Pravni lijekovi ilti Žalbe
+2
Neukrotivi pastuh
Hell
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Pravni lijekovi ilti Žalbe
ne sumnjam ja da si ti sposoban za kopanjeHell je napisao/la: ..ja sam sposoban...
i kaki ti je odvjetnik bio?
sam sam si bio odvjetnik
Gost- Gost
pa nije ni čudo, kaj je onda tako i završilo...
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
pa ni ne čudim se,opće poznato je da bet novaca neide,sad što bi mene više košto odvjetnik već izgubljena parnica je druga stvar.
a i kako je završilo kad viši sud poništi presudu na temelju žalbe,niži sud ju ponovno donese istu takvu,viši sud ju ponovno poništi na tmelju žalbe......u čem je problem?
u sudu ili u odvjetniku?ili u "pravu i pravdi"......
a i kako je završilo kad viši sud poništi presudu na temelju žalbe,niži sud ju ponovno donese istu takvu,viši sud ju ponovno poništi na tmelju žalbe......u čem je problem?
u sudu ili u odvjetniku?ili u "pravu i pravdi"......
Gost- Gost
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Štetne tablete - lijekovi koje je bolje izbjegavat
» Lijekovi postaju droga, prekršiteljima dopušteno 0,5 promila alkohola, mladima više snage, za blendanje 2000 kn...
» Operacije koje se plaćaju a u pitanju je život ili smrt - visoke cijene lijekova, liječenja, skupi lijekovi, skupe operacije
» Kako vam se sviđa podforum filmovi + prijedlozi i žalbe vezane za podforum 'filmovi'
» Lijekovi postaju droga, prekršiteljima dopušteno 0,5 promila alkohola, mladima više snage, za blendanje 2000 kn...
» Operacije koje se plaćaju a u pitanju je život ili smrt - visoke cijene lijekova, liječenja, skupi lijekovi, skupe operacije
» Kako vam se sviđa podforum filmovi + prijedlozi i žalbe vezane za podforum 'filmovi'
Stranica 2 / 2.