Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gay - kako to gordo zvuči

+27
nikolina
Hunnerkongen
damfisk
Chulpan
Žužika
Lenica
Baka Slavica
gio_deluxe
Love
De Jerriais
Turrican
mmmdanny
goc
Prop
walter
Ive
fosforica
Ancksunamun
diabolik.
evitaa
H[a]D
Neu
Melinda
stidljiva ljubičica
Amyicha
Hell
tanuki
31 posters

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty Re: Gay - kako to gordo zvuči

Postaj by Žužika sri oľu 19, 2014 6:56 pm

i onda... o čemu pričamo cijelo vrijeme?
a što bi tek bilo da su mu skrbnici gay?

Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 08.02.2014
Broj postova : 1085
Reputacija Reputacija : 125
Godina imam : 45
Započeo/la tema :
Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 19, 2014 7:16 pm

U nas se nekom kaže da je peder od milja, npr ćiri,legendi.

Peder nije uvreda, osim onima koji primaju u gujcu.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan sri oľu 19, 2014 7:47 pm

Žužika je napisao/la:i onda... o čemu pričamo cijelo vrijeme?
a što bi tek bilo da su mu skrbnici gay?

Nista gore ne bi bilo.

Samo kazem da skolski zlostavljaci ne biraju zrtve (samo) po seksualnoj orijentaciji.
Sve sto je drugacije njihova je meta, tako je bilo i biti ce.
Djeca su s time zivila, zive i zivit ce, pa i ona ciji su skrbnici homoseksualci.

Chulpan
Trajno baniran/a

Registriran/a : 02.06.2013
Broj postova : 5273
Reputacija Reputacija : 89
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty0 / 9990 / 999Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 19, 2014 9:39 pm

Ne znam cemu se cudite.

Darwinizam, jaci opstaju,riba ribi grize rep....normalno je da slabiji i inferiorniji trpe i bivaju gurani u zakutak.

Koliko je to fer i posteno, moralno i ljudski druga je prica.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan sri oľu 19, 2014 9:42 pm

Naravno, zato ni ne stoji kuknjava polovice foruma o mukama koje ce djeca homoseksualnih parova trpit u skoli.

Skola je mjesto di se trpi, dodje i prodje. Jaki opstaju, slabi odlete kao pljeva na vjetru.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 11:52 am

Žužika je napisao/la:ma kako god...naša stvarnost je okrutna,a nju ne može promijeniti nikakav zakon,ako se u svijesti ljudi nešto ne promijeni...daleko smo mi od Europe,a posebice od Amerike gdje je takva obitelj punopravna odavno...

A kako, na koji način, promijenit tu "svijest ljudi" o kojoj pričaš? Kako, na koji način, ako ne zakonima, propisima, pravilima, izjednačavanjem prava tih ljudi sa pravima svih drugih?

Kako se mijenja svijest ljudi koji ne žele promijeniti svijest? Kako? KAKO?

Za Boga miloga, Gospu blaženu i sve jebene svece na nebu?

KAKO?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika čet oľu 20, 2014 11:56 am

damfisk je napisao/la:

A kako, na koji način, promijenit tu "svijest ljudi" o kojoj pričaš? Kako, na koji način, ako ne zakonima, propisima, pravilima, izjednačavanjem prava tih ljudi sa pravima svih drugih?

Kako se mijenja svijest ljudi koji ne žele promijeniti svijest? Kako? KAKO?

Za Boga miloga, Gospu blaženu i sve jebene svece na nebu?

KAKO?

ajd ne laj Razz
teorija je jedno,praksa drugo,,,i svi znamo da to često ne funkcionira u paketu kako bi trebalo...treba ljudima dati vremena da prihvate gay parove kao obitelj,a onda će s tim doći i ostalo...polako,ima vremena Razz Very Happy
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 12:00 pm

Kao prvo - tako se obraćaj svojima doma, a ne meni.

Kad sam već s tobom pristojno raspravljao, izvoli i ti sa mnom pristojno raspravljat.

Kao drugo - tu priču o "ima vremena" i o "prihvaćanju gay obitelji" slobodno objasni svoj onoj djeci koja ostaju u domovima, pa kasnije na ulici, koju narkomanski roditelji ostavljaju po kontejnerima i koja se sa nepunih 18 godina prostituiraju jer nemaju od čega živjet, a koju bi neki par usvojio par, ali ne može jer su homoseksualni.

I tu priču o "ima vremena" i o "prihvaćanju gay obitelji" prodaji ljudima koji imaju i previše ljubavi, vremena, pažnje i dobre volje za odgajanje normalne, zdrave i produktivne djece koju bi željeli usvojit, a ne mogu, jer su homoseksualni.

Lako je srat o vremenu i prihvaćanju, kad ti imaš neko pravo.

Ali kad ti neko pravo nemaš, onda vremena nema, i prihvaćanja nema.

Pitam se bi li pjevala istu pjesmu o "ima vremena" i "prihvaćanju" da, primjerice, žene nemaju pravo glasa, i predlaže se uvođenje prava glasa ženama.

Bi li pjevala istu pjesmu, ili bi iz sveg glasa na ulici zahtijevala to pravo ODMAH i SAD, bez odgađanja?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet oľu 20, 2014 12:04 pm

Nemas pravo, zuzi.

Neki ljudi nikad nece prihvatiti gay brakove i obitelj.
S druge pak strane, kad se donese nekakav zakon, vecina ljudi rogobori ali se pomiri s time. Zakon je zakon.
Dokle god su gejevi van zakona, nikakvog prihvacanja nece biti.

Zato se zakon treba mijenjati bez krzmanja, odmah i sad.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 12:09 pm

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu na žene s pravom glasa, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da se maloljetna djeca ne smiju vjenčavat po dogovoru roditelja, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da ženska djeca nasljeđuju roditelje jednako kao i muška, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da razvod braka mogu jednakopravno zatražit i dobit i muž i žena, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da imovina stečena u braku pripada jednaku mužu i ženi a ne samo mužu, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da djeca rođena izvan braka imaju ista prava kao i djeca rođena u braku, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Neka, dajmo vremena da se ljudi naviknu da ženska djeca idu u iste škole kao i muška djeca, naše društvo je tradicionalno, nismo mi još za to, ne treba žurit, pomalo, ima vremena...

Trebam li nastavljat, ili je ovo dovoljno?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika čet oľu 20, 2014 12:14 pm

no comment
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 12:18 pm

Je li?

A u čemu je problem?

Za svaku, ali apsolutno svaku društvenu promjenu, otkako je ovog svijeta i čovjeka na njemu, za svaku se promjenu moglo reći "ne treba žuriti, ima vremena, sačekajmo da se ljudi naviknu..."

Da su se slušali takvi "argumenti", mi danas ne bi imali ni sekularnu državu, ni socijalno i zdravstveno osiguranje, ni besplatno školovanje, ni slobodne demokratske izbore, ni jednakost spolova, ni slobodan brak... Ništa od onog šta danas uzimamo kao prirodno i normalno ne bi postojalo... Baš ništa.

Jer su uvijek postojali oni koji bi čekali, koji su imali vremena, koji su pripremali ljude i navikavali ih...

Nema pripreme niti navikavanja kad je riječ o nečijem pravu. NEMA. I ne smije bit.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet oľu 20, 2014 12:29 pm

Dok mi cekamo da se vecina navikne, ovi ljudi zive svoj zivot ugnjetavani i obespravljeni. A zivot je jedan, kad prodje - prodje.

Zato se ne smije cekati da se skolska djeca "osvijeste" i prihvate gay obitelj jer do toga nikad nece doci, nego se treba donijeti zakone, a djeca gay parova snalazit ce se uz podrsku roditelja, skolskih duznosnika i zakona.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika čet oľu 20, 2014 3:01 pm

damfisk je napisao/la:Je li?

A u čemu je problem?

Za svaku, ali apsolutno svaku društvenu promjenu, otkako je ovog svijeta i čovjeka na njemu, za svaku se promjenu moglo reći "ne treba žuriti, ima vremena, sačekajmo da se ljudi naviknu..."

Da su se slušali takvi "argumenti", mi danas ne bi imali ni sekularnu državu, ni socijalno i zdravstveno osiguranje, ni besplatno školovanje, ni slobodne demokratske izbore, ni jednakost spolova, ni slobodan brak... Ništa od onog šta danas uzimamo kao prirodno i normalno ne bi postojalo... Baš ništa.

Jer su uvijek postojali oni koji bi čekali, koji su imali vremena, koji su pripremali ljude i navikavali ih...

Nema pripreme niti navikavanja kad je riječ o nečijem pravu. NEMA. I ne smije bit.

nemam komentara jer se ne želim svađati,ne jer mislim da si ti u pravu,,,jednim dijelom jesi,drugim dijelom nisi...
homoseksualci već imaju svoj zakon o partnerstvu i mislim da je to za sada dovoljno..
niti su domovi,niti su hetero obitelji u kojima vlada nasilje,dobro i prirodno okruženje za djecu,ali nisu niti gay obitelji...
možeš reći da sam površna ili da sam homofob,,,ali nisam,samo sam realna...

ne slažemo se oko stavova i to je u redu,zar ne?

tvoj pojam pristojnog izražavanja za mene je daleko od pristojnog  kesek 
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 3:21 pm

Ne, to nije u redu. Nije u redu zato šta tvoji stavovi nisu u redu.

Jer reći da "gay obitelj nije dobro okruženje za djecu" može samo homofob, bez obzira koliko taj homofob sam sebe uvjeravao da nije homofob.

Homoseksualci su ljudi sa svim svojim vrlinama i manama, baš kao šta su i heteroseksualci ljudi.

Istospolna obitelj zrelih i odgovornih ljudi u kojoj vladaju uredni međuljudski odnosi je jednako dobro okruženje za dijete kao i raznospolna obitelj zrelih i odgovornih ljudi u kojoj vladaju uredni međuljudski odnosi.

A samo homofob može ustvrditi da dijete neće imati normalno okruženje zato šta je okruženo homoseksualcima.

I zanimljivo je kako si odjednom "argument" kako će nesretna djeca koju posvoje homoseksualci bit zlostavljana u školi zamijenila "argumentom" kako istospolna obitelj nije normalno okruženje za djecu.

Zgodno, zar ne?
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Žužika čet oľu 20, 2014 3:27 pm

damfisk je napisao/la:Ne, to nije u redu. Nije u redu zato šta tvoji stavovi nisu u redu.

Jer reći da "gay obitelj nije dobro okruženje za djecu" može samo homofob, bez obzira koliko taj homofob sam sebe uvjeravao da nije homofob.

Homoseksualci su ljudi sa svim svojim vrlinama i manama, baš kao šta su i heteroseksualci ljudi.

Istospolna obitelj zrelih i odgovornih ljudi u kojoj vladaju uredni međuljudski odnosi je jednako dobro okruženje za dijete kao i raznospolna obitelj zrelih i odgovornih ljudi u kojoj vladaju uredni međuljudski odnosi.

A samo homofob može ustvrditi da dijete neće imati normalno okruženje zato šta je okruženo homoseksualcima.

I zanimljivo je kako si odjednom "argument" kako će nesretna djeca koju posvoje homoseksualci bit zlostavljana u školi zamijenila "argumentom" kako istospolna obitelj nije normalno okruženje za djecu.

Zgodno, zar ne?

da,bit će zlostavljana i ne,nisam rekla da takve obitelji nisu normalno okruženje za djecu...

prirodno okruženje definitivno nisu,,,jer ako je tebi prirodno da dijete gleda dvojicu muškaraca kako se žvale,meni nije,sorry...

u svom krevetu nek rade što hoće...  klanjanje 
Žužika
Žužika
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 20, 2014 3:52 pm

ne postoji biološki pojam istospolne obitelj iliti gay obitelj!
iako homoseksualizam postoji i u životinjskom svijetu, nije poznato da se zasnivaju veze koja bi bila slična sa obitelji!
obitelj je biološki zajednica koja se bazira na održanju i produženje vrste, dakle termin "istospolna obitelj" je nepostojeća izmišljotina koja se bazira samo na imitaciji.

zanimljivo je da moralnu vertikalu postavljaju oni koji nemaju veze sa obitelji.
KC koja potiče obitelj, istovremeno svojim vođama zabranjuje obitelj i seksualnost koja jest temelj obitelji !

prava pojedinca i pravo na seksualno opredjeljenje jest nešto novo, ali nikako se ne može staviti u nekakvu pravnu šablonu i pozivati se na jednakost i ravnopravnost.
gay populacija postoji. treba je prihvtiti i priznati, ali koliko god bili toleranti moramo prihvatitii činjenicu da je gay populacija greška prirode i da ne može postojati gay obitelj !

dva muškarca ili dvije žene mogu odgojiti tuđe djete možda i bolje od vlastitih roditelja, ali to je jednostavno protuprirodno i ne može se nazvati porodicom!

da li je moj stav homofoban, ne znam, možda jest,

možda je bolje djetetu usvojenom og bogatog gay para, nego u obitelji gdje je prisutno nasilje, alkoholizam, siromaštvo...
ali treba se usmjeriti na pomoć istima- a pederi neka plešu, rade parade jebu se dok im je do toga, ali dvije pičke ili dva kurca nikada neće napraviti djete! a posvajanje tuđeg i glumljenje obitelji jest samo surogat- imitacija koja mi nije prihvatljiva!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 4:08 pm

Žužika je napisao/la:
da,bit će zlostavljana i ne,nisam rekla da takve obitelji nisu normalno okruženje za djecu...

Biti će zlostavljana baš kao šta su zlostavljana i djeca koja su deblja/mršavija, manja/viša, ljepša/ružnija, gluplja/pametnija, slabija, sporija, siromašnija ili se na bilo koji drugi način razlikuju od većine vršnjaka.

Ako baš hoćeš, djeca istospolnih roditelja biti će manje zlostavljana u školi nego djeca romskih roditelja, ili djeca srpskih roditelja, ili djeca crnih roditelja, ili djeca kineskih roditelja...

Nisi upotrijebila izraz "normalno" već si upotrijebila izraze "dobro i prirodno". Semantika. Utočište onih koji nemaju argumenata.

Žužika je napisao/la:
prirodno okruženje definitivno nisu,,,jer ako je tebi prirodno da dijete gleda dvojicu muškaraca kako se žvale,meni nije,sorry...

I opet... Homoseksualci se ne "žvale pred djecom" ništa više, niti ništa manje, od heteroseksualaca.

Djeca do određene dobi ne mogu shvatiti značenje poljupca dvoje odraslih, bez obzira da li je riječ o odraslima istog ili različitog spola.

Homoseksualnost jest prirodna, budući da postoji u prirodi.

A inače, temeljno je obilježjei svakog homofoba da, kada priča o homoseksualnim parovima, govori isključivo o dvojici muškaraca. Valjda homofobi ne shvaćaju da i žene mogu biti (i jesu) homoseksualne.

Wink

tanuki je napisao/la:ne postoji biološki pojam istospolne obitelj iliti gay obitelj!
iako homoseksualizam postoji i u životinjskom svijetu, nije poznato da se zasnivaju veze koja bi bila slična sa obitelji!

A životinje i inače zasnivaju veze koje bi bile slične obitelji. Ono, gdje god pogledaš vidiš životinjske obitelj. Mame i tate, bake i djedovi, nećaci, tetke, stričevi i sestrične...

:faceklanjanje:

tanuki je napisao/la: obitelj je biološki zajednica koja se bazira na održanju i produženje vrste, dakle termin "istospolna obitelj" je nepostojeća izmišljotina koja se bazira samo na imitaciji.

Ne, obitelj nije biološka zajednica koja se bazira na održanju i produženju vrste. Obitelj je društvena kategorija koja za jednu od funkcija ima produženje vrste, ali to nipošto nije, niti je ikada bilo, jedina funkcija obitelji.

Istospolna obitelj nije nepostojeća izmišljotina, već postojeća društvena pojava.

tanuki je napisao/la: zanimljivo je da moralnu vertikalu postavljaju oni koji nemaju veze sa obitelji.
KC koja potiče obitelj, istovremeno svojim vođama zabranjuje obitelj i seksualnost koja jest temelj obitelji !

Opet sereš o nečemu šta nema veze sa temom.

tanuki je napisao/la: prava pojedinca i pravo na seksualno opredjeljenje jest nešto novo, ali nikako se ne može staviti u nekakvu pravnu šablonu i pozivati se na jednakost i ravnopravnost.
gay populacija postoji. treba je prihvtiti i priznati, ali koliko god bili toleranti moramo prihvatitii činjenicu da je gay populacija greška prirode i da ne može postojati gay obitelj !

Pravo pojedinca nije ništa novo, jer pravo pojedinca postoji otkako postoje ljudi. Jednako tako, i pravo na seksualno opredjeljenje nije ništa novo, jer i to pravo postoji otkako postoje ljudi. Eventualno bi se novim mogla nazvat jednakost svih seksualnih orjentacija. Naglašavam ovo "eventualno".

Svako se pravo može staviti u "pravnu šablonu", a jednakost i ravnopravnost je nešto na šta se MOŽE I MORA pozivati, jer su sva ljudska bića rođena jednaka, sa jednakim pravima koja im pripadaju samim rođenjem.

Greška prirode nisu homoseksulaci, već su greška prirode zadrti šovinisti koji ih nazivaju greškom prirode.

tanuki je napisao/la: dva muškarca ili dvije žene mogu odgojiti tuđe djete možda i bolje od vlastitih roditelja, ali to je jednostavno protuprirodno i ne može se nazvati porodicom!

Ništa tu nije protuprirodno, osim tvojeg šovinizma.

tanuki je napisao/la: da li je moj stav homofoban, ne znam, možda jest,

Tvoj stav je sigurno, izvan svake sumnje, homofoban.

tanuki je napisao/la: možda je bolje djetetu usvojenom og bogatog gay para, nego u obitelji gdje je prisutno nasilje, alkoholizam, siromaštvo...
ali treba se usmjeriti na pomoć istima- a pederi neka plešu, rade parade jebu se dