Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zimske olimpijske igre Vancouver 2010

+12
GUSTI
gio_deluxe
pustinja
Amyicha
Prop
tanuki
THUNDER_DINIX
tekilinho
Neu
JOCA
shakti
Hell
16 posters

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty Zimske olimpijske igre Vancouver 2010

Postaj by Hell sub vel 13, 2010 5:27 pm

Otvorene su Olimpijske igre, i sve vijesti i razulate i komentare stavljate ovdje:)

Nažalost, igre su počele u tmurnom ozračju, radi poginulog gruzijskog sanjkaša.

Članak : i video

Gruzijski sanjkaš Nodar Kumaritašvili poginuo je na treningu kada je pri brzini od oko 130 km/h udario u zaštitnu ogradu u Whistleru pred sam početak Zimskih olimpijskih igara.

Brza liječnička pomoć u vidu umjetnog disanja i masaže srca pružena mu je na licu mjesta, nakon čega je helikopterom prebačen u bolnicu, ali pomoći 21-godišnjaku nije bilo. Trening je prekinut.

Kumaritašvili je prvi sportaš koji je izgubio život u povijesti Zimskih olimpijskih igara.

Sanjkaška staza u Vancouveru smatra se najbržom na svijetu, a neki olimpijci već su i prije ove nesreće u pitanje dovodili njenu sigurnost nakon što ih je više od deset izletjelo s nje tijekom dosad održanih treninga.

Staza ponire 152 metra, a ovo je treća nesreća u posljednja dva dana. U petak je branitelj zlata Talijan Armin Zoeggler izgubio kontrolu no nije pretrpio nikakvu ozljedu.

Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty497 / 999497 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty Re: Zimske olimpijske igre Vancouver 2010

Postaj by Hell sub vel 13, 2010 5:29 pm

Današnji spust je odgođen Sad
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty497 / 999497 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty Re: Zimske olimpijske igre Vancouver 2010

Postaj by shakti sub vel 13, 2010 5:55 pm

danas: skokovi, mala skakaonica - 70 m, uključenje u prijenos u 19:30

Biatlon, prijenos počinje u 22:00

nakon toga slijedi pregled dana, a između prijenosa je olimp

evo link sa rasporedom svih natjecanja
http://www.vancouver2010.com/olympic-schedule-results/
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty0 / 9990 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by JOCA sub vel 13, 2010 10:03 pm

I prvo zlato je osvojio Simon Aman u skokovima
JOCA
JOCA
Junior
Junior

Registriran/a : 25.01.2010
Broj postova : 598
Reputacija Reputacija : 33
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty0 / 9990 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti sub vel 13, 2010 10:45 pm

skijaški skokovi: 1. simon ammann, 2. adam malysz (dadaa), 3. gregor schlierenzauer

brzo klizanje (m) 5000 m: 1. sven kramer, 2. seung hoon lee, 3. ivan skobrev

biatlon (ž) 7500 m: 1. anastazia kuzmina (dadaa) 2. magdalena neuner, 3. Marie Dorin (dadaa)
shakti
shakti
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub vel 13, 2010 11:01 pm

ja ne pratim olimpijske igre

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty999 / 999999 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti sub vel 13, 2010 11:13 pm

No
tako velik sportski događaj...
shakti
shakti
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned vel 14, 2010 10:26 am

šteta što je ahonen ostao bez medalje al drago mi je da je legenda malysz osvojio
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty19 / 99919 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned vel 14, 2010 11:22 am

Sa 144 km/h u ponor
I hrvatska sanjkašica stradala na stazi smrti!

Jedina hrvatska sanjkašica Darija Obratov također je imala zastrašujuće upoznavanje sa bob-stazom u Whistleru. Dvadesetogodišnju Splićanku je pad u 'ponor' prije tri mjeseca koštao plasmana na Olimpijske igre i popucanih ligamenata.

Tek dva dana nakon stravične pogibije gruzijskog sanjkaša Nodara Kumaritašvilija, kanadska i svjetska javnost kao da pomalo shvaćaju koliko ovih dana prazno i besmisleno zvuči ona olimpijska 'brže, više, jače'.

