Znate li sami instalirati windowse
+27
Prop
Iron Man
Lojze
evitaa
jasim
Narco
pustinja
Hate
stitch
KOLERIN
Amyicha
walter
mala_lutkica
Ecstasy
tanuki
log123
Optimyst
Turrican
gio_deluxe
Mass
daidza
goc
Love
THUNDER_DINIX
Hitman
Sasuke
Neu
31 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Znate li sami instalirati windowse
A šta su to windowsi-nemam ih pojma instalirati, a hvata me panika kad se moram i približiti pc-u-moram razmišljati i kako se ugasi
A dali slučajno znate da se os x ne treba defragmentirati
A dali slučajno znate da se os x ne treba defragmentirati
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
nisam to znao..........znam da ubuntu netreba
btw ajd na ovoj temi mal napiši nešto o mac-u ak ti nije problem,
čini mi se da si jedini na forumu koji se kuži tj koji radi sa njim.....
https://friendship.forumcroatian.com/za-napredne-kompjuterase-f99/mac-os-x-t5053.htm
btw ajd na ovoj temi mal napiši nešto o mac-u ak ti nije problem,
čini mi se da si jedini na forumu koji se kuži tj koji radi sa njim.....
https://friendship.forumcroatian.com/za-napredne-kompjuterase-f99/mac-os-x-t5053.htm
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:a dal si ga defragmentirala skoro?
nisam
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Imo sam prije mac, no swe je wiše usporawao, kočio, zaleđivo ekran i još mnogo problema, tako sam se vratil na svoj rodni xP. I znam sam instalirat windowse.
Ecstasy- Upravo mi ošla nevinost
- Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 362
Reputacija : 24
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
cure slabije znaju nego dečki
mala_lutkica- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.06.2009
Broj postova : 1282
Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
instalirati windowse, bios, sastaviti racunalo od djelova, podesiti pinove na matičnoj, podesiti bios, instalirati sve komponente ... uglavnom sredim sve. sebi sam tako sastavio jedno racunalo jer me zanimalo koliko je to komplicirano. mačji kašalj.
Gost- Gost
THUNDER_DINIX je napisao/la:najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
mislis 650 kn?
150 kn smao frendovima naplatis ili poznanicima.
Gost- Gost
a ja uvjek gratis.........Abbath je napisao/la:THUNDER_DINIX je napisao/la:najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
mislis 650 kn?
Gost- Gost
Gabrijel je napisao/la:a ja uvjek gratis.........Abbath je napisao/la:THUNDER_DINIX je napisao/la:najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
mislis 650 kn?
cccc.... nemoj vise. sama instalacija windowsa sa drievrima i podesom biosa ti dodje 700 kn kao usluga i ako trazis instalaciju windowsa u info firmi u kojoj kupujes racunalo 700 kn veca cifra racunala ce ti biti, widowsi su od 900 do 1200 kn ovisi koji paket. ja sebi uvijek kupim prazno racunalo tako si ustedim negdje oko 2000kn uvijek.
Gost- Gost
Da...time se bavim kada ne radim ono što najviše volim...znači popravljam, instaliram, sklapam... itd
walter- Domaćin foruma
- Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 5451
Reputacija : 584
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
dobro mu kažeš, to je dugotrajan posao ako sve želiš napraviti kako spada i podesiti bilo da se radi o stolnom ili prijenosnom računalu.Abbath je napisao/la:Gabrijel je napisao/la:a ja uvjek gratis.........Abbath je napisao/la:THUNDER_DINIX je napisao/la:najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
mislis 650 kn?
cccc.... nemoj vise. sama instalacija windowsa sa drievrima i podesom biosa ti dodje 700 kn kao usluga i ako trazis instalaciju windowsa u info firmi u kojoj kupujes racunalo 700 kn veca cifra racunala ce ti biti, widowsi su od 900 do 1200 kn ovisi koji paket. ja sebi uvijek kupim prazno racunalo tako si ustedim negdje oko 2000kn uvijek.
Koliko puta su oni kojima sam to radio pizdili, recimo susjed kupi laptop bez OS-a i ičeg (a driveri se moraju skidati sa neta nema ni CD) i onda pizdi nakon 2h što još nisam gotov, i još mu besplatno sve radim
A baš slagati PC to nebih više nikome, ljudi ne shvaćaju da to traje cijeli dan (lako za hardverski dio ali softverski, sve posložiti i namjestiti da bude tip-top, automatska defragmentacija itd.)
