Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova

+4
Mass
House
Neu
H[a]D
8 posters

Go down

Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova

Postaj by H[a]D uto sij 12, 2010 6:28 pm

Kao što naslov kaže, ovdje stavite ili opišite najkrvavije,najstrašnije,jezive scene iz filmova.

The mirrors-Scena u kadi

Spoiler:

Silent Hill-crkva...

Exorcist,hod unatrag
Spoiler:

Hellraiser-club scene

Spoiler:

Hellraiser-crkva

Ajde obožavatelji hororaca, navalite, mislim da ovakva tema još ne postoji...
Spoiler:
H[a]D
H[a]D
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 21.08.2009
Broj postova : 1277
Reputacija Reputacija : 73
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty0 / 9990 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty Re: Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova

Postaj by Neu ned tra 25, 2010 8:35 pm

najbrutalnije mi je kad si ženska u filmu antikrist reže klitorist, to je neka vrsta horor filma kao.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty999 / 999999 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty Re: Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova

Postaj by House čet ruj 16, 2010 4:33 pm

Jigsaw autopsija

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty390 / 999390 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet ruj 17, 2010 10:42 pm

Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty200 / 999200 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto stu 26, 2013 5:12 pm

the last house on the left- ne znam jel ima ta scena na youtubu, al ugl kćer od lika je silovana, i na kraju on uvati tog silovatelja, paralizira mu tijelo, a glava mu ostane normalna dakle, i stavi ga na stol, i na stolu je bila mikrovalna, otvori mikrovalnu... i stavi njegovu glavu u nju, a tijelo je bilo još uvijek uz glavu ofc. lik vrišti, i odjednom pafffff. raspukne se glava.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty999 / 999999 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zodiac uto stu 26, 2013 6:49 pm

Tokugawa onna keibatsu-emaki: Ushi-zaki no kei (1976) je cijeli takav, od prve do zadnje minute.

zodiac
Trajno baniran/a

Registriran/a : 05.10.2013
Broj postova : 43
Reputacija Reputacija : 2
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty0 / 9990 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan pon sij 20, 2014 10:14 pm

Japanski filmovi su puni toga, sad mi pada na pamet Audition ali ima i brutalnijih..

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pon sij 20, 2014 10:21 pm

Prvi put kad sam vidio ovu scenu je bilo KOJI KURAC?!?!
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty39 / 99939 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 sub vel 01, 2014 5:46 pm

nap eto 

:faceklanjanje: 

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen sub vel 01, 2014 7:15 pm

ahahahahahahahaha koji treš xD Laughing
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty39 / 99939 / 999Najbrutalnije, najkrvavije, najstrašnije, najjezivije scene iz filmova Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics