Bones (2005– ) (Kosti)
+6
Neu
fosforica
evitaa
THUNDER_DINIX
Prop
Layla
10 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
Bones (2005– ) (Kosti)
Bones (TV Series 2005– ) (Kosti)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0460627/
Bones je američka kriminalistička TV serija koja se od 2005. originalno prikazuje na programu mreže Fox Broadcasting Company. Naslovni protagonist je forenzička antropologinja dr. Temperance "Bones" Brennan - čiji lik tumači Emily Deschanel - koja pruža stručnu pomoć agentu FBI Seeleyu Boothu - čiji lik tumači David Boreanaz - prilikom kriminalističkih istraga gdje jedini trag predstavljaju nečiji posmrtni ostaci. Kreator serije Hart Hanson, a naslovni lik je djelomično inspiriran sa životom i djelom forenzičke antropologinje Kathy Reichs, koja služi i kao jedan od producenata serije. Naslovna junakinja je također protagonistica serije kriminalističkih romana koje je napisala Reichs.
Izvor: wiki
Kako vam se sviđa ta serija?
Uredila Neu!
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0460627/
Bones je američka kriminalistička TV serija koja se od 2005. originalno prikazuje na programu mreže Fox Broadcasting Company. Naslovni protagonist je forenzička antropologinja dr. Temperance "Bones" Brennan - čiji lik tumači Emily Deschanel - koja pruža stručnu pomoć agentu FBI Seeleyu Boothu - čiji lik tumači David Boreanaz - prilikom kriminalističkih istraga gdje jedini trag predstavljaju nečiji posmrtni ostaci. Kreator serije Hart Hanson, a naslovni lik je djelomično inspiriran sa životom i djelom forenzičke antropologinje Kathy Reichs, koja služi i kao jedan od producenata serije. Naslovna junakinja je također protagonistica serije kriminalističkih romana koje je napisala Reichs.
Izvor: wiki
Kako vam se sviđa ta serija?
Uredila Neu!
Layla- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 30.09.2009
Broj postova : 1348
Reputacija : 314
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Re: Bones (2005– ) (Kosti)
Genijalna!
Jako ju volim!
Jako ju volim!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
meni je odnos između njih dvoje genijalan
Layla- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 30.09.2009
Broj postova : 1348
Reputacija : 314
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Serija je upravo genijalna kako su razvili sve likove unutar nje...
Baš ju gledam nanovo, skinuo je i uživam!
Baš ju gledam nanovo, skinuo je i uživam!
Započeo/la tema :
lay a slika, bilo sta?
nisam ni gledao
nisam ni gledao
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
I Kosti pogledam .Sviđa mi se naćin na koji je u seriji prikazan rad i život forenzičarke te njena domišljatost u istrazi zločina.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Ja sam pogledao sve dosad snimljeno...
Tek u travnju nastavljaju sa daljnim emitiranjem!
Tek u travnju nastavljaju sa daljnim emitiranjem!
Započeo/la tema :
volem...i očem opet...
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Kad se samo sjetim da su to s RTL-a povukli jer su se neke kvazi-moralističke grupe bunile kako to ne smije ići tako rano
Započeo/la tema :
Prope je l' ti to još uvijek pratiš? Ja nisam ovo gledala...
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Pogledao sam sve, mada zadnje dvi sezone iz navike, malo su me izgubili kao gledatelja, oduševljenje je splasnulo, razvukli su, svježina je opala, a kraj zadnje sezone je, naprosto, bezvezan...
Al' prve sezone su mi baš drage...
Al' prve sezone su mi baš drage...
Započeo/la tema :
vrhunska serija
The Guardian- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 07.11.2009
Broj postova : 1186
Reputacija : 130
Započeo/la tema :
Emily Deschanel - Zvijezda krimi serije "Kosti" živjela je u zemljama bivše Jugoslavije
– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica.
U petoj sezoni kriminalističke serije ‘Kosti’, koja na male ekrane RTL-a stiže 24. listopada, iznenađenja zasigurno neće manjkati. Emily Deschanel u ulozi forenzičarke Temperance Brennan u društvu kolege Davida Boreanaza kao agenta Bootha i dalje razotkriva ubojstva i istražuje ih ‘do kosti’. Najsočniji dio pete sezone odnos je dvoje agenata. Naime, u stotoj, jubilarnoj epizodi, koju je režirao glavni glumac David Boreanaz, agent Booth razotkriva prave osjećaje prema neustrašivoj kolegici Brennan.
Zanimljiva je informacija da je 35-godišnja Deschanel seriju ‘Kosti’ snimala cijelo vrijeme trudnoće, a sina Henryja rodila je samo dva dana nakon odlaska sa seta. Za supruga, također glumca Davida Hornsbyja, udala se u rujnu prošle godine, a njihovo prvo dijete rođeno je četiri dana prije prve godišnjice braka. Emily je jedan od najagilnijih boraca za prava životinja u Hollywoodu, poznata je veganka, a od svog specifičnog načina prehrane nije odustala ni u trudnoći.
Rođena je u filmskoj obitelji: otac joj je poznati televizijski i filmski redatelj te fotograf Caleb Deschanel koji je bio nominiran za pet Oscara, majka Mary bila je glumica, a istim putem krenula je i njezina mlađa sestra Zooey. Zbog očeva zanata živjela je svugdje po svijetu: u Italiji, Kanadi, Francuskoj, Južnoj Africi, pa čak i u bivšoj Jugoslaviji. Prije nego što je došla u Hollywood, Deschanel je radila u restoranu kao hostesa.
– Bila sam savršena u tom poslu. Katkad se pitam zašto sam uopće postala glumica kad sam se tako voljela šepuriti po restoranima i laskati gostima – kaže Emily, koja kod ljudi posebno cijeni malu dozu ironije.
– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica. Najdraži joj je hobi ples, a ako treba popraviti neki kvar u kući, uvijek je ‘sam svoj majstor’. Na fakultetu je trenirala karate i bila odlična u tom sportu, no svega se u životu, kaže, brzo zasitila, pa i karatea. Svoj dobar smisao za humor Emily je pokazala poklonivši kolegi Davidu Boreanazu za rođendan remen s kopčom na kojoj je bilo ugravirano Čovjek-Legenda.
– Često ga zezam na setu, što mogu kad se da zezati. Dobar je on dečko – opisala je Deschanel kolegu glumca.
Otac je američke glumice Emily Deschanel 67-godišnji poznati američki redatelj i fotograf Caleb Deschanel koji je u dugogodišnjoj karijeri nekoliko puta bio nominiran za Oscara. Kao direktor fotografije radio je na velikim hollywoodskim filmskim projektima poput ‘Patriota’ i ‘Pasije’ u režiji Mela Gibsona.
Izvor: vercernji.hr
– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica.
U petoj sezoni kriminalističke serije ‘Kosti’, koja na male ekrane RTL-a stiže 24. listopada, iznenađenja zasigurno neće manjkati. Emily Deschanel u ulozi forenzičarke Temperance Brennan u društvu kolege Davida Boreanaza kao agenta Bootha i dalje razotkriva ubojstva i istražuje ih ‘do kosti’. Najsočniji dio pete sezone odnos je dvoje agenata. Naime, u stotoj, jubilarnoj epizodi, koju je režirao glavni glumac David Boreanaz, agent Booth razotkriva prave osjećaje prema neustrašivoj kolegici Brennan.
Zanimljiva je informacija da je 35-godišnja Deschanel seriju ‘Kosti’ snimala cijelo vrijeme trudnoće, a sina Henryja rodila je samo dva dana nakon odlaska sa seta. Za supruga, također glumca Davida Hornsbyja, udala se u rujnu prošle godine, a njihovo prvo dijete rođeno je četiri dana prije prve godišnjice braka. Emily je jedan od najagilnijih boraca za prava životinja u Hollywoodu, poznata je veganka, a od svog specifičnog načina prehrane nije odustala ni u trudnoći.
