Boston legal (2004–2008) (Bostonsko pravo)
3 posters
Stranica 1 / 1.
Boston legal (2004–2008) (Bostonsko pravo)
Boston legal (TV Series 2004–2008) (Bostonsko pravo)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0402711/
Serija "Boston Legal", koju tijekom ljeta premijerno prikazujemo srijedom na Prvom programu, vrlo uspjeli je spin-off iznimno popularne serije "Pravda za sve". Serija je bila nominirana za brojne ugledne nagrade, a osvojila je i četiri Emmyja, od kojih su dva pripala glumcima Jamesu Spaderu i Williamu Shatneru. Shatner je za ulogu u seriji osvojio i Zlatni globus.
Alan Shore i Denny Crane predvode tim skupih odvjetnika otmjene bostonske tvrtke u seriji koja prati profesionalne i privatne živote genijalnih, ali često emotivno prikraćenih odvjetnika. Shoreu i Craneu pridruži se Brad Chase koji je donedavno predvodio ured u Washingtonu, a u Boston se preselio kako bi držao odmetnutog Dennyja Cranea na oku. Užurbana i cinična serija obrađuje društvene i moralne probleme te prikazuje potragu za srećom i novcem s različitim prioritetima.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0402711/
Serija "Boston Legal", koju tijekom ljeta premijerno prikazujemo srijedom na Prvom programu, vrlo uspjeli je spin-off iznimno popularne serije "Pravda za sve". Serija je bila nominirana za brojne ugledne nagrade, a osvojila je i četiri Emmyja, od kojih su dva pripala glumcima Jamesu Spaderu i Williamu Shatneru. Shatner je za ulogu u seriji osvojio i Zlatni globus.
Alan Shore i Denny Crane predvode tim skupih odvjetnika otmjene bostonske tvrtke u seriji koja prati profesionalne i privatne živote genijalnih, ali često emotivno prikraćenih odvjetnika. Shoreu i Craneu pridruži se Brad Chase koji je donedavno predvodio ured u Washingtonu, a u Boston se preselio kako bi držao odmetnutog Dennyja Cranea na oku. Užurbana i cinična serija obrađuje društvene i moralne probleme te prikazuje potragu za srećom i novcem s različitim prioritetima.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Boston legal (2004–2008) (Bostonsko pravo)
pogledala sam jednu epku, nešto malo, nije loša.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Boston legal (2004–2008) (Bostonsko pravo)
Totalno bezveze i isfurana serija.
vamp- Nevina dušica
- Registriran/a : 12.06.2010
Broj postova : 84
Reputacija : 4
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Similar topics
» Yu-Gi-Oh! GX (2004–2008)
» Zabranjena ljubav (2004–2008)
» Hellboy (2004), Hellboy 2 (2008) Hellboy 3 (2012)
» Starship Troopers I (1997) , Starship Troopers II (2004) , Starship Troopers III (2008)
» Potrošačko pravo
» Zabranjena ljubav (2004–2008)
» Hellboy (2004), Hellboy 2 (2008) Hellboy 3 (2012)
» Starship Troopers I (1997) , Starship Troopers II (2004) , Starship Troopers III (2008)
» Potrošačko pravo
Stranica 1 / 1.