Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najveći preokreti u nogometnoj povijesti

3 posters

Go down

Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty Najveći preokreti u nogometnoj povijesti

Postaj by Ive pet ruj 18, 2009 11:30 am

Kojih se velikih rezultatskih nogometnih preokreta sjećate?

Možete staviti i video clip ako hoćete :smajlić:

Meni prvi na pamet pada preokret mog najdražeg kluba Manchester Uniteda 1999. godine u finalu Lige prvaka , kada su u zadnje tri minute od 0:1 došli na 2:1 protiv Bayerna.

Također jedan od većih preokreta u finalu LP (2005. godine) kada je Milan vodio 3:0 protiv Liverpoola, da bi na kraju bilo 3:3 i da bi Liverpool još na kraju i pobijedio.

I još par preokreta Manchester Uniteda na ovome clipu, od kojih je prvi protiv Tottenhama kada su gubili 3:0 a dobili 5:3 :=U:

Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty111 / 999111 / 999Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty

[Vrh] Go down

Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty Re: Najveći preokreti u nogometnoj povijesti

Postaj by tekilinho pet ruj 18, 2009 9:52 pm

Ne da mi se sad clip stavit ali svima je u sjećanju preokret Turaka na Ep-u protiv nas ali to im nije jedini preokret.Sjećam se i onog protiv Češke. I 1998. kad su Francuzi preokrenuli protiv nas. Nije neki veliki preokret ali je karakterističan po jedinim golovima Thurama u reprezentativnom dresu
tekilinho
tekilinho
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 1024
Reputacija Reputacija : 42
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty19 / 99919 / 999Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty

[Vrh] Go down

Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty Re: Najveći preokreti u nogometnoj povijesti

Postaj by Ive sub ruj 19, 2009 1:20 pm

Ma i nije to s Turcima po meni sad neki preokret, mi smo vodili 1:0 a oni izjednačili, i kasnije dobili na penale, ja to uopće ne smatram preokretom, jer utakmica je završila 1:1 rezultatski do penala.

Da, ovo 1998. jeste bio preokret, nažalost.

Juventus - Manchester United sezona 1998/1999

Juventus vodio 2:0 i sve je bilo na njihovoj strani, međutim United je uspio preokrenuti na 3:2 klanjanje klanjanje klanjanje klanjanje
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty111 / 999111 / 999Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub ruj 19, 2009 1:24 pm

fenomalno...svaka cast...sjecam se te utakmice...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri pro 21, 2011 8:58 pm

Što ostali kažu?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty999 / 999999 / 999Najveći preokreti u nogometnoj povijesti Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics