Rep minus
+24
jasim
Mass
m
minutus
Sinister
Hunnerkongen
Iron Man
scorpio57
JOCA
evitaa
tanuki
Amyicha
walter
Mr.Cooly
fosforica
GUSTI
Neu
Ive
goc
Neukrotivi pastuh
Love
eva kant
Hell
Prop
28 posters
Stranica 6 / 13.
Stranica 6 / 13. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Rep minus
zar se ne može uvesti opcija da ti pokazuje tko kome daje plus i minus
(CloneBuster, Pipica, Sitni) - Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Ne, kad se bude moglo, ja ću uvest!
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Sad ne znam hoće li to biti dobra stvar. Da ne bi neke svađe izronile.
Započeo/la tema :
rep - može biti često predmet zlouporabe.
Hunnerkongen- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Cijela ta stvar s minusima i plusevima je toliko beznačajna da mi nije jasno kakva osoba moraš biti da te opterećuje imaginarni minusić od anonimca tko nema petlje ni da ti pojasniti s čime točno se ne slaže kod tebe. Ne kužim kako to nekog može opterećivati.
Sinister- Manga foruma
- Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
+ i – izražavaju socijalnu prihvaćenost.
minutus- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :
+ i - su ok, dok se daju uz obrazloženje-
dok se dodjeljuju anonimno na osnovu simpatija ili antipatija, nemaju težinu i bzvz su!
dok se dodjeljuju anonimno na osnovu simpatija ili antipatija, nemaju težinu i bzvz su!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ne pridonose polemici na forumu. Netko napiše post i vidim da se zeleni, al' nitko ne piše zašto, samo daju pluseve. Ista stvar i s minusima. Neka ljudi radije kontriraju postovima i stvore diskusiju upravo iz tog razilaženja u mišljenju, umjesto da samo opiče - u prolazu. Poanta foruma su postovi, a ne ove pizdarije sa strane. Bilo bi lijepo da ove eure mogu unovčiti, al' nažalost korisni su koliko i ta imaginarna reputacija
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
kakvi evri
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
A ovo, eura u džepu.
Sinister- Manga foruma
Započeo/la tema :
8638 eurića Kad će isplata?
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jedino sto je lose u svemu tome je sto ne mozes da se zahvalis za dobar post kad te iz objesti oteraju u minus . Sve ostalo je manje bitno ..
jasim- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Love, uvatila sam te. Ti mi daješ rep minus svakodnevno. Opet si počela.
Povodom čega mi ti daješ minuse?
Ako ne obrazložiš dobit ćeš ih sad tonu od mene.
Jebe mi se za reputaciju samo me zanim razlog toga, što sam ti učinila da mi daješ minuse? I zašto mi to ne napišeš kad daš?
Povodom čega mi ti daješ minuse?
Ako ne obrazložiš dobit ćeš ih sad tonu od mene.
Jebe mi se za reputaciju samo me zanim razlog toga, što sam ti učinila da mi daješ minuse? I zašto mi to ne napišeš kad daš?
Započeo/la tema :
ti si mene sto???
nije tebi ocito dobro,jebe ti se al zanima te,de se odluci
kisi kisi,hagi hagi
nije tebi ocito dobro,jebe ti se al zanima te,de se odluci
kisi kisi,hagi hagi
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
budući da dobiam rep min use a niko neće reć od kog je, zapisala sam si na papir sinoć stanje svačije reputacije (statistika) i jedino se tvoj rep minu povećao za onoliko koliko meni fali.
zašto mi daješ rep -?
zanima me razlog, objasni ili ću ti počet lupat minuse ko i prije svaki dan i bit će svađa.
zašto mi daješ rep -?
zanima me razlog, objasni ili ću ti počet lupat minuse ko i prije svaki dan i bit će svađa.
Započeo/la tema :
kisi kisi hagi hagi
zanimljiv ti je zivot posto si i to pocela zapisivat
zanimljiv ti je zivot posto si i to pocela zapisivat
Započeo/la tema :
Nemaš objašnjenja za svoje primitivno ponašanje? Okej, trenutno imaš 612 repova, vidjet ćeš koliko ih budeš imala do navečer.
Nećeš me zajebavat, i ponašat se pokvareno, ako sam ti nešto napravila- već sam ti to i prije rekla reć ćeš da sam ti to i to napravila i dat mi minus, ovako podlo i prikirveno me nećeš zajebavat.