Organizatori su na dan otvaranja Igara, tragediju gurnuli u drugi plan, a u tom je duhu završena i istraga koja je licemjerno ustrdila da je Nodar sam skrivio nesreću. S druge strane, nedvojbeno je zaključeno da je ograda na kobnom zadnjem zavoju bob-staze u Whistleru bila preniska, što treba ispraviti prije početka natjecanja.

Međutim, odgovarati neće nitko, iako je jasno da je krivica organizatora barem u dvije stvari. Prva je dakle, preniska zaštitna ograda na najbržoj stazi svijeta, zbog čega bi netko morao odgovarati, a druga je pravilo 'dva pokušaja' koje je sanjkašima u Vancouveru onemogućilo da više od dva puta isprobaju najopasniju bob-stazu na svijetu. Nije li to direktno utjecalo na kobno izlijetanje gruzijskog sanjkaša i na desetke drugih?

Ali ne, olimpijci tvrde da je greška samo na pokojniku, koji je u 21. godini izgubio život zbog olimpijskog sna. Neki čak idu tako daleko pa kažu kako je Kumaritašvili bio druga liga sanjkaša te da je presudilo njegovo neznanje i neiskustvo. No brojke sugeriraju nešto drugo. Da Gruzijac 'nema pojma', vjerojatno ne bi bio 11. na zadnjem treningu i ukupno 44. svjetskom kupu.

Drugi pogled na ovu tragediju daje i zanimljiva priča jedine hrvatske sanjkašice, koja je prije tri mjeseca pala na kobnoj stazi i izgubila šanse za plasman na Igre u Vancouveru. Izletjela pri brzini od 144 kilometara na sat, dakle samo dva sporije od Gruzijca, ali su joj 'nasreću', ako se to uopće tako može reći, samo popucali ligamenti.

"Ne mogu vjerovati da Nodara više nema, da više nikada nećemo sjediti zajedno u svlačionici. Bio je dobar i vrlo pristojan. Bilo je paraliziranih, teško ozlijeđenih, ali da će netko izgubiti život, i to baš na Igrama, to nitko od nas nije nije očekivao. Mi iz malih zemalja, poput Gruzije ili Hrvatske, svoj smo san već ostvarili time što smo došli na Igre, jer daleko smo od konkurencije za medalje. I da zbog tog svog sna ostanete bez života", ispričala je za Večernji šokirana Darija Obratov koja je svoj nedosanjani olimpijski san i karijeru financirala sama uz pomoć roditelja.

Upozoravajuće zvuče i ove njezine riječi.

"Ta je staza jedino mjesto gdje smo morali potpisati da se spuštamo na vlastitu odgovornost. Kada su je projektirali nisu ni sanjali da će biti tako brza, da će se voziti i do 160 km/h. Najveći je problem što oko pri takvoj brzini ne može percipirati neke zavoje, naprosto ih ne vidite. Vozi se napamet, a kad se dogodi pogreška, u pravilu je prekasno za reakciju. Malo je onih koji su tamo imali 'čistu' vožnju"

Postavlja se pitanje čemu onda sve, zašto riskirati život ako je šansa da sve prođe bez problema tek kockarskih pedeset posto?

"To je adrenalin u kojem uživamo. Treba postaviti neke limite, jer da nije bilo aluminijskih stupova, nego ledeni zid kako je uobičajeno, danas bi Nodar bio živ. Opasno je čim nosite kacigu, no ja nikako ne odustajem, želim na OI u Soči!", zaključila je naša olimpijka.

Izvor:net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty999 / 999999 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned vel 14, 2010 11:27 am

jebemti stazu na kojoj svi ginu

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty889 / 999889 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned vel 14, 2010 11:33 am

^^slažem se, al ne kontam zašto idu, pazi članak

Šanse da preživite na stazi smrti su 50:50!