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Turrican je napisao/la:dobro mu kažeš, to je dugotrajan posao ako sve želiš napraviti kako spada i podesiti bilo da se radi o stolnom ili prijenosnom računalu.Abbath je napisao/la:Gabrijel je napisao/la:a ja uvjek gratis.........Abbath je napisao/la:THUNDER_DINIX je napisao/la:najjace mi kad netko ne zna, zovu nekog i taj im uzme 150 kn
mislis 650 kn?
Koliko puta su oni kojima sam to radio pizdili, recimo susjed kupi laptop bez OS-a i ičeg (a driveri se moraju skidati sa neta nema ni CD) i onda pizdi nakon 2h što još nisam gotov, i još mu besplatno sve radim
A baš slagati PC to nebih više nikome, ljudi ne shvaćaju da to traje cijeli dan (lako za hardverski dio ali softverski, sve posložiti i namjestiti da bude tip-top, automatska defragmentacija itd.)
definitivno. ja covjece kad se isto sjetim kad sam drustvu i njihovim starcima sve to sredjivao. ajme nikad vise. ugradnja je jos zanimljiva ali software instalacija i podesavanje je dosadno i monotono. nikad ebsplatno vise ikome ista od toga raditi ne treba. ljudi misle to je tik posla. je, oduzme ti cijeli dan vremena ako se radi o kompletu.
tako nedvno isto frend kupio laptop bez drivera, smao sma mu sredio bios, formatirao diskovlje, instalirao windowse, bacio osnovne drivere, kad je trebalo instalirati maticnu i zvuk i kad je rekao d ani za to nema drivere, rekoh nek nabavi od kolege ili nekog tko ima istu marku lapa, naplatio 400kn i caos. sve stima smao sto nema zvuka hebiga. ma takvih se ne treba ni primati, samo se nazivciras na gluposti.
Gost- Gost
ma znam da je tako,kad mi je buraz kupio komp i htio kupit vistu tražili mu 1100 kuna(ako se ne varam) za nju i 500 kuna da ju oni instaliraju...
Gost- Gost
ne, ali mogla bih se naučiti jednom
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
da znam sam sve napraviti laganica bolje sam nego da platiš onim konjevima u servisu 200-300kn da ti slože windowse
KOLERIN- Nevina dušica
- Registriran/a : 18.09.2009
Broj postova : 140
Reputacija : 8
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Znam, i rado uzimam 100-150kn drugima za to.
stitch- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 09.02.2010
Broj postova : 1021
Reputacija : 429
Započeo/la tema :
a jebate....pa zar sam stvarno ja jedina budala koja radi gratis
Gost- Gost
a ne bu valjda đabestitch je napisao/la:Znam, i rado uzimam 100-150kn drugima za to.
Gost- Gost
da mi je znat tko to ne zna možda mali postotak ne zna
preko dos-a i napravit nove particije... i sl. pizdarije u dos-u, ali
ovak instalirat mislim da svi znaju.
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Bella Cullen je napisao/la:da mi je znat tko to ne zna možda mali postotak ne zna
nije istina
ima takvih budala da mi dođe da se ubijem
Gost- Gost
trudim se, trudim i nije da ne ide, samo ne razmem kaj stvarno ima korisnika koji to ne znaju i koji za to zbroje neke novce.
pustinja- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija : 386
Započeo/la tema :
itekako imapustinja je napisao/la:trudim se, trudim i nije da ne ide, samo ne razmem kaj stvarno ima korisnika koji to ne znaju i koji za to zbroje neke novce.
danas ja moram do jednog vidjet šta je napravio sa kompom.
dva dana me već zove i govori kako mu je komp usporen.
Gost- Gost
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Tweak trikovi za Windowse
» Tutorijali
» Što više volite: sami ili s nekim gledati film
» Foto asocijacije slikom koju ste sami napravili
» Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob)
» Tutorijali
» Što više volite: sami ili s nekim gledati film
» Foto asocijacije slikom koju ste sami napravili
» Slike vaših mobitela (obavezno sami morate uslikati mob)
Stranica 2 / 3.