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty Re: Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja?

Postaj by tanuki pon lip 07, 2010 10:45 am

neznam zašto nemreš smisliti nadala-
to je izuzetno fer igrać
ne pocjenjuje protivnike, veseli se svakoj pobjedi!
meni je trenutno interesantan čilić
apsolutno asocira na federera!
ali još pokazuje početnićke greške, žuri se i uprska-
mislim da je daleko bolji igrač od soderlinga, ali plača danak neiskustvu!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty700 / 999700 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty Re: Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja?

Postaj by Mass pon lip 07, 2010 12:03 pm

Za par godina bi Čilić mogao izrasti u broj 1
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty200 / 999200 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pon lip 07, 2010 6:30 pm

Soderling ima 26 godina, Čilić 21 ako se ne varam.
A za tog Soderlinga se saznalo tek kada je imao 23-24. Za Čilića se zna od njegove 19-e.
Dobar servis, ne loš sa crte, ali, kao što i sam kažeš, previše se žuri.
Znam da nije usporedba baš neka, ali pogledaj Federera. Kad krene, odigrat će, ako treba 15 puta u istu stranu. Dok, većina igrača okreće stranu.
A onaj tko je igrao tenis zna da to uopće nije jednostavno.
Tu Čilić griješi, barem po meni.
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty142 / 999142 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri srp 27, 2011 9:30 am

košarka, prijateljska tekma, hrvatska - bugarska, bili smo sinoć gledat u dvoranu gradski vrt. Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned sij 29, 2012 3:13 pm

Hrvatska - Španjolska, dobra tekma

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty999 / 999999 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pon sij 30, 2012 2:04 am

Danas je bio muški dan pa sam s frendom uživao u sprotskim događajima. Nadal Đoković finale, rukomet obadvije utakmice, Medveščak Alba i skijaški skokovi u Sapporu.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty39 / 99939 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pon sij 30, 2012 8:24 am

Rukomet Danska- Srbija

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty889 / 999889 / 999Što ste zadnje pogledali od sportskih događanja? - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics