Mentalist (2008– )
+7
zbracun
suki
Optimyst
Neu
THUNDER_DINIX
Prop
AryMan
11 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Mentalist (2008– )
The Mentalist (TV Series 2008– )
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1196946/
On je istražitelj s posebnim darom za rješavanje najsloženijih zločina koje su počinili poremećeni umovi. On je mentalist.
Pomoću jedinstvenog dara moderni Sherlock Holmes uvijek je korak ispred forenzičkih analiza, napredne kriminalističke tehnologije i svih kolega. Uočavajući najsitnije detalje, igrajući umne igrice i "čitajući" emocije drugih, Jane kriminalcima kompleksnih profila i poremećenih umova postavlja sofisticirane umne zamke te može navesti svjedoke i osumnjičene da mu razotkriju činjenice kojih ni sami nisu svjesni. Šarmantni i karizmatični Jane ima neslavnu prošlost televizijskog vidovnjaka te je stekao negativni publicitet nakon što je razotkriven kao varalica. Iako je priznao kako nema paranormalne, već samo mentalne sposobnosti, jedina koja i dalje sumnja u njega je narednica CBI-a Teresa Lisbon. Iako je nepredvidljiv i poznat po zaobilaženju protokola, njegovi kolege, agenti Kendall Cho i Wayne Rigsby te novakinja Grace Van Pelt, dive se njegovom šarmu i učinkovitosti u rješavanju slučajeva. No Jane skriva još jednu mračnu tajnu iz svoje prošlosti. Naime, nekoliko godina prije početka same radnje Jane je izgubio suprugu i kćer koje je ubio okrutni serijski ubojica poznat kao "Crveni John" a koji će se na njegovom putu naći i u budućnosti.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1196946/
On je istražitelj s posebnim darom za rješavanje najsloženijih zločina koje su počinili poremećeni umovi. On je mentalist.
Pomoću jedinstvenog dara moderni Sherlock Holmes uvijek je korak ispred forenzičkih analiza, napredne kriminalističke tehnologije i svih kolega. Uočavajući najsitnije detalje, igrajući umne igrice i "čitajući" emocije drugih, Jane kriminalcima kompleksnih profila i poremećenih umova postavlja sofisticirane umne zamke te može navesti svjedoke i osumnjičene da mu razotkriju činjenice kojih ni sami nisu svjesni. Šarmantni i karizmatični Jane ima neslavnu prošlost televizijskog vidovnjaka te je stekao negativni publicitet nakon što je razotkriven kao varalica. Iako je priznao kako nema paranormalne, već samo mentalne sposobnosti, jedina koja i dalje sumnja u njega je narednica CBI-a Teresa Lisbon. Iako je nepredvidljiv i poznat po zaobilaženju protokola, njegovi kolege, agenti Kendall Cho i Wayne Rigsby te novakinja Grace Van Pelt, dive se njegovom šarmu i učinkovitosti u rješavanju slučajeva. No Jane skriva još jednu mračnu tajnu iz svoje prošlosti. Naime, nekoliko godina prije početka same radnje Jane je izgubio suprugu i kćer koje je ubio okrutni serijski ubojica poznat kao "Crveni John" a koji će se na njegovom putu naći i u budućnosti.
Zadnja promjena: AryMan; ned svi 12, 2013 6:55 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Mentalist (2008– )
Ova mi serija nije sila nikako, mada mi je zanimljivo ono za njegovu ženu i dijete, takvo što kao da su ukrali iz Nathan Nevera, u nekoj blažoj formi, dakako!
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
ne volim takve serije, igra na tv i think
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Četvrta sezona „Mentalista“ najavljena je za 22. rujan 2011.
U Velikoj Britaniji prvu epizodu 3. sezone pogledalo je 2,18 milijuna ljudi, dok je u Americi premijeru 1. epizode 3. sezone, prikazane 22. rujna prošle godine, pogledalo je 15.5 milijuna gledatelja što ukazuje na to da je Mentalist izuzetno popularna serija.
Osobno ja nisam gledala ovu seriju i ne privlači me baš na prvi pogled.
U Velikoj Britaniji prvu epizodu 3. sezone pogledalo je 2,18 milijuna ljudi, dok je u Americi premijeru 1. epizode 3. sezone, prikazane 22. rujna prošle godine, pogledalo je 15.5 milijuna gledatelja što ukazuje na to da je Mentalist izuzetno popularna serija.
Osobno ja nisam gledala ovu seriju i ne privlači me baš na prvi pogled.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Kako nisi gledala, obožavam je
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Danas je finale 3. sezone u kojem se Jane napokon sukobljava s ubojicom supruge i kćeri.
Optimyst- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 3226
Reputacija : 795
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
obožavam Mentalistu..volim takve otkačene likove kakve teško da mogu sresti u stvarnom životu
glavni glumac me iznenadio jer sam ga gledala u seriji kojoj sam zaboravila ime aaaaaa /sramota/ glumio je nekog ukočenog odvjetnika i uopće mi nije bio drag pa sam očekivala da mi ni ovdje neće pasati...a kad ono..iznenađenjeee
glavni glumac me iznenadio jer sam ga gledala u seriji kojoj sam zaboravila ime aaaaaa /sramota/ glumio je nekog ukočenog odvjetnika i uopće mi nije bio drag pa sam očekivala da mi ni ovdje neće pasati...a kad ono..iznenađenjeee
suki- Nevina dušica
- Registriran/a : 30.05.2012
Broj postova : 77
Reputacija : 20
Godina imam : 58
Započeo/la tema :
Je, slažem se sa tobom. U toj seriji nije bio baš nešto. Mentalist se i meni sviđa, samo šta ga sad prikazuju kasno pa ga više ne gledam.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Pratio sam ga na RTL-u jedno vrijeme, ali sam prestao
Započeo/la tema :
Dobra serija , jedino mi je ta prica sa serijskim ubojicom si posebnim odnosom s glavnim likom kojemu je ubio ženu i djecu previse neoriginalna i vec videna.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Meni je Mentalist jedna od najboljih serija, a Patrick me baš zna nasmijati sa svojim izjavama.
Pogledala sam sve postojeće sezone, sad moram čekati da izađe 5 sezona
Pogledala sam sve postojeće sezone, sad moram čekati da izađe 5 sezona
GracaVanPelt- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.08.2012
Broj postova : 1347
Reputacija : 233
Započeo/la tema :
I meni je jedna od najdrazih serija.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Vide ga....ne komentirate ovu seriju, baš ste neki
Upravo sam počela gledati 5. sezonu
Upravo sam počela gledati 5. sezonu
Započeo/la tema :
Ja znam ponekad pogledati na RTL-u ali planiram skinuti sve sezone pa fino sve pregledati.
Započeo/la tema :
evo da vas na mamim, mali SPOILER za 5 sezonu 2 epizode Mentalista:
pojavljuje se Patrick-ova kćer koju je ubio Rad John
pojavljuje se Patrick-ova kćer koju je ubio Rad John
Započeo/la tema :
Počeo ovo gledati ponovno, tj. ispočetka sve epizode jer ovo što sam pratio na tv-u je bilo preskakanje. Pregledao dvije sezone, serija mi je izvrsna. Patrick Jane je prelud sa svojim izjavama, trikovima i obmanama. Samo da malo češće prikažu glavnog negativca Red Johna, dosad što su ga prikazali svaki put je izigrao Patricka.
Započeo/la tema :
Iron Man je napisao/la:Počeo ovo gledati ponovno, tj. ispočetka sve epizode jer ovo što sam pratio na tv-u je bilo preskakanje. Pregledao dvije sezone, serija mi je izvrsna. Patrick Jane je prelud sa svojim izjavama, trikovima i obmanama. Samo da malo češće prikažu glavnog negativca Red Johna, dosad što su ga prikazali svaki put je izigrao Patricka.
Ma to je najglavnije da Red John izigra Patricka....ili da se ovi iz FBI-a umješaju
i pokvare Jane-ov plan
Započeo/la tema :
Uskoro počinjem s trećom sezonom
Započeo/la tema :
ja sam na petoj već
Započeo/la tema :
serija kao serija, krene dobro, a onda se usere,
i ja sam gledao par epizoda, zanimljivih, pogotovo što su bili cjelina, a sada sam primjetio da postoji nekakva poveznica na kojoj bi serija mogla trajati još sto godina,
ne jednostavno nikad robom, postoji toliko dobrih filmova, zašto bi se vezao uz nekavu seriju, pratio termine njenog prikazivanja i prilagođavao svoj tajming?
ne pada mi na pamet i zbog toga mi je knjiga draža od tv i od filma,
knjiga je kao idealna ljubavnica, uvjek te drži u napetosti, nije zahtjevna, neće se naljutiti kada je zaklopiš, jer zna da ćeš je ponovo otklopiti i potpuno joj se posvetiti kada ćeš imati vremena za nju, tuga se pojavljuje kada je pročitana,
ponovno čitanje najboljih segmenata, nisu više taj osjećaj!
i ja sam gledao par epizoda, zanimljivih, pogotovo što su bili cjelina, a sada sam primjetio da postoji nekakva poveznica na kojoj bi serija mogla trajati još sto godina,
ne jednostavno nikad robom, postoji toliko dobrih filmova, zašto bi se vezao uz nekavu seriju, pratio termine njenog prikazivanja i prilagođavao svoj tajming?
knjiga je kao idealna ljubavnica, uvjek te drži u napetosti, nije zahtjevna, neće se naljutiti kada je zaklopiš, jer zna da ćeš je ponovo otklopiti i potpuno joj se posvetiti kada ćeš imati vremena za nju, tuga se pojavljuje kada je pročitana,
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
tanuki je napisao/la:serija kao serija, krene dobro, a onda se usere,
viđe ga....kvari moju temu o mentalistu
tu pišeš o seriji Mentalist ....
btw..... Patrick ima prezabavan osmjeh
Započeo/la tema :
GracaVanPelt je napisao/la:ja sam na petoj već
Ja sam u dva tjedna pogledao dvije sezone pa se ne čudim da ću te stići brzo
Započeo/la tema :
Irone, dokle si stigao?
Ja nisam nikad gledao, kao što znate ne volim baš procedurale. Inače dobili su 6. sezonu.
Ja nisam nikad gledao, kao što znate ne volim baš procedurale. Inače dobili su 6. sezonu.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Pregledao dvije sezone, treću sam mislio danas ali sam bio zauzet. Serija mi je odlična, baš mi se sviđa
Započeo/la tema :
zar i 6.u a ja mislila da je 5. zadnja
ja na 5 sezoni, a 10toj epizodi
ja na 5 sezoni, a 10toj epizodi
Započeo/la tema :
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Sanctuary (2008)
» Yu-Gi-Oh! GX (2004–2008)
» Testees (2008 - )
» Hancock (2008)
» Različite kategorije NAJ igara 2008 prema game stranicama
» Yu-Gi-Oh! GX (2004–2008)
» Testees (2008 - )
» Hancock (2008)
» Različite kategorije NAJ igara 2008 prema game stranicama
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 3.