Will Smith
+3
House
Neu
Achilles
7 posters
Stranica 1 / 1.
Will Smith
"WILL SMITH nije znao kako da se poševi sa mnom, pa je pitao pomoć svog prijatelja Toma Cruisea", rekla je 35-godišnja glumica Rosario Dawson na rimskoj premijeri njihova zajedničkog filma "Seven Pounds".
U krevetu samo sa suprugom Jadom Pinkett
Nakon uspjeha s filmom "U potrazi za srećom", redatelj Gabriele Muccino i glumac Will Smith ponovno su se udružili. U "Seven Pounds" Smith glumi suicidalnog muškarca opterećenog osjećajem krivnje koji pokušava ispraviti vlastitu prošlost. Tako upoznaje ženu u koju se zaljubljuje i koja bi ga mogla izvući iz njegove agonije. Nju tumači Rosario Dawson, koja se pred kamerama bez problema skinula i ševila s Colinom Farrellom u "Aleksandru" (slika gore), a bila je silovana u filmu "Descent".
Talijanskim medijima seksi Njujorčanka ispričala je kako je Will Smith bio nespretan u snimanju scena seksa. Posljednju takvu snimio je u filmu "Ali", ali nije radio slične probleme jer je u krevetu bio sa suprugom Jadom Pinkett Smith.
"Will Smith je strahovao da naš seks na kraju ne izgleda kao obična jebačina"
Budući da je na setu bio Tom Cruise, jer je njegov usvojeni sin Connor Cruise snimao svoje prve filmske scene, Will je pohitao njemu za savjet. "Bio je nevjerojatno nervozan. Neprestano me zapitkivao: 'Kako ćemo to napraviti? Kako te dodirujem?'", ispričala je Dawson talijanskim medijima.
"Pitao je Toma Cruisea za savjet. Odgovor ga je razočarao, Tom mu je rekao da ne vidi u čemu je problem i da prestane izmišljati probleme. Shvatila sam Willov strah. On je želio prenijeti poruku ljubavi i strahovao je da ne izgleda sve kao obična jebačina", zaključila je Rosario.
Nervozu zbog golotinje ispred Rosario, Will Smith opravdao je s poštovanjem prema glumici. "Strahovao sam da je ne uvrijedim, da je ne diram na neprimjeren način", zaključio je Will Smith. Valjda se bojao da se ne uživi previše pa da njegov "prijatelj" ne preplaši glumačku partnericu. Film "Seven Pounds" u hrvatska kina stiže za mjesec dana.
U krevetu samo sa suprugom Jadom Pinkett
Nakon uspjeha s filmom "U potrazi za srećom", redatelj Gabriele Muccino i glumac Will Smith ponovno su se udružili. U "Seven Pounds" Smith glumi suicidalnog muškarca opterećenog osjećajem krivnje koji pokušava ispraviti vlastitu prošlost. Tako upoznaje ženu u koju se zaljubljuje i koja bi ga mogla izvući iz njegove agonije. Nju tumači Rosario Dawson, koja se pred kamerama bez problema skinula i ševila s Colinom Farrellom u "Aleksandru" (slika gore), a bila je silovana u filmu "Descent".
Talijanskim medijima seksi Njujorčanka ispričala je kako je Will Smith bio nespretan u snimanju scena seksa. Posljednju takvu snimio je u filmu "Ali", ali nije radio slične probleme jer je u krevetu bio sa suprugom Jadom Pinkett Smith.
"Will Smith je strahovao da naš seks na kraju ne izgleda kao obična jebačina"
Budući da je na setu bio Tom Cruise, jer je njegov usvojeni sin Connor Cruise snimao svoje prve filmske scene, Will je pohitao njemu za savjet. "Bio je nevjerojatno nervozan. Neprestano me zapitkivao: 'Kako ćemo to napraviti? Kako te dodirujem?'", ispričala je Dawson talijanskim medijima.
"Pitao je Toma Cruisea za savjet. Odgovor ga je razočarao, Tom mu je rekao da ne vidi u čemu je problem i da prestane izmišljati probleme. Shvatila sam Willov strah. On je želio prenijeti poruku ljubavi i strahovao je da ne izgleda sve kao obična jebačina", zaključila je Rosario.
Nervozu zbog golotinje ispred Rosario, Will Smith opravdao je s poštovanjem prema glumici. "Strahovao sam da je ne uvrijedim, da je ne diram na neprimjeren način", zaključio je Will Smith. Valjda se bojao da se ne uživi previše pa da njegov "prijatelj" ne preplaši glumačku partnericu. Film "Seven Pounds" u hrvatska kina stiže za mjesec dana.
Achilles- Junior
- Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 748
Reputacija : 2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Re: Will Smith
on je kralj. al ovo mu nije trebalo,ahahahaa
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neukrotiva je napisao/la:on je kralj. al ovo mu nije trebalo,ahahahaa
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
dobar glumac,spaljen....stvoren za ulogu Hancock-a
Izvor slika:filmtotaal.nl
Izvor slika:filmtotaal.nl
Zadnja promjena: Neukrotiva; uto sij 12, 2010 12:13 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
dobar glumac
House- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija : 435
Započeo/la tema :
to je faca nad facama,najbolji glumac današnjice po meni,svaka mu čast!
Započeo/la tema :
nije los glumac..da, stvarno se zna snaci u svakojakim ulogama
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
ma on je legendaran,baš je spaljen. i super glumi
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Obožavam ga ...može glumiti u bilo koju ulogu...super mi je bio u filmu sa Evom Mendes,zaboravla sam kako se film zove i u Princu sa Bel Aira.. :love-:
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
ma on mi je sav zakon. kako ja volim tog glumca on je the best
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910