Samo na treningu u petak prijepodne, na bob-stazi u Whistleru dogodilo se šest padova, pri čemu nitko nije teže stradao. Na nesreću, malo kasnije istog dana smrt Nodara Kumaritašvilija je nagovijestila da ovoga puta sanjkanje nije samo sport, već igranje sa životom.

Smrt gruzijskog sanjkaša Nodara Kumaritašvilija u nesreći na treningu u petak, potakla je kritike protiv Organizacijskog odbora Zimske olimpijade u Vancouveru, da je izgrađena bob-staza opasno nesigurna.

U novinskim se izvješćima ističe da je Kumaritashvili udario u oba zida pri dnu staze, dok je išao brzinom od 141 km/h, prije nego je na izlazu iz zavoja potpuno izbačen iz staze, udarivši glavom u nezaštićeni metalni stup. To je bio njegov drugi pad u tjedan dana, izvijestio je list Toronto Sun.

Organizatori tvrde: 'Sanjkaš je sam kriv!'
Istraga je završena. Proveli su je kanadska policija, istražni sudac Britanske Kolumbije i Međunarodna sanjkaška federacija (FIL) koji za nesreću okrivljuju mrtvog Gruzijca.

"Istraga je pokazala da je natjecatelj prekasno izašao iz zavoja broj 15 i kasno ušao u sljedeći zavoj. Nije uspio ispraviti putanju, izgubio je kontrolu i to je dovelo do nesreće", stoji u zajedničkom priopćenju istražitelja.

Sanjkaška federacija od organizatora traži i da povisi ogradu u tom zadnjem dijelu staze prije početka borbe za medalju u subotu i nedjelju. I to bi bilo to.

Američke TV mreže CBS i NBC u večernjim su dnevnicima prikazali televizijsku snimku tragične pogibije gruzijskog olimpijca, dok su CNN i neke druge televizije prikazale samo fotografije nesreće.
Čak i prije tragičnog događaja u petak, staza je stekla ugled kao možda najopasnija na svijetu.

Pogledajte otvaranje najtužnijih Igara u povijesti
Osim strahovite brzine, staza je i tehnički zahtjevna, što znači da sanjkaši i vozači boba moraju donositi ključne odluke kako bi izbjegli opasne greške ili nesreće. Kao najopasnije zavoje sportaši izdvajaju one pod brojem 11 i 12, dok su dio staze označen s brojem 13 sportaši nazvali "50-50", dajući si 50 posto izgleda da prođu bez nezgode.

Staza Whistler je najbrža na svijetu, a sanjkaši na njoj postižu brzine veće od 150 km/h, 10 kilometara brže od prethodnog svjetskog rekorda. Prošle je godine na njoj postignut sanjkaški rekord od 152 km/h.

Samo na treningu u petak prijepodne, na stazi se dogodilo šest padova, pri čemu nitko nije stradao. Među onima koji su izgubili nadzor je i najbolje rangirani svjetski sanjkaš, Armin Zoeggeler.

"Nakon što postignete maksimalnu brzinu, staza postaje doista tehnička. Tu postaje zastrašujuća", izjavio je američki pilot Bree Schaaf na konferenciji za novinare.

Stazu Whistler po težini uspoređuju samo s jednom na svijetu, bob-stazom Altenberg u Njemačkoj, koja slovi po tome da i najbolji vozači znaju izgubiti nadzor.

Prema olimpijskom servisu vijesti, među rezultatima Svjetskog sanjkaškog kupa nema 22-godišnjeg Kumaritashvilija.

Njegova je smrt prva pogibija sportaša tijekom natjecanja ili treninga u povijesti Zimskih olimpijskih igara. Dva sportaša su poginula tijekom ljetnih Olimpijada.

Na konferenciji za novinare nakon nesreće, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Jacques Rogge odbio je govoriti o okolnostima nesreće, ili kako ona može utjecati na natjecanja na bob-stazi u Vancouveru. Rogge je rekao da će čekati rezultate istrage.

Sanjkaška natjecanja u muškoj konkurenciji trebaju početi već danas, pa istragu prati osjećaj hitnosti. Nama se pak čini, uzevši u obzir razmišljanja organizatora, da se za sanjkaše sada možemo samo moliti.