Rođena je u filmskoj obitelji: otac joj je poznati televizijski i filmski redatelj te fotograf Caleb Deschanel koji je bio nominiran za pet Oscara, majka Mary bila je glumica, a istim putem krenula je i njezina mlađa sestra Zooey. Zbog očeva zanata živjela je svugdje po svijetu: u Italiji, Kanadi, Francuskoj, Južnoj Africi, pa čak i u bivšoj Jugoslaviji. Prije nego što je došla u Hollywood, Deschanel je radila u restoranu kao hostesa.
– Bila sam savršena u tom poslu. Katkad se pitam zašto sam uopće postala glumica kad sam se tako voljela šepuriti po restoranima i laskati gostima – kaže Emily, koja kod ljudi posebno cijeni malu dozu ironije.
– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica. Najdraži joj je hobi ples, a ako treba popraviti neki kvar u kući, uvijek je ‘sam svoj majstor’. Na fakultetu je trenirala karate i bila odlična u tom sportu, no svega se u životu, kaže, brzo zasitila, pa i karatea. Svoj dobar smisao za humor Emily je pokazala poklonivši kolegi Davidu Boreanazu za rođendan remen s kopčom na kojoj je bilo ugravirano Čovjek-Legenda.
– Često ga zezam na setu, što mogu kad se da zezati. Dobar je on dečko – opisala je Deschanel kolegu glumca.
Otac je američke glumice Emily Deschanel 67-godišnji poznati američki redatelj i fotograf Caleb Deschanel koji je u dugogodišnjoj karijeri nekoliko puta bio nominiran za Oscara. Kao direktor fotografije radio je na velikim hollywoodskim filmskim projektima poput ‘Patriota’ i ‘Pasije’ u režiji Mela Gibsona.
Izvor: vercernji.hr
Započeo/la tema :
malo se razvodnila serija ali i dalje ih volim pogledati
svaki lik mi je interesantan na svoj način a i odnosi među likovima su dobro smišljeni
iako mi je malko dosadilo bit će u vezi/neće bit vezi odnos između Boota i Brennan
svaki lik mi je interesantan na svoj način a i odnosi među likovima su dobro smišljeni
iako mi je malko dosadilo bit će u vezi/neće bit vezi odnos između Boota i Brennan
suki- Nevina dušica
- Registriran/a : 30.05.2012
Broj postova : 77
Reputacija : 20
Godina imam : 58
Započeo/la tema :
To. Zato ju više ne gledam. Čitavu su ideju jednostavno iscidili do maksimuma i na kraju nisu ništa napravili s njom.
Započeo/la tema :
jebali bi se a da im ne uđe, a?
Započeo/la tema :
6 sezona se navlače i na kraju krene 7, ona trudna i oni žive skupa.
Kako, di, što, kada??? Ni da se reč o tome rekla...
Nakon toga sam bacio sve sezone u smeće i pobrisao sve sa diska...
Započeo/la tema :
Premalo su se natezali
Započeo/la tema :
17. rujna prva epizoda osme sezone
Trailer:
Trailer:
- Spoiler:
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Prop je napisao/la:6 sezona se navlače i na kraju krene 7, ona trudna i oni žive skupa.
nisam nikad pratio ovu seriju, ali znam da je ta glumica (Emily Deschanel, inače sestra Zooey Deschanel) bila zapravo trudna i dijete koje bude u seriji je stvarno njeno.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Izašla prva epizoda osme sezone
Započeo/la tema :
Počeo ovo pratiti. Skinuo tri sezone jer mi je strašno dosadno a volio sam baciti oko na ovu seriju dok je bila na tv-u. Dovoljno mi je pogledati sezonu mjesečno
Započeo/la tema :
Similar topics
» Bag of Bones (2011)
» The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju (2013)
» The Inside (TV Series 2005)
» Hex (2004 - 2005)
» Doctor Who (2005– )
» The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju (2013)
» The Inside (TV Series 2005)
» Hex (2004 - 2005)
» Doctor Who (2005– )
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.