Samantha Who? (2007–2009)
2 posters
Stranica 1 / 1.
Samantha Who? (2007–2009)
Samantha Who? (TV Series 2007–2009) (Tko je Samantha?)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0898332/
Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Samantha (Christina Applegate) neće imati nimalo lagan zadatak. Od 16. siječnja subotom i nedjeljom na Novoj TV!
Fascinantna komedija o novoj životnoj prilici predstavlja zvijezdu legendarnih "Bračnih voda", Christinu Applegate u ulozi Samanthe Newly koja se nakon osmodnevne kome probudi te shvati da ima amneziju. Sam se ne sjeća svojih prijatelja, rođaka i voljenih osoba i nema pojma kakvim je životom živjela prije nesreće. Samantha svoje stanje protumači kao priliku iz snova i svjesna da sada može svoj život ponovno proživjeti bez sjećanja na 'tamne mrlje' svoje prošlosti.
Ne znajući tko je, Samantha dobiva priliku i ispraviti pogreške koje je nekada učinila, a s najvećim problemom se suočava kada sazna da ih je imala jako, jako puno.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0898332/
Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Samantha (Christina Applegate) neće imati nimalo lagan zadatak. Od 16. siječnja subotom i nedjeljom na Novoj TV!
Fascinantna komedija o novoj životnoj prilici predstavlja zvijezdu legendarnih "Bračnih voda", Christinu Applegate u ulozi Samanthe Newly koja se nakon osmodnevne kome probudi te shvati da ima amneziju. Sam se ne sjeća svojih prijatelja, rođaka i voljenih osoba i nema pojma kakvim je životom živjela prije nesreće. Samantha svoje stanje protumači kao priliku iz snova i svjesna da sada može svoj život ponovno proživjeti bez sjećanja na 'tamne mrlje' svoje prošlosti.
Ne znajući tko je, Samantha dobiva priliku i ispraviti pogreške koje je nekada učinila, a s najvećim problemom se suočava kada sazna da ih je imala jako, jako puno.
Zadnja promjena: AryMan; sub lip 23, 2012 2:18 pm; ukupno mijenjano 1 put.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: Samantha Who? (2007–2009)
rep+ za topic,moglo bi bit dobro
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: Samantha Who? (2007–2009)
i jesi gledala, planiraš?
nema baš neku ocjenu na imdb i nije puno ljudi glasalo..
nema baš neku ocjenu na imdb i nije puno ljudi glasalo..
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» Reaper (2007-2009)
» Pushing Daisies (Dodir života i smrti) (2007–2009)
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Californication (2007– )
» Samantha Fox
» Pushing Daisies (Dodir života i smrti) (2007–2009)
» Transformers (2007), Transfomers 2: Revenge of the Fallen (2009), Transformers 3: The Dark of the Moon (2011), Transformers 4: Age of Extinction (2014)
» Californication (2007– )
» Samantha Fox
Stranica 1 / 1.