O CF forumu

CroFriends.com je forum za sve na kojem osim virtualnih prijatelja, ozbiljnih tema za razmišljanje i smijeha možete naći novosti i recenzije vezane za serije i filmove koje su prije svega razvrstane po žanrovima i godinama.


Većinu tema na forumu ne mogu čitati gosti zbog privatnosti forumaša i zaštite autorskih prava na cjelokupne postove, stoga forum zahtijeva besplatnu i jednostavnu registraciju. Naime, nama nije važna Vaša registracija ako nećete pisati na forumu.


Ako ste u potrazi za dragim forumom na kojemu će Vas uvijek iznenaditi novi dizajn, opcija, tema, rubrika ili forumaš registrirajte se na forum CroFriends i podijelite svoje zanimljive komentare sa nama. Nećete požalit jer kod nas možete naći sve što Vam padne na pamet, od politike, sporta, polemike, religije, filozofije, glazbe, igara, računala, mode, muško - ženskih odnosa, moralnih i nemoralnih tema, pljuvačnice do filmova i serija.


Registrirajte se i postanite naš član već danas!Brojač posjeta
Od 13. listopada 2013.
Pobjedničke fotografije forumaša CroFriends foruma

CroFriends foto natječaj svibanj, 2015. Motiv fotografiranja 'oblaci'


Prvo mjesto osvojila je fotka Crni će oblaci sunce ugasiti koju potpisuje Rider331.CroFriends foto natječaj travanj, 2015. Motiv fotografiranja 'buđenje proljeća'


Prvo mjesto osvojila je fotka Cicamace u suton koju potpisuje Hunnerkongen, a osvojila je 26 bodova.CroFriends foto natječaj ožujak, 2015. Motiv fotografiranja 'detalj'


Prvo mjesto osvojila je fotka Neću uvenuti koju potpisuje eva kant, a osvojila je 15 bodova.

CroFriends foto natječaj veljača, 2015. Motiv fotografiranja 'usamljeno stablo'


Prvo mjesto osvojila je fotka Čuvar planina koju potpisuje tanuki, a osvojila je 14 bodova.CroFriends foto natječaj siječanj, 2015.


Prvo 'Svjetla grada' koju potpisuje Phoenix, 19 bodova
Login

Zaboravih zaporku
 
 
Or