Izvor:net.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX ned vel 14, 2010 11:42 am

prestrašno

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty889 / 999889 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned vel 14, 2010 11:53 am

Amerikanka Kearney osvojila zlatnu medalju u slobodnom skijanju!
Kearney je tako donijela Sjedinjenim Američkim Državama prvu zlatnu medalju na ZOI u Vancouveru i ostavila Kanađane u iščekivanju prvog zlata na Igrama u ulozi domaćina

Amerikanka Hannah Kearney (23) osvojila je zlatnu medalju u disciplini slobodnog skijanja (po hupserima) na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru. Kearney je ukupno za svoju izvedbu skupila 26.64 bodova, i na kraju je slavila ispred Kanađanke Jennifer Heil (25.69 bodova), olimpijske pobjednice iz Torina 2006. godine, te svoje sunarodnjakinje i srebrne sa ZOI iz Salt Lake Cityja 2002. Shannon Bahrke (25.43).

Kearney je tako donijela Sjedinjenim Američkim Državama prvu zlatnu medalju na ZOI u Vancouveru i ostavila Kanađane u iščekivanju prvog zlata na Igrama u ulozi domaćina. Naime, Kanada je propustila osvojiti zlato kada je 1976. godine Igre ugostio Montreal, kao i 1988. kada je domaćin bio Calgary.

- Znam da Kanada nije osvojila zlato kao domaćin, ali imam osjećaj da će im to uspjeti na ovim Igrama. Trenutno mi je drago da sam uspjela to prolongirati - rekla je Kearney, koja se na prethodnim Igrama u Torinu nije uspjela kvalificirati niti u finale.

Zimske olimpijske igre u Vancouveru, freestyle skijanje, žene:

1. Hannah Kearney (SAD) 26.63 bodova

2. Jennifer Heil (Kan) 25.69

3. Shannon Bahrke (SAD) 25.43

Autor: TS

Izvor:sportske.jutarnji.hr

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned vel 14, 2010 11:59 am

uživam u skijanju i drago mi je zbog uspijeha naših skijaša,
ali teško da ću puno vremena odvojiti gledajući zimske oi
nikad nisam razumio te prijenose skokova- gdje se na snimci nemože ustanoviti ko je bolji za koliko cm ,dok se ne proglase rezultati i tko je skijao bolje za par stotinki sekunde!
to je jednostavno glupo kao i gledanje nogometne utakmice!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty700 / 999700 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned vel 14, 2010 12:02 pm

tanuki je napisao/la:

A što je na nogometu tako teško ustanoviti tko vodi i tko je bolji!? Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty108 / 999108 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned vel 14, 2010 12:10 pm

Prop je napisao/la:
tanuki je napisao/la:

A što je na nogometu tako teško ustanoviti tko vodi i tko je bolji!? Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798
nije glupo igrati nego gledati!
90 minuta za rezultat 0:0 za zvijezde koje obrću ogromni kapital i u svima gledateljima bude san da su i oni mogli biti zvijezde nogometa!
poštujem svakog gledatelja koji se barem rekreativno bavi nogometom!
ovako to je samo religija muškaraca!
poznajem čovijeka koji je totalni antitalent za sport- na skije je stao par puta- ali o skijanju teoretski sve zna
a poznaje i nogomet strašno dobro-
i igrače i pzicije, redovno se kladi!
nije mi namjera da povredim ni jedan sport, ni njihove ljubitelje-
ali što je debilno, debilno je!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty700 / 999700 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned vel 14, 2010 12:15 pm

Pa vidiš kako time pokazuješ osnovno nepoznavanje nogometa! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798

Rezultat 0:0 ni najmanje ne mora ukazivati da je utakmica bila loša ili dosadna!
Baš naprotiv...

I ne, nemoj o tome kako je bit nogometa da se zabije gol!
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 278356
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty108 / 999108 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned vel 14, 2010 12:21 pm

Prop je napisao/la:Pa vidiš kako time pokazuješ osnovno nepoznavanje nogometa! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798

Rezultat 0:0 ni najmanje ne mora ukazivati da je utakmica bila loša ili dosadna!
Baš naprotiv...

