Cowboy Bebop (1998)
4 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Animirane serije
Stranica 1 / 1.
Cowboy Bebop (1998)
Cowboy Bebop je slavna japanska anime ZF serija snimljena 1998. godine. Ima 26 epizoda i jedan anime film.
U godini 2021. čovječanstvo je izumilo svemirske portale u obliku prstenova uz pomoć kojih se omogućava brže putovanje širom Sunčevog sustava. No pri jednoj eksploziji portala kraj Zemlje je uništen mjesec a Zemlja je polako postala nenastanjiva. S vremenom se čovječanstvo premjestilo na kolonije po drugim planetima i satelitima, kao što su Mars i Venera te Jupiterovim mjesecima.
U međuvremenu je godina 2071. Spike Spiegel i Jet Black, bivši policajac, su lovci na glave koji uz pomoć svemirskog broda "Cowboy Bebop" hvataju kriminalce i teroriste po sunčevom sustavu. Ubrzo im se pridružuje i buntovna dama Faye, te androgina djevojčica ED koja zna sve o kompjuterima. No iako Spike glumi cinika i hlandokrvnog frajera, u srži tajno tuguje za svojom velikom ljubavi, ženom zvanoj Julia, koja je imala aferu sa njegovim neprijateljom Viciousom...
U godini 2021. čovječanstvo je izumilo svemirske portale u obliku prstenova uz pomoć kojih se omogućava brže putovanje širom Sunčevog sustava. No pri jednoj eksploziji portala kraj Zemlje je uništen mjesec a Zemlja je polako postala nenastanjiva. S vremenom se čovječanstvo premjestilo na kolonije po drugim planetima i satelitima, kao što su Mars i Venera te Jupiterovim mjesecima.
U međuvremenu je godina 2071. Spike Spiegel i Jet Black, bivši policajac, su lovci na glave koji uz pomoć svemirskog broda "Cowboy Bebop" hvataju kriminalce i teroriste po sunčevom sustavu. Ubrzo im se pridružuje i buntovna dama Faye, te androgina djevojčica ED koja zna sve o kompjuterima. No iako Spike glumi cinika i hlandokrvnog frajera, u srži tajno tuguje za svojom velikom ljubavi, ženom zvanoj Julia, koja je imala aferu sa njegovim neprijateljom Viciousom...
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Cowboy Bebop (1998)
Nisam gledala ovaj crtić, a ti? Dojmovi
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ne nisam ni ja tak da ne znam
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ovo sam gledao neki dan, mogu reći da nije loše, a i dobro stoji na imbd-u
Ratings: 9.2/10 from 11,456 users
Ratings: 9.2/10 from 11,456 users
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Čuo sam ogromne pohvale za ovaj crtić, možda nabacim oko jednom...
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Da, ima čak i par priznanja
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608