Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište

+17
Goran81
BAGIRA
scorpio57
eva kant
Ecstasy
Narco
H[a]D
Turrican
Mass
Purgy
tanuki
House
Love
Hitman
THUNDER_DINIX
Sasuke
Neu
21 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty Re: Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište

Postaj by rider331 uto sij 21, 2014 7:34 pm

Neu je napisao/la:Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište? Ja sam nekoliko puta rastavila,i to samo zato što sam stavljala još rama. Unutra je bilo toliko prašine da ja nisam mogla vjerovati. Sad mi je čisto unutri.

2 894 486 puta smajlić

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty Re: Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište

Postaj by nikolina uto sij 21, 2014 8:21 pm

Sama niti jednom,imam majstora koji to redovito održava Wink
nikolina
nikolina
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 30.06.2012
Broj postova : 4639
Reputacija Reputacija : 482
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto sij 21, 2014 9:36 pm

Treba redovno odrzavat, prasina je gadna za elektroniku.

Samo, nije ti to neka nauka, steta je iti kune platiti za tako jednostavnu "operaciju" - usisivac i kist su vecinom sasvim dovoljni, a za "napredno" ciscenje (kad se cisti i graficka) i jedan odvijac.

Eventualno tko nije siguran, moze pozvati mestra kad se mijenja termalna pasta, no to je svake 2-3 godine za normalne uvjete i normalne procesore.

S jednog od mojih ciscenja PCa

Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Fza2
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto sij 21, 2014 9:37 pm

kao u trgovini. lajkam!

p.s. nemamo temumotiv fotografiranja tehnika Very Happy

uredan si Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty999 / 999999 / 999Koliko ste puta rastavili i očistili svoje kučište - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost uto sij 21, 2014 9:45 pm

Za ovoga mi je cable management gore, ali ako nadem koju stariju sliku,
okacim i nju da vidis sto sam prije radio -tako neuredno da me danas sram pogledat kiša 

Al je uvijek bilo cisto  sunceko 
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics