Harry Potter SAGA
+27
psychopath
m
Narco
Hate
Purgy
GRIZLY
9
Nessie
5ar
evitaa
gamer boy
mala_lutkica
Amyicha
Hunnerkongen
mrkyblu
WEYLAND-YUTANI
Hell
demo
Prop
vanessastjepa
House
Love
Hitman
Achilles
Neu
nana_du
THUNDER_DINIX
31 posters
Stranica 11 / 14.
Stranica 11 / 14. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Harry Potter SAGA
Official=> službeni
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Jesi siguran?
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Ja sam na prošlom dijelu zaspala usred filma
I probudila se - film je još trajao - pokopčala sve
i ond mi bilo žao kaj nisam nastavila spavat - jer mi je
bilo teško poslije zaspat...
Ček ovo je zadnji dio?
Mislim - zvali me u kino....
A morat ću ga odbit ko i za Grad Lopova
" U kino ne idem radi družnja - nego zbog boljeg doživljaja filma"
A nisam baš sigurna da bi mi se ovaj HP svidio - možda
zato kaj je zadnji nastavak?
Možda bi ga mogla predurat gledajući ga doma?
I probudila se - film je još trajao - pokopčala sve
i ond mi bilo žao kaj nisam nastavila spavat - jer mi je
bilo teško poslije zaspat...
Ček ovo je zadnji dio?
Mislim - zvali me u kino....
A morat ću ga odbit ko i za Grad Lopova
" U kino ne idem radi družnja - nego zbog boljeg doživljaja filma"
A nisam baš sigurna da bi mi se ovaj HP svidio - možda
zato kaj je zadnji nastavak?
Možda bi ga mogla predurat gledajući ga doma?
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Purgy- Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
Upravo odgledala Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1! SPOJLER: Super film, puuuno bolji od 6, 5, 4 i 3, a očekivala sam da će bit dosadan i da mi se neće svidjet. Baš sam ugodno iznenađena jer nije dosadan. Ima čak i humora što je pozitivno. Film traje 2 sata što je isto okej. U ovom partu nećete vidjeti sve scene iz trailera jer su oni u trailer stavili oba parta. Ja sam očekivala da će se u ovom partu vidjeti dvoboj, ali nije. Mali Dooby mi je presladak i baš mi je žao što je umro. To mi je ujedno i najtužnija scena filma. Jedva čekam peti mjesec da vidim ostatak filma. Uglavnom ti darovi smrti su vam kao neki simbol 3 brata koji su pokušali prevariti smrt, i od smrti su dobili 3 stvari, štapić (najjači), nevidiljivi plašt, i to da vrate pokojne u žive, po tome se i zove film. Sve u svemu 9/10. Tko ima mogućnosti, neka gleda ovaj film u kinu, bolji je doživljaj. Preporučujem ga!
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
ja skidam trenutacno half blood prince,u bluray-u,gledao sam ga kad je izasao,al u cam verziji,valjda ce izac bluray za tjedan-dva
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
spojleri se inače sakriju
čitam čitam i vidim umro - e tu sam stala
čitam čitam i vidim umro - e tu sam stala
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Meni je taj dio naspram ovog velika glupost! Sad mi po kvaliteti idu ovako: 1,2,7. Ostale ne uzimam u obzir jer su sranje.
Započeo/la tema :
ja idem za negdi 2 tjedna u kino..
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Zašto tek onda?
Započeo/la tema :
dobar je dobar Part 1
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
Svi nastavci serijala Harry Potter izlaze u 3D verziji
Dok film obara rekorde diljem svijeta, Emma Watson priznala je kako je zamalo postala državni neprijatelj br. 1
ponedjeljak, studeni 22., 2010. 20:14
Foto: PRPhotosDok Harry Potter i darovi smrti obara rekorde na kino blagajnama diljem svijeta, Warner Bros.je objavio kako će ponovno pustiti u distribuciju svih osam nastavakaserijala jednom kad budu prebačeni u 3D veriju. Saga J.K. Rowling početće se prikazivati u ograničenom broju kino dvorana nakon distribucijezavršnog poglavlja Darova smrti - Dio drugi.
Ranije ove godine, producent Pottera David Heyman priznao je kako je samo pitanje vremena kada će svi nastavci biti pretvoreni u 3D verzije. Također, serijal Harry Potter očekuje i 3D Blu-Ray izdanje.
Dok traje mužnja zlatne koke Potter, novinastavak je samo u SAD-u u prvih pet dana zaradio 125 milijuna dolara,dok diljem svijeta sveukupna zarada jest 205 milijuna dolara.Emma Watson - državni neprijatelj br. 1?
A dok su fanovi konačno utažili znatiželju, glavnim glumcima jelaknulo. Tako je Emma Watson priznala kako je ozbiljno razmišljala danapusti ulogu Hermione Granger u serijalu, no, kako kaže, ta bi jeodluka vjerovatno bila učinila državnim neprijateljem br. 1. Watson jeotkrila kako je zamalo napustila serijal nakon petog nastavka Harry Potter i red feniksa, kako bi se posvetila - učenju.
- Zasigurno ta odluka ne bi naišla na odobravanje. No, da se todogodilo, bilo bi mi vrlo teško gledati filmove koji su snimljeni bezmene, jer sam odrasla snimajući ih. Biti dio franšize je, također, diomog indentiteta - rekla je mlada glumica.
Emma Watson, koja trenutačno studira na američkom sveučilištu Brown, dodala je kako bi joj život zasigurno bio mnogo jednostavniji da je ostavila iza sebe ulogu koja ju je proslavila.
