O filmovima... (Filmski chat)
+48
MargaritaBulgakova
eva kant
Jørgen
rider331
Chulpan
Jakovina
valentino
jaganjac
anita75
Lino Zonjić
ineducate
yello
svejedno
Legolas
Dr.Kiyu
Petra Sanader
Noidan Kirot
Lenica
GracaVanPelt
Iron Man
Watcher
Teo
m
tranceXplosion
Hate
lexfan_96
bokaso1
H[a]D
Turrican
Hell
GUSTI
Mass
Narco
stidljiva ljubičica
mala_lutkica
Prop
Arkannen
goc
gio_deluxe
WEYLAND-YUTANI
Sasuke
thunderbolt
Achilles
Love
Purgy
THUNDER_DINIX
House
52 posters
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 25 / 30.
Stranica 25 / 30. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Re: O filmovima... (Filmski chat)
Prop je napisao/la:Službena lista najboljih filmova izglasanih na krofrends forumu...
1) Tvajlajt
2) Avatar
3) Brz i žestoki tridesetologija
4) Plaćenici
5) Nešto di glumi Džoni Depp...
Smeće
yello- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 02.10.2012
Broj postova : 73
Reputacija : 26
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
svejedno je napisao/la:Šta fali starijim filmovima? Stare ljudi, knjige, auta, mobilni telefoni, zašto ne bi i filmovi? Cela moja lektira u srednjoj sastojala se od nekih mrtvaka
pa boze moj.
stari filmovi nemaju dobru akciju, nemaju pucacine, krvi, eksplozija bez ikakvog ocitog razloga, nemaju..ajme da pa nemaju zmajevaa...preslatkih zmajevaaa
Dr.Kiyu- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 04.09.2009
Broj postova : 4084
Reputacija : 308
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Ja sam izgleda skroz off jer filmove ne gledam po godini proizvodnje nego kad je dobar, dobar je.
***za zmajeve se slažemo
***za zmajeve se slažemo
svejedno- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 29.03.2013
Broj postova : 551
Reputacija : 66
Započeo/la tema :
ovo ti je vise bilo na dragu adminicu parodija koja komentira film ovako nekako
"Kako dobro, uživila sam se. Radnja akcija sve je odlicno 10/10."
Onda dode onaj mucki provokator prop i sprda je zbog toga, a ona kaze
"Pa film je meni predobar. Ti nemas ukusa. Eksplozija, meci lete okolo, pa krv. Jesi vidija ono kad su sef vukli po gradu pa sve unistili. Ma pila od filma ufff"
i tako to XD
"Pa film je meni predobar. Ti nemas ukusa. Eksplozija, meci lete okolo, pa krv. Jesi vidija ono kad su sef vukli po gradu pa sve unistili. Ma pila od filma ufff"
i tako to XD
Započeo/la tema :
Imaju stariji filmovi apsolutno sve...
Dapače, budi realan, u zadnje vrijeme izlaze samo šrotovi od filmova (rijetko koji je baš dobar) pa možemo zaključit da je 7. umjetnost bila prije i više cijenjena...
Nove serije su sve bolje i bolje (otprilike) a filmovi... (Dabogda se to i promijenilo)
Zadnji film sa kojim sam bila oduševljena u kinu je eto Hobit. Sljedeći će tko zna kad biti... Ali ok, svi imamo pravo na mišljenje.
Btw. Zmajevi
Dapače, budi realan, u zadnje vrijeme izlaze samo šrotovi od filmova (rijetko koji je baš dobar) pa možemo zaključit da je 7. umjetnost bila prije i više cijenjena...
Nove serije su sve bolje i bolje (otprilike) a filmovi... (Dabogda se to i promijenilo)
Zadnji film sa kojim sam bila oduševljena u kinu je eto Hobit. Sljedeći će tko zna kad biti... Ali ok, svi imamo pravo na mišljenje.