Mislila sam da si prije naučila lekciju al očito da nisi.
Uostalom s tobom na forumu nisam pričala već mjesec dana da bi mi imala razloga davat minuse. A svaki minus koji se ne obrazloži je protiv pravila
Nećeš me zajebavat, i ponašat se pokvareno, ako sam ti nešto napravila- već sam ti to i prije rekla reć ćeš da sam ti to i to napravila i dat mi minus, ovako podlo i prikirveno me nećeš zajebavat.
Mislila sam da si prije naučila lekciju al očito da nisi.
Uostalom s tobom na forumu nisam pričala već mjesec dana da bi mi imala razloga davat minuse. A svaki minus koji se ne obrazloži je protiv pravila
Započeo/la tema :
kisi kisi balavice
o pa ti to meni prijetis jel?a kao dama si
ti nikad lekciju neces naucit,sama protiv sviju vjecno
ovo sto ti radis je protiv foruma i pravila,i da,jos si mi se jace zgadila,bas kad sam pocela pomisljat da bi se mogla popravit,razocaravajuce..
o pa ti to meni prijetis jel?a kao dama si
ti nikad lekciju neces naucit,sama protiv sviju vjecno
ovo sto ti radis je protiv foruma i pravila,i da,jos si mi se jace zgadila,bas kad sam pocela pomisljat da bi se mogla popravit,razocaravajuce..
Započeo/la tema :
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la: Okej, trenutno imaš 612 repova, vidjet ćeš koliko ih budeš imala do navečer.
Već je na 550
Započeo/la tema :
uh,jaki ti je to argumenat skidanja reputacije,to je ipak od zivotne vaznosti,dijete
ipak se vidi zahvalnost prema clanovima,jer da nije clanova nebi bilo niti foruma,,al ne vrijedi ponavljat istu pricu,ipak smo nas desetoro glupi a samo je ona u pravu
neu,get a fucking life,nadji prijateljice..jer ipak mi se cini da kakva si tu da si ista takva u real jos i gora jer nemas nikoga osim decka i jedino si njega uspjela izdresirati da bude kako ti kazes..bljak
ipak se vidi zahvalnost prema clanovima,jer da nije clanova nebi bilo niti foruma,,al ne vrijedi ponavljat istu pricu,ipak smo nas desetoro glupi a samo je ona u pravu
neu,get a fucking life,nadji prijateljice..jer ipak mi se cini da kakva si tu da si ista takva u real jos i gora jer nemas nikoga osim decka i jedino si njega uspjela izdresirati da bude kako ti kazes..bljak
Započeo/la tema :
IRONE-Prije par mjeseci je bila ista stvar, svaki dan mi je netko skidao reputaciju bez da je obrazložio. Pitala sam ko mi daje minuse, svi su šutili, zapisala sam na papair stanje svačije reputacije i onda sam otkirla da je to bila Love. Isto kao ni sada nije imala razlog zašto mi to daje i nije mi rekla razlog pa sam joj i tada vratila.... Odustala je nakon nekoliko dana. Mislila sam da je shvatila ali nije. Želi se opet igrati, može, nema problema!
Da se razumijemo, briga me za stanje moje reputacija, ali neću dozvolit da mi netko tako prikirveno skida i uz to ne želi reći razlog.
Love-
Da se razumijemo, briga me za stanje moje reputacija, ali neću dozvolit da mi netko tako prikirveno skida i uz to ne želi reći razlog.
Love-
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:IRONE-Prije par mjeseci je bila ista stvar, svaki dan mi je netko skidao reputaciju bez da je obrazložio. Pitala sam ko mi daje minuse, svi su šutili, zapisala sam na papair stanje svačije reputacije i onda sam otkirla da je to bila Love. Isto kao ni sada nije imala razlog zašto mi to daje i nije mi rekla razlog pa sam joj i tada vratila.... Odustala je nakon nekoliko dana. Mislila sam da je shvatila ali nije. Želi se opet igrati, može, nema problema!
Love-
Ahahahaha
Još jedan dokaz ponašanje Adminke. I onda se uvrijedi kada joj netko kaže da je umišljena.
Uvijek je bila jaka na riječima, nema šta !!
Gost- Gost
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 13. • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Stranica 6 / 13.