Muškarci za volanom
+10
Neukrotivi pastuh
Prop
tanuki
THUNDER_DINIX
Mr.Cooly
eva kant
Love
diabolik.
goc
Neu
14 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Muškarci za volanom
zlocesti-ivek je napisao/la:Vidiš kako te omalovažava
Kad on može žicat druge forumašice da pokažu noge, mogu i ja njega sprdat. Tj. reć istinu.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
pa znaš kaj to oko prakinga je potrebno iskustvo .....
i ja sam imao problema sa time na početku moje vozačke čega več ....
sada ga sparkiram bez beda di bilo .....
ovak što mislim o muškarcima vozačima ....
da su kranje nenormalni vozači koji ne poštuju skoro pa nikakva pravila u prometu ...
polazim od sebe .....
a o ženama vozačima imam dobro mišljenja .....
one su malo sporije s time i opreznije ...
poštuju signalizaciju ..
recimo mene nikada neki muž nije pusti da se uključim u prometa sa sporedne cesta a žena me uvijek , gotovo uvijek pusti ....
ali ima izuzetata sa jedne i druge strane ...
i ja sam imao problema sa time na početku moje vozačke čega več ....
sada ga sparkiram bez beda di bilo .....
ovak što mislim o muškarcima vozačima ....
da su kranje nenormalni vozači koji ne poštuju skoro pa nikakva pravila u prometu ...
polazim od sebe .....
a o ženama vozačima imam dobro mišljenja .....
one su malo sporije s time i opreznije ...
poštuju signalizaciju ..
recimo mene nikada neki muž nije pusti da se uključim u prometa sa sporedne cesta a žena me uvijek , gotovo uvijek pusti ....
ali ima izuzetata sa jedne i druge strane ...
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
ne znam tko im je dao vozacku
Neukrotivi pastuh- Diplomat foruma
- Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 7641
Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
U prometu najgori macho tipovi
Što je muškarac više "macho", to je skloniji rizičnom ponašanju u vožnji i opasniji sudionik u prometu. U sklopu istraživanja na Sveučilištu u Montrealu znanstvenici su na simulatorima vožnje pokušali otkriti povezanost između tzv. macho mentalnog sklopa i sklonosti agresivnoj i opasnoj vožnji. Pokazalo se da su pravi macho tipovi (oni koji, primjerice, smatraju da muškarac ne smije plakati i sl.) znatno agresivniji i opasniji. Oni svoja vozila doživljavaju kao dio vlastitog identiteta ili kao produžetak vlastitog ega te postaju vrlo agresivni ako osjete da bi njihova snaga i moć mogli biti ugroženi, primjerice ako ih netko pretekne u vožnji.
vita
Što je muškarac više "macho", to je skloniji rizičnom ponašanju u vožnji i opasniji sudionik u prometu. U sklopu istraživanja na Sveučilištu u Montrealu znanstvenici su na simulatorima vožnje pokušali otkriti povezanost između tzv. macho mentalnog sklopa i sklonosti agresivnoj i opasnoj vožnji. Pokazalo se da su pravi macho tipovi (oni koji, primjerice, smatraju da muškarac ne smije plakati i sl.) znatno agresivniji i opasniji. Oni svoja vozila doživljavaju kao dio vlastitog identiteta ili kao produžetak vlastitog ega te postaju vrlo agresivni ako osjete da bi njihova snaga i moć mogli biti ugroženi, primjerice ako ih netko pretekne u vožnji.
vita
Započeo/la tema :
Muški (neki) su primitivni, samo da im je trubit, pojačat glazbu i nagarit da auto zaškripi. A to je fakat primitivno.
Započeo/la tema :
ima muškaraca koji stvarno voze sasvim u redu i voze jer to vole, a ne da bi bilo koji je bolji, ili koji je veći frajer za volanom. iskreno ne volim ove koji se preseravaju s tom brzom vožnjom, pa onda to opijanje dok voze pa se idu dokazati kako oni mogu voziti pijani. to mi je nekako seljački.
Amyicha- Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney) - Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:zašto bi se pljuvalo samo po ženama?
što mislite o muškarcima kao vozačima?
ja mislim da se preseravaju,jedno drugome se kurče koliko je koji vozio brzo,zatim ko ima koji auto/motor, zatim jurcaju pa se slupaju,zatim neki piju pa voze i tak
Muski vozaci ? Ja cu sam rec ovo : Kada pogledam iza sebe i vidim zenskicu za volanom ljepsi je osjecaj nego kad vidim namrgodjenog lika koji glumi baju.
balkanez- Nevina dušica
- Registriran/a : 25.05.2015
Broj postova : 244
Reputacija : 10
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Žene za volanom
» Vicevi
» Kakvi muškarci idu na 'kurve'?
» O filmovima... (Filmski chat)