- Život bi mi bio manje hektičan, no sada uopće ne žalim što sam ostalado kraja. Definitivno sam donijela pravu odluku - kaže Emma.J.K. MojTv.hr
Započeo/la tema :
kako me nerviraju s tim 3D seljacine glupe
Započeo/la tema :
Sitni komentarčić, pogledah ga...
Po imdb ocjenama, najbolji film - recimo da je to istina, al' s druge strane, to je nešto što se apsolutno očekivalo - mislim, makar sam ja to očekivao!
Najveći problem HP filmova uvik je bila činjenica što je riječ o interesantnim knjigama koje su živjeli na dijalozima, što ne odgovara redateljima i velikim filmskim kompanijama, koje žele gledatelje privući akcijom, efektima, zmajevima i letećim metlama...
Prvi dio posljednje knjige melem je za redatelje moderna kova - glavni trio živi po run and gun metodi, biži i pucaj, sve što se tribalo reći više manje je rečeno u prijašnjim knjigama, tako da je sad ostalo samo napraviti eksplozivnu završnicu, nešto ko zadnjih uru ipo "Armageddona" - plan je napravljen, sve je dogovoreno, ajmo sad to riještiti!
Istini za volju, redatelj se nije totalno zaboravija - višak vremena koji je dobio odlukom da se film rastavi u dva dijela iskoristio je da dade malo osjećaja likovima, glavnim i sporednim, da ne zaboravi reći par sitnica koje bi morali reći...
Kao polovica filma funkcionira sasvim dobro - no za realnu i konačnu odluku, sve će ovisit o tome kako će prvom dijelu pridodati nastavak, jer u njemu će trebati štošta i reći, a ne samo pucati fine iskre iz čarobnih štapića!
Živi bili, pa vidili!
Mada je znakovito da je prva polovica sedme knjige meni osobno možda i najgori dio serijala - a od toga su napravili ponajbolji film...
Svašta, ha?
Po imdb ocjenama, najbolji film - recimo da je to istina, al' s druge strane, to je nešto što se apsolutno očekivalo - mislim, makar sam ja to očekivao!
Najveći problem HP filmova uvik je bila činjenica što je riječ o interesantnim knjigama koje su živjeli na dijalozima, što ne odgovara redateljima i velikim filmskim kompanijama, koje žele gledatelje privući akcijom, efektima, zmajevima i letećim metlama...
Prvi dio posljednje knjige melem je za redatelje moderna kova - glavni trio živi po run and gun metodi, biži i pucaj, sve što se tribalo reći više manje je rečeno u prijašnjim knjigama, tako da je sad ostalo samo napraviti eksplozivnu završnicu, nešto ko zadnjih uru ipo "Armageddona" - plan je napravljen, sve je dogovoreno, ajmo sad to riještiti!
Istini za volju, redatelj se nije totalno zaboravija - višak vremena koji je dobio odlukom da se film rastavi u dva dijela iskoristio je da dade malo osjećaja likovima, glavnim i sporednim, da ne zaboravi reći par sitnica koje bi morali reći...
Kao polovica filma funkcionira sasvim dobro - no za realnu i konačnu odluku, sve će ovisit o tome kako će prvom dijelu pridodati nastavak, jer u njemu će trebati štošta i reći, a ne samo pucati fine iskre iz čarobnih štapića!
Živi bili, pa vidili!
Mada je znakovito da je prva polovica sedme knjige meni osobno možda i najgori dio serijala - a od toga su napravili ponajbolji film...
Svašta, ha?
Započeo/la tema :
knjigu moram procitat nanovo jer sam sve zaboravio, film je odlican, smiren, bez nepotrebnih akcija i bljeskanja, po meni pun pogodak, ja sam odusevljen
Započeo/la tema :
Slažem se, baš je odličan film, kad ja kažem da valja, onda stvarno valja jer ja inače ne preferiram HP. Ovaj dio ugodno iznenađuju. Knjige nisam čitala.
Započeo/la tema :
očekujem da fanovima za dušu i srce raspale main theme song koja je toliko falila u prijašnjim nastavcima (3,4,5,6) da je to za popizdit. nema Pottera bez te mjuze. legendarno
inace je od Johna Williamsa, ali evo od Clydermana
inace je od Johna Williamsa, ali evo od Clydermana
Započeo/la tema :
predobra je ta mjuza
Započeo/la tema :
a pricaj mi, jebes HP bez tog
Započeo/la tema :
...danas gledal Hp u kinu ..super je
Započeo/la tema :
Nakon ovog komentara, idem ga gledati još jednom!
Započeo/la tema :
ne znam meni je cijeli serijal , saga , neki kažu i trilogija od nekoliko nastavaka , ne znam koliko ih ima ......
bezveze .......
bezveze .......
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
meni se sviđa kaj je serijal sve mračniji...
Započeo/la tema :
Izvor: themovieinsider.com
Započeo/la tema :
pročitao sam nanovo Darove smrti i sad mogu reci da je Part 1 film odlicno odradjen, bas je sve iz knjige preneseno na film, nista nije izbaceno, cak dosta istih dijaloga ima, ma predobro. uskoro planiram nanovo pogledati film, a s nestrpljenjem očekujem zavrsno finale u srpnju
Započeo/la tema :
Stranica 11 / 14. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Harry Potter knjige
» Harry Potter IGRE
» Filmska slikovnica
» Harry Potter figurice,makete,knjige
» Pirates of the Caribbean SAGA
» Harry Potter IGRE