Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majke koje doje bebu na javnim mjestima

+33
Mass
Mahidevran 97
lilly2004
Hunnerkongen
nikolina
Teo
AryMan
sunce
Ira
pustinja
Stevo Largo
Sunrise25
blue dolphin
m
Iron Man
THUNDER_DINIX
diabolik.
walter
Sasuke
Skiper1
TheMe
tanuki
Ive
evitaa
Prop
Angie
Hell
Love
ana
Neukrotivi pastuh
eva kant
Amyicha
Neu
37 posters

Stranica 6 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty Re: Majke koje doje bebu na javnim mjestima

Postaj by Stevo Largo pon srp 18, 2011 5:37 pm

kad je beba gladna, gladna je... nema tu oš neš... kavica
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty20 / 99920 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty Re: Majke koje doje bebu na javnim mjestima

Postaj by Iron Man pon srp 18, 2011 6:20 pm

blue dolphin je napisao/la:e *ebiga....ima nas svakakvih....mene osobno bi bilo sram...ali to sam samo ja neznam

o tome ti i govorim

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty336 / 999336 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto srp 19, 2011 6:32 am

To je isto kao da je postavljeno pitanje, klinci koji jedu hamburger na javnom mjestu, pa ne mora sisu izbacit van da je svi gledaju (meni ne smeta) a lažnih moralista će se uvijek nači.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ira uto srp 19, 2011 6:19 pm

Sise i služe za dojenje, no to se zaboravlja sw3 ... Iako je malo bez veze kad se vade kojekuda, ali samo zato jer beba ipak treba imati svoj mir i intimu kad se hrani ... tako da nije baš lijepo takvo nešto obaviti npr. u kafiću ...
Ira
Ira
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 76
Reputacija Reputacija : 20
Godina imam : 57
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by eva kant uto srp 19, 2011 9:18 pm

uvijek se raznježim kad vidim prizor kako majka doji svoju bebu. smajlić

Domaćica foruma Eva
(Organizatorica Foto natječaja)
Domaćica  foruma Eva   (Organizatorica Foto natječaja)

Registriran/a : 09.06.2009
Broj postova : 18713
Reputacija Reputacija : 1519
Godina imam : 24
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty92 / 99992 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri srp 20, 2011 12:05 pm

eva kant je napisao/la:uvijek se raznježim kad vidim prizor kako majka doji svoju bebu. smajlić

da u svakom slučaju, ali kada stavi onak dekicu da joj dojka ne ispadne, inače ne volim gledati dojke mama po ulici -.-'
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty113 / 999113 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto svi 08, 2012 8:52 pm

Slažem se, Amiša. To je nekultura.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce uto svi 08, 2012 8:54 pm

odvratnije je kad ližu sladoled po cesti.
Nema ništa iskonskije ni ljepše od dojenja djeteta smajlić
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki uto svi 08, 2012 10:25 pm

sunce je napisao/la:odvratnije je kad ližu sladoled po cesti.
Nema ništa iskonskije ni ljepše od dojenja djeteta smajlić
evo ti+
da se vratimo na temu nudizam gdje sam bio u manjini i popljuvan Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce sri svi 09, 2012 7:15 am

Ako kažem svoje mišljenje o nudizmu, ti ćeš opet reć da su me odgojili klerofašisti. smajlić
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan ned lip 24, 2012 10:43 am

Neu je napisao/la:Oduvijek mi je ovo bilo primitivno. I oduvijek nisam shvačala te žene koje to rade. Za mene je to debilono. Da žena na sred kafića/ulice izvadi sisu i da beba sisa,mislim kao da ne može otići negdje dalje.

meni to nije primitivno nego naprotiv, baš simpatično smajlić a sisu ako ti toliko smeta sigurno ne vidiš od djetetove glave.
nego nikad nisam vidio da je žena s dojenčadi u kafiću, što bi tamo radila s bebačom?
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty405 / 999405 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Teo ned lip 24, 2012 1:42 pm

Neu je napisao/la:Oduvijek mi je ovo bilo primitivno. I oduvijek nisam shvačala te žene koje to rade. Za mene je to debilono. Da žena na sred kafića/ulice izvadi sisu i da beba sisa,mislim kao da ne može otići negdje dalje.

Osim toga zašto bi bilo primitivno dati djetetu jesti ako je gladno onom kome smeta nek se makne zašto bi se one micale.
Normalno je da žena treba nahraniti djete da će to ona učiniti bilo u tamvaju, na klupi u parku... odnosno gdje se zatekne tog trena neće se valjda žena micati i tražiti mjesto jer to nekom smeta, a djete će za to vrijeme plakati jer je gladno.
Neu u kakve ti to kafiće zalaziš?
Teo
Teo
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Registriran/a : 17.12.2010
Broj postova : 7200
Reputacija Reputacija : 1201
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina ned srp 01, 2012 9:28 pm

Nisam dojila niti jedno i strašno mi je žao,ali takva je situacija bila da nisam smijela.
Nemam ništa protiv jel je to nešta sasvim prirodno......
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon srp 02, 2012 8:39 am

zašto nis smjela?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty999 / 999999 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen pon srp 02, 2012 9:07 am

kiša

Nadam se da ćeš u bliskoj budućnosti postati majka i shvatiti glupost svojih riječi koje si napisala.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 07.09.2009
Broj postova : 3835
Reputacija Reputacija : 533
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty39 / 99939 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pon srp 02, 2012 10:16 am

gore
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty14 / 99914 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by lilly2004 pon srp 02, 2012 4:03 pm

Ja mislim daje to zbog 5 minuta slave.Iskreno.Kada to vidim odvratno mi je.Mislim ta mamica nema kuće niti bilo što drugo gdje druge osobe a možda i djeca(ne bebe)to vide

lilly2004
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 31.03.2012
Broj postova : 91
Reputacija Reputacija : 17
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty7 / 9997 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by nikolina pon srp 02, 2012 5:15 pm

Neu je napisao/la:zašto nis smjela?
jedna kvržica mi je stvarala probleme,pa sam morala tablete piti ,pa svašta nešta ,pa nije bilo preporucljivo,sve u svemu bilo - prošlo,žao mi je,ali kako kažem nije bilo do mene ...

a da se nadovežem na one koji kažu da im se to gadi viditi u javnosti boring
zašto?
šta je tu sramota da malo djete jede kada ga je majka dovela kod doktora,šta treba čekati da dođe kući pa da nahrani svoje dijete?
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Iron Man pon srp 02, 2012 5:36 pm

Meni nije to problem vidjeti u javnosti.

Sva pravila CroFriends foruma|Istekao rok trajanja kartona|Knjiga pohvala CroFriends foruma i forumaša| Knjiga žalbe|Mišljenje forumaša o kartonima i banovima| Upute za forumaše |CroFriends Team|
Iron Man
Iron Man
Moderator foruma Ajron
(CloneBuster, Pipica, Sitni)
Moderator foruma Ajron   (CloneBuster, Pipica, Sitni)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 16211
Reputacija Reputacija : 1608
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty336 / 999336 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen uto srp 03, 2012 9:36 am

Vidim da ovdje mlade cure osuđuju majke koje hrane svoje gladno dijete u javnosti, a same izlaze van za vikend u mikrominicana, a po ljeti će hodati na plažama u toplesu i to je kao normalno.

Da majka ne nahrani dijete, onda će plakati pa će vam opet smetati cvilež i dreka, a ako će ga nahraniti onda će vam smetati gola sisa.

Stvarno, tko bi vam mogao udovoljiti?
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty39 / 99939 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto srp 03, 2012 9:37 am

Ovo se odnosilo na mene, da nosim mikrominice?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hunnerkongen uto srp 03, 2012 9:39 am

Govorim općenito.
Hunnerkongen
Hunnerkongen
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mahidevran 97 uto srp 03, 2012 12:02 pm

Da mi plate ne bih dojila bebu na ulici..
Mislim da je to stvar casti i postovanja.
Samo pogazuju koliko su primitivne.

Mahidevran 97
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.07.2012
Broj postova : 44
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 27
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m uto srp 03, 2012 12:41 pm

Mahidevran 97 je napisao/la:Da mi plate ne bih dojila bebu na ulici..
Mislim da je to stvar casti i postovanja.
Samo pogazuju koliko su primitivne.

kiša
nema veze sa vezom ......
kakva stvar časti i poštovanja , kakav primitivizam .....

gledaj i nama se znalo dogoditi da mala popije cijelu bočicu mmlijeka koju je supruga izdojila na izdajalicu prije negoli smo krenuli van aa malena još gladna ....
i kaj onda ostaviti djete da gladuje još par sati ili joj dati jesti ....
djete kad je gladno dosta često je razdražljivo , kao i odrastao čovjek
sada ima i onih trudničkih grudnjaka gdje samo bradavica izađe , taman da bebač može potezati ..
a kaj i da se vidi malo cice , kaj onda , ne vidim ništa ružno ili primitivno .....
više mi je primitivno i vulgarno vidjeti polugoli pupak sa pirsom ili tange koje vire van treperica ili hlačica .....

svi koje misle da je dojenje djeteta van kuče ili stana primitivno , upravo su takvi .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty14 / 99914 / 999Majke koje doje bebu na javnim mjestima - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mahidevran 97 uto srp 03, 2012 1:02 pm

Mogao bi malo da prestanes da me pljujes po forumu!

Mahidevran 97
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.07.2012
Broj postova : 44
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 27
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]

- Similar topics