Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto je mac bolji?

+5
Amante
H[a]D
THUNDER_DINIX
Narco
tanuki
9 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty Re: Zašto je mac bolji?

Postaj by Zločesti Ivek čet vel 07, 2013 7:58 pm

e tanuki, tanuki Laughing
Zločesti Ivek
Zločesti Ivek
CroFriends premium Ivek
CroFriends premium Ivek

Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty Re: Zašto je mac bolji?

Postaj by JShepard pon vel 25, 2013 2:53 pm

tanuki je napisao/la:pa nešto edukativno,
npr da na svom compu nemam nikakve antiviruse i da mi unazad 20 godina nisu poznate ideje o zaštiti mog compa od virusa, uostalom nije me briga,
ne smatram da sam povlašten zato što koristim mac os, svi se mogu odlučiti koji operativni sistem koriste, pa je totalno bzvz da se sukobljavamo!

Antivirus? Ok, ja ne kažem da MAC ne valja, niti da je PC bolji, kako sam gore rekao, nego mi je glupo što se sad netko svađa sa mnom između iPhonea i Samsung Galaxy S3. Meni je to tako bezveze svađa jer ti, recimo, favoriziraš MAC, a ja Windows jer radim na njima već dugo. Iako imam iPhone, OS mi je super sam po sebi, ali mi je malo, da prostite, sjeban. Ono, dizajn mi je nikakav (radio sam na MACu više puta, tako da znam što govorim Very Happy). Eto toliko.

JShepard
Trajno baniran/a

Registriran/a : 06.01.2013
Broj postova : 141
Reputacija Reputacija : 27
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty10 / 99910 / 999Zašto  je  mac bolji? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics