NCIS (2003– )
5 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
NCIS (2003– )
NCIS: Naval Criminal Investigative Service (TV Series 2003– )
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0364845/
Agenti NCIS-a zaduženi su za sve slučajeve povezane s mornaricom i kriminalom koji se odvija u i izvan nje.
Specijalni agenti NCIS-a (Naval Criminal Investigative Service), koji se nalaze pod vodstvom bivšeg marinca, Leroyja Jethroa Gibbsa (Mark Harmon), putuju svijetom kako bi istražili sve zločine koji su na bilo koji način povezani sa marincima ili mornaricom, od ubojstva i špijunaže, pa sve do krađe podmornica. Uz vođu Jethro Gibbsa u toj postrojbi se nalaze specijalni agenti - šarmantni Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) i nesigurni Timothy McGee (Sean Murray), te bistra Abby Sciuto (Pauley Perrette) kao vješta laborantica.
'NCIS' je dobio dvije prestižne nagrade u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe, te je zapažena po specijalnim gostovanjima.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0364845/
Agenti NCIS-a zaduženi su za sve slučajeve povezane s mornaricom i kriminalom koji se odvija u i izvan nje.
Specijalni agenti NCIS-a (Naval Criminal Investigative Service), koji se nalaze pod vodstvom bivšeg marinca, Leroyja Jethroa Gibbsa (Mark Harmon), putuju svijetom kako bi istražili sve zločine koji su na bilo koji način povezani sa marincima ili mornaricom, od ubojstva i špijunaže, pa sve do krađe podmornica. Uz vođu Jethro Gibbsa u toj postrojbi se nalaze specijalni agenti - šarmantni Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) i nesigurni Timothy McGee (Sean Murray), te bistra Abby Sciuto (Pauley Perrette) kao vješta laborantica.
'NCIS' je dobio dvije prestižne nagrade u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe, te je zapažena po specijalnim gostovanjima.
Zadnja promjena: AryMan; ned svi 12, 2013 6:49 pm; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: NCIS (2003– )
volin ovo gledati. sve san nasnimija
Dorian Gray- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.01.2010
Broj postova : 279
Reputacija : 4
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
pogledala sam par puta, nije loša, ništa posebno
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
NCIS LA je zbilja dosadan, original je dobar.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Meni jako dobra serija. Pratim na novoj tu i tamo, lijeno bi mi bilo skidati ovo sve i gledati ispočetka
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Similar topics
» The Core (2003)
» The O.C. (2003–2007)
» Oz (1997–2003)
» Two And A Half Men (Dva i pol muškarca) 2003–
» Futurama (1999 - 2003)
» The O.C. (2003–2007)
» Oz (1997–2003)
» Two And A Half Men (Dva i pol muškarca) 2003–
» Futurama (1999 - 2003)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.