Btw. Zmajevi
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Aha. I kad se jure autima a neko kao slučajno prenosi preko ulice veliko staklo ili ogledalo, ili je baš taj dan karneval. Stvarno pila od filmaDarth Kiyu je napisao/la:
Započeo/la tema :
Hate, red je da češće onda pišeš i u Filmovima
- Registriran/a : 01.01.1970
Započeo/la tema :
Ne bi prop bio prop da mene ne zeza.Darth Kiyu je napisao/la:ovo ti je vise bilo na dragu adminicu parodija koja komentira film ovako nekako
i tako to XD
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
svejedno je napisao/la:
Aha. I kad se jure autima a neko kao slučajno prenosi preko ulice veliko staklo ili ogledalo, ili je baš taj dan karneval. Stvarno pila od filma
da taj film
Započeo/la tema :
Margarita_Bulgakova je napisao/la:Hate, red je da češće onda pišeš i u Filmovima
Prije sam pisala više, sad eto ne.... Samo eto, filmovi su prva ljubav pa sam eto, možda malo i "preosjetljiva" na tu temu... Jer eto, ne volim nikako npr. te trash filmove...Koji su večinom i bukvalno smeće... I onda kad čujem i pročitam da netko takav film hvali znam .
Sa zaručnikom nisam pričala skoro cijeli dan jer mi je potrošio 15 min života na jedan glupi film. Mene je ponekad strah da preburno ne reagiram..... Zato se i suzdržavam od pisanja u filmove.
Za mene je film umjetnost, ponajviše cijenim dobre redatalje... Poput Nolana. I priču. Volim originalosti (koliko god da je danas ona rijetka) i volim pogledat dobar film koji ima sve elemente filma dobro odrađene... Ugl. tko me kuži - kuži me.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Zbog toga sam se i okrenula starijim filmovima, a ovim novima samo ponekad dam šansu. Film se kao umjetnost prije stvarno više cijenio; otkako je postalo važnije da film ima dobre specijalne efekte, akciju, postala sam izbirljivija jer me to ne zadovoljava. Što se originalnosti tiče - dovoljno je pogledati tisuću ekranicazija stripova i knjiga pa da bude jasno kako neki ljudi ostaju bez ideja. Ne kažem da su sve te ekranizacije loše, ali žao mi je što ih ima tako puno.Hate je napisao/la:Jer eto, ne volim nikako npr. te trash filmove...Koji su večinom i bukvalno smeće...
Započeo/la tema :
postoje tres filmovi koji su kvalitetno napravljeni...akcija i sve lipo izgleda i film je za stavit mozak na pasu...ali ono...brzi i zestoki i takvi filmovi di sve leti u zrak bez nekog razloga i di je stalno neka eksplozija itd samo kako bi se redatelj moga jhvaliti koliko je auta unistija tokom snimanja (Michael Bay) i kakav mocan buđet ima itd....e to je vec los tres od kojeg boli glava i koji bi tribalo zabraniti...
Započeo/la tema :
Više od ekranizacija smetaju remakeovi svega i svačega.
Snima se remake superiornog filma kome ne možeš ni prismrditi i tom smeću se dodeli Oscara
Snima se remake superiornog filma kome ne možeš ni prismrditi i tom smeću se dodeli Oscara
Započeo/la tema :
Dakle, tvrdiš(ite) da svaki ili većina novih filmova ima samo specijalne efekte?
Kaldim se da ni ne znate što su zapravo specijalni efekti, a konstantno ih spominjete.
Isus-Miki-Marija, najbolje da onda samo gledaš(te) filmove koje ni moja baka ne bi pogledala, jer pazi, samo stari filmovi su kvalitetni, ovi svi novi su samo specijalni efekti koji nisu popraćeni dobrom pričom i radnjom.
Najgore kad o novim filmovima laju oni koji su ih pogledali samo dva (karikiram) a njihovo mišljenje je iznešeno kako bi se svidjeli većini na forumu.
Kaldim se da ni ne znate što su zapravo specijalni efekti, a konstantno ih spominjete.
Isus-Miki-Marija, najbolje da onda samo gledaš(te) filmove koje ni moja baka ne bi pogledala, jer pazi, samo stari filmovi su kvalitetni, ovi svi novi su samo specijalni efekti koji nisu popraćeni dobrom pričom i radnjom.
Najgore kad o novim filmovima laju oni koji su ih pogledali samo dva (karikiram) a njihovo mišljenje je iznešeno kako bi se svidjeli većini na forumu.
Započeo/la tema :
Debilna tvrdnja. Ništa ne leti bez razloga u zrak.Darth Kiyu je napisao/la:..brzi i zestoki i takvi filmovi di sve leti u zrak bez nekog razloga..
Uostalom, nemamo svi isti ukus.
A ti si pak multimedijski educirana i obrazovana osoba koja je mjerodavna iliti kompetentna vrednovati filmove i dodijeliti istima Oscara? Radiš u Holivudu?svejedno je napisao/la:i tom smeću se dodeli Oscara
Započeo/la tema :
Pola eksplozija u tom filmu su bile nepotrebne..ako su tili napraviti akciju o ulicnim vozacima koji spremaju pljacku, mogli su napraviti tu pljacku i potjeru kvalitetnije i napetije bez eksplozija svakih pet minuta..
i neu niko ne govori da nijedan novi film nema kvalitetu, ali transformers (da opet serem po njima..jbg...kao disanje mi je to), brzi i zestoki i tako neki filmovi nemaju..kao recimo ni clash of the titans...wolverine origin, terminator salvation i terminator 3 xD
lista ide dalje...ako vec radis tres film...napravi ga kvalitetno da bude za opustanje dok traje, a ne da glava zaboli od bljeskova i eksplozija
i neu niko ne govori da nijedan novi film nema kvalitetu, ali transformers (da opet serem po njima..jbg...kao disanje mi je to), brzi i zestoki i tako neki filmovi nemaju..kao recimo ni clash of the titans...wolverine origin, terminator salvation i terminator 3 xD
lista ide dalje...ako vec radis tres film...napravi ga kvalitetno da bude za opustanje dok traje, a ne da glava zaboli od bljeskova i eksplozija
Započeo/la tema :
Ne mislim da je većina na forumu naklonjena starim filmovima.
Osim toga, kako rekoh, ima smeća bez obzira na godinu proizvodnje, na nama je da proberemo i uživamo.
Pogledaj staru dobru parodiju The naked gun i videćeš da se većina fora iz njihove ropotarnice uredno koristi u najnovijim filmovima od 2010 nadalje.
Naravno da se zna šta su specijalni efekti i meni recimo smeta kad u filmu iz 1952 streljaju lika a ne vide se rupe od metaka. Efekti su neophodni ali samo efekti ne čine film.
Osim toga, kako rekoh, ima smeća bez obzira na godinu proizvodnje, na nama je da proberemo i uživamo.
Pogledaj staru dobru parodiju The naked gun i videćeš da se većina fora iz njihove ropotarnice uredno koristi u najnovijim filmovima od 2010 nadalje.
Naravno da se zna šta su specijalni efekti i meni recimo smeta kad u filmu iz 1952 streljaju lika a ne vide se rupe od metaka. Efekti su neophodni ali samo efekti ne čine film.
Započeo/la tema :
Eto zašto sam juče napisala da je diskusija na Filmovima dopuštena samo vrhuški.Neu je napisao/la:
A ti si pak multimedijski educirana i obrazovana osoba koja je mjerodavna iliti kompetentna vrednovati filmove i dodijeliti istima Oscara? Radiš u Holivudu?
Jednoumlje na delu
Ja jesam multimedijski educirana iako to nema veze s mojim ocenama filmova.
Ti ne shvataš osnovnu stvar: film se snima za gledaoce, svako ko ga gleda merodavan je i kompetentan.
Zadnja promjena: svejedno; uto svi 28, 2013 11:39 am; ukupno mijenjano 1 put.
Započeo/la tema :
Ti si producent? Redatelj? Filmski kritičar? Radiš u holivudu i snimaš filmove pa si mjerodavan govoriti što je nepotrebno? Ti si stručnjak za filmove?Pola eksplozija u tom filmu su bile nepotrebne..
Probaj ti snimit film, da vidimo kakav će tvoj bit.ako su tili napraviti akciju o ulicnim vozacima koji spremaju pljacku, mogli su napraviti tu pljacku i potjeru kvalitetnije i napetije bez eksplozija svakih pet minuta..
Lako je pljuckat, lako je izrugivat se i osuđivat.
Meni je film skroz okej, čak štoviše, taj film nije za svakog. To ili voliš ili ne voliš.
,
brzi i zestoki i..wolverine origin, terminator salvation i terminator 3 xD
Kao što rekoh, ili voliš ili ne voliš. Ako ne voliš ne možeš širit propagandu kako film nije kvalitetan.
Započeo/la tema :
Na to sam zaboravila, i toga ima... Dogodilo se da sam pogledala remake, a da nisam ni znala da postoji original.svejedno je napisao/la:Snima se remake superiornog filma kome ne možeš ni prismrditi i tom smeću se dodeli Oscara
Ne, niti sam to negdje napisala.Neu je napisao/la:Dakle, tvrdiš(ite) da svaki ili većina novih filmova ima samo specijalne efekte?
Ne, uopće ne znam, nisam nikad pogledala neki film sa specijalnim efektima i ne znam ništa o filmovima.Kaldim se da ni ne znate što su zapravo specijalni efekti, a konstantno ih spominjete.
Ne znam što je tvoja baka gledala; moja voli CasablancuIsus-Miki-Marija, najbolje da onda samo gledaš(te) filmove koje ni moja baka ne bi pogledala
Pogledala sam bar 60-70 filmova koji su snimljeni u zadnje 4 godine (2010-2013) i većina tih filmova mi se svidjela jer sam ih pažljivo birala.Najgore kad o novim filmovima laju oni koji su ih pogledali samo dva (karikiram) a njihovo mišljenje je iznešeno kako bi se svidjeli većini na forumu.
Ne znam zašto se malo-malo osjećaš prozvanom i napadnutom. Samo razgovaramo o tome kome se što sviđa. Tebi se moj filmski ukus očito ne sviđa, no to ti ne daje za pravo da ovako skačeš svaki put kada napišem svoje mišljenje koje se ne slaže s tvojim.
Započeo/la tema :
Ne moraš biti producent i reditelj da bi imao mišljenje o filmu.Neu je napisao/la:Ti si producent? Redatelj? Filmski kritičar? Radiš u holivudu i snimaš filmove pa si mjerodavan govoriti što je nepotrebno? Ti si stručnjak za filmove?
Probaj ti snimit film, da vidimo kakav će tvoj bit.
Lako je pljuckat, lako je izrugivat se i osuđivat.
Meni je film skroz okej, čak štoviše, taj film nije za svakog. To ili voliš ili ne voliš.
,
Kao što rekoh, ili voliš ili ne voliš. Ako ne voliš ne možeš širit propagandu kako film nije kvalitetan.
Negativan sud o filmu nije ni propaganda ni izrugivanje.
Započeo/la tema :
Prvi dio potpisujem, drugi dio više manje. Nisu baš neophodni.svejedno je napisao/la:Osim toga, kako rekoh, ima smeća bez obzira na godinu proizvodnje, na nama je da proberemo i uživamo.
. Efekti su neophodni ali samo efekti ne čine film.
svejedno je napisao/la:film se snima za gledaoce, svako ko ga gleda merodavan je i kompetentan.
Dakle, svatko tko pogleda film, stručan je?
