Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Što najčešće i najbolje radite u photoshopu

+6
Hitman
wjewerica
Ecstasy
Amyicha
Sasuke
Neu
10 posters

Go down

Što najviše radite u photoshopu

Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap10%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 10% 
[ 4 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap8%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 8% 
[ 3 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap10%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 10% 
[ 4 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap15%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 15% 
[ 6 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap13%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 13% 
[ 5 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap20%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 20% 
[ 8 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap5%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 5% 
[ 2 ]
[ 4 ]
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_lcap9%Što najčešće i najbolje radite u photoshopu I_vote_rcap 9% 
[ 4 ]

Ukupno glasova : 40

Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty Što najčešće i najbolje radite u photoshopu

Postaj by Neu sri ruj 30, 2009 4:35 pm

Možete glasati za više opcija

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty999 / 999999 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty Re: Što najčešće i najbolje radite u photoshopu

Postaj by Sasuke sri ruj 30, 2009 4:37 pm

Retuševe i animacije ^^
Bas sam jucer jednom frendu jednu sliku retuširao Razz
Sasuke
Sasuke
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 03.01.2009
Broj postova : 1853
Reputacija Reputacija : 83
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty43 / 99943 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty Re: Što najčešće i najbolje radite u photoshopu

Postaj by Gost sri ruj 30, 2009 4:44 pm

Neukrotiva je napisao/la:Možete glasati za više opcija

na zalost... sve Laughing
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sri ruj 30, 2009 5:36 pm

wallpapere, coloringe i bannere Very Happy
Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty113 / 999113 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu ned lis 11, 2009 1:38 pm

bannere,usebarove, ikone i colorizacije

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty999 / 999999 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ecstasy sri lis 14, 2009 4:50 pm

radim ama baš svašta, i ps mi je upaljen često jedino wallpapere nisam
Ecstasy
Ecstasy
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 19.08.2009
Broj postova : 362
Reputacija Reputacija : 24
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty8 / 9998 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by wjewerica sri lis 14, 2009 4:52 pm

Glasala za retushiranje, posto mi stalno netko uvaljuje fotke da ih "malo sredim, ono, obrisem pristeve, podocnjake isl" Very Happy
A za sebe radim svasta, od raznih obrada crteza prije nacrtanih u vektorskom programu, pa do crtanja, bannera, avatara isl.
wjewerica
wjewerica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 1120
Reputacija Reputacija : 77
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty0 / 9990 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hitman ned sij 31, 2010 6:02 pm

Abbath je napisao/la:
Neukrotiva je napisao/la:Možete glasati za više opcija

na zalost... sve Laughing

me to kes
Hitman
Hitman
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 6573
Reputacija Reputacija : 63
Godina imam : 2023
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty257 / 999257 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by mentalistica sri vel 03, 2010 8:50 pm

Očito i na moju žalost, sve stidljivko

mentalistica
Trajno baniran/a

Registriran/a : 03.02.2010
Broj postova : 343
Reputacija Reputacija : 50
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty0 / 9990 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Biker čet vel 11, 2010 8:36 pm

Radim motore, aute, žene....mjenjam boju, stilove, djelove, radim slova u vatri i ledu,,radim carbon...itd...
Biker
Biker
Upravo mi ošla nevinost
Upravo mi ošla nevinost

Registriran/a : 11.02.2010
Broj postova : 271
Reputacija Reputacija : 56
Godina imam : 30
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet vel 12, 2010 1:18 am

sve. samo sam prestao crtati prije par godina pa sam na tom nivou zakrzljao. fotoshop je temelj za 3d, montazu, web i graficki dizajn. bez njega nema ni kvalitetnog rada u ostalom. radim sve od animacije do statike.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Nessie pet vel 12, 2010 9:15 am

izrezivam slike pa ih stavljam na jednu stranicu i dodajem pozadinu.

naječšće bannere za svoj forum
Nessie
Nessie
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty86 / 99986 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Melinda čet vel 18, 2010 10:32 am

najviše radim ikonice, bannere i coloringe...i sve to koristim u setovima na forumima smajlić
Melinda
Melinda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 27.08.2009
Broj postova : 1605
Reputacija Reputacija : 223
Započeo/la tema :
Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty10 / 99910 / 999Što najčešće i najbolje radite u photoshopu Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics