L.A. Dragnet (TV Series 2003–2004)
2 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0319987/
Od Dicka Wolfa, jednog od najuspješnijih televizijskih producenata i dobitnika nagrade Emmy, zaslužnog za TV franšizu "Zakon i red" ("Law and order"), na RTL Televiziju od 13. siječnja stiže nova uzbudljiva policijska drama u dvije sezone.
"Dragnet" se pojavljuje davne 1949. godine kao radio-drama, da bi 1952. po prvi puta osvanuo na televiziji. Drugo pojavljivanje bilježi 1967. godine, a gledatelji RTL Televizije imat će priliku gledati treću televizijsku reinkarnaciju ovog policijskog klasika, u kojemu glavnu ulogu poručnika i policijskog veterana Joea Fridaya tumači Ed O'Neill, poznatiji kao Al Bundy iz "Bračnih voda", te Ethan Embry, u ulozi njegovog partnera, detektiva Franka Smitha.
Joe Friday je iskusni policijski veteran koji je svjedočio svemu čemu jedan detektiv u svojoj karijeri može, no bez obzira na duge godine provedene u policijskim snagama u rješavanju slučajeva pokazuje istu energiju kao njegov mlađi partner Frank Smith, koji je nedavno promoviran u odjel zadužen za pljačke i ubojstva.
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0319987/
Od Dicka Wolfa, jednog od najuspješnijih televizijskih producenata i dobitnika nagrade Emmy, zaslužnog za TV franšizu "Zakon i red" ("Law and order"), na RTL Televiziju od 13. siječnja stiže nova uzbudljiva policijska drama u dvije sezone.
"Dragnet" se pojavljuje davne 1949. godine kao radio-drama, da bi 1952. po prvi puta osvanuo na televiziji. Drugo pojavljivanje bilježi 1967. godine, a gledatelji RTL Televizije imat će priliku gledati treću televizijsku reinkarnaciju ovog policijskog klasika, u kojemu glavnu ulogu poručnika i policijskog veterana Joea Fridaya tumači Ed O'Neill, poznatiji kao Al Bundy iz "Bračnih voda", te Ethan Embry, u ulozi njegovog partnera, detektiva Franka Smitha.
Joe Friday je iskusni policijski veteran koji je svjedočio svemu čemu jedan detektiv u svojoj karijeri može, no bez obzira na duge godine provedene u policijskim snagama u rješavanju slučajeva pokazuje istu energiju kao njegov mlađi partner Frank Smith, koji je nedavno promoviran u odjel zadužen za pljačke i ubojstva.
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Re: L.A. Dragnet (TV Series 2003–2004)
nisam ovo gledala nikad, ni čula za ovo. rep+ za topic, jesi ti gleda0?
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Re: L.A. Dragnet (TV Series 2003–2004)
nisam dosad gledao i također nikad čuo za seriju, a ima 450 epki a rtl će prikazat samo 22 tj. zadnje dvije sezone. hvala za rep+!
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Similar topics
» Rescue Me (TV Series 2004– ) (Vatreni dečki)
» Kommissar Rex (TV Series 1994–2004) (Inspektor Rex)
» Shtrafbat (TV mini-series 2004)
» 1-800-Missing (TV Series 2003–2006) (Nestali)
» Samurai Jack (TV Series 2001–2004)
» Kommissar Rex (TV Series 1994–2004) (Inspektor Rex)
» Shtrafbat (TV mini-series 2004)
» 1-800-Missing (TV Series 2003–2006) (Nestali)
» Samurai Jack (TV Series 2001–2004)
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Kriminalističke serije, Akcijske serije, Ratne serije, Povijesne serije
Stranica 1 / 1.