Započeo/la tema :
Margarita_Bulgakova je napisao/la:
Zbog toga sam se i okrenula starijim filmovima, a ovim novima samo ponekad dam šansu. Film se kao umjetnost prije stvarno više cijenio; otkako je postalo važnije da film ima dobre specijalne efekte, akciju, postala sam izbirljivija jer me to ne zadovoljava. Što se originalnosti tiče - dovoljno je pogledati tisuću ekranicazija stripova i knjiga pa da bude jasno kako neki ljudi ostaju bez ideja. Ne kažem da su sve te ekranizacije loše, ali žao mi je što ih ima tako puno.
Awwww, baš me totalno razumiješ.
Znala sam ja u startu da ćeš mi ti biti zanimljivija od one Petre Sanader (ako se sjećaš ankete)
Darth Kiyu je napisao/la:postoje tres filmovi koji su kvalitetno napravljeni...akcija i sve lipo izgleda i film je za stavit mozak na pasu...ali ono...brzi i zestoki i takvi filmovi di sve leti u zrak bez nekog razloga i di je stalno neka eksplozija itd samo kako bi se redatelj moga jhvaliti koliko je auta unistija tokom snimanja (Michael Bay) i kakav mocan buđet ima itd....e to je vec los tres od kojeg boli glava i koji bi tribalo zabraniti...
Po meni - ne postoji dobar trash film. Al tu ću stat. Ne želim vrijeđat nikog. Rađe šutim.
Neu je napisao/la:Dakle, tvrdiš(ite) da svaki ili većina novih filmova ima samo specijalne efekte?
Postoje novi filmovi koji su i dobri i kvalitetni i ORIGINALNI, ali su sve rijeđi. Priznaj. I sama imaš podosta iskustva sa filmovima (I starijima i novijima) i točno znaš o ćem nas par pričamo.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Dok ste se vi danima, tjednima, mjesecima, godinama svađali tko je filmofil i tko je sve stručna osoba ja sam uživala u 7. umjetnosti (uz serije normalno) i nisam se svađala sa vama. Eto zašto ja ne pišem u filmove. Previše je natezanja i kurčenja i svatka šuša misli da je stručnjak...
Selim se ja u serije opet...
Selim se ja u serije opet...
Zadnja promjena: Hate; uto svi 28, 2013 11:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Niko ne siri propagandu da film nije kvalitetan...nego se to zove sirenje cinjenica
uzmimo na primjer terminator 3...lov po autocesti...imamo ga i u drugom djelu..ali je dobro napravljen sa minimalno eksplozija i bilo je napeto...u trecem djelu taj lov po autocesti je glup...dotakne auto i ono leti u zrak...svako malo nova eksplozija, svako malo neki auto ili plinara il nesto leti u zrak..i sad ces mi reci da je to potrebno filmu i da donosi na napetosti?
ma c'mon
uzmimo na primjer terminator 3...lov po autocesti...imamo ga i u drugom djelu..ali je dobro napravljen sa minimalno eksplozija i bilo je napeto...u trecem djelu taj lov po autocesti je glup...dotakne auto i ono leti u zrak...svako malo nova eksplozija, svako malo neki auto ili plinara il nesto leti u zrak..i sad ces mi reci da je to potrebno filmu i da donosi na napetosti?
ma c'mon
Započeo/la tema :
Stranica 25 / 30. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Similar topics
» Čarobnjački svijet u filmovima
» Smetaju li vas glupe fore u filmovima?
» Najveći pozitivci i negativci u filmovima
» Koja vam je najerotičnija scena u filmovima? (Naj sexi scene!)
» Filmski festivali
» Smetaju li vas glupe fore u filmovima?
» Najveći pozitivci i negativci u filmovima
» Koja vam je najerotičnija scena u filmovima? (Naj sexi scene!)
» Filmski festivali
:: Kultura i Zabava :: Filmovi
Stranica 25 / 30.