I ne, nemoj o tome kako je bit nogometa da se zabije gol!
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 278356
prihvaćam da oni koji igraju nogomet poznaju tajne i čari te igre!
isto kao što i ja mogu potrošiti 3sata gledajući tenis-
ali te sate bi uvijek zamjenio za igranje tenisa!
recimo da relativno dobro skijam-
ali gledanje skijanja meapsolutno ne zanima!
inaće neki dan sam proćitao priću g. tribusona: "Angel Toth, životopis u šest redaka"
radi se o nogometu, pa ako voliš čitati-
preporučam Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop ned vel 14, 2010 12:23 pm

Čuj, ja te mogu izazvati jedino u stolnom tenisu!
A da budem malo na temi, ZOI ne gledam, jer zaista nemam pojma ni o jednom sportu tu i ne zanima me ni jedan Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798

Navijao sam za Kosteliće, poglavito Janicu, al' to je to, ja još ne kontam kojeg đavla ona vrata služe! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 589485

Tribusona ću pročitati! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 278356
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki ned vel 14, 2010 12:29 pm

Prop je napisao/la:Čuj, ja te mogu izazvati jedino u stolnom tenisu!
A da budem malo na temi, ZOI ne gledam, jer zaista nemam pojma ni o jednom sportu tu i ne zanima me ni jedan Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 91798

Navijao sam za Kosteliće, poglavito Janicu, al' to je to, ja još ne kontam kojeg đavla ona vrata služe! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 589485

Tribusona ću pročitati! Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 278356
bilo bi mi drago da se nađemo za stolom-
mada to nisam već dugo igrao, trenutno mi je badminton glavna preokupacija!
ja otprlike kužim čemu ona vrata- ali redovno poludim na komentatore-
u tenisu, ako je na našoj tv često isključim ton Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by shakti ned vel 14, 2010 12:40 pm

tanuki je napisao/la:nikad nisam razumio te prijenose skokova- gdje se na snimci nemože ustanoviti ko je bolji za koliko cm ,dok se ne proglase rezultati
inače, poprilično je jednostavno zaključit koliko je tko skočio. samo pogledaš 3-4 skoka i već znaš sve
oduvijek sam obožavala sport tako da su i zimske i ljetne olimpijske igre raj za moje oči. volim sve sportove koji se prikazuju, čak i ako je nešto novo, brzo skužim pravila i kako sve funkcionira
shakti
shakti
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hell ned vel 14, 2010 3:08 pm

shakti je napisao/la:
tanuki je napisao/la:nikad nisam razumio te prijenose skokova- gdje se na snimci nemože ustanoviti ko je bolji za koliko cm ,dok se ne proglase rezultati
inače, poprilično je jednostavno zaključit koliko je tko skočio. samo pogledaš 3-4 skoka i već znaš sve
oduvijek sam obožavala sport tako da su i zimske i ljetne olimpijske igre raj za moje oči. volim sve sportove koji se prikazuju, čak i ako je nešto novo, brzo skužim pravila i kako sve funkcionira
ja pratim samo zimske olipijske igre, jer sam fan zimskih sportova (večina sportova po zimi su individualna, a ne timska kao u ljetnim.) malo mi je žao kaj ne stignem tolko pratiti zbog ispita, ali u vezi skokova, pa nemožeš znat točno kolko je tko skočio, ali možeš otprilike , jer imaju crvenu crtu.
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned vel 14, 2010 5:37 pm

Ovaj Vancouver je sramota. Prvo pogine mladi Gruzijac. Zatim ris na stazi, pa kvar na baklji na otvaranju, otkazane dvije skijaške utrke. Nevjerovatno!!!
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty19 / 99919 / 999Zimske olimpijske igre Vancouver 2010 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell ned vel 14, 2010 5:38 pm

i stalna kiša koja pada
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tekilinho ned vel 14, 2010 5:44 pm

da i nedostatak snijega prije početka OI
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 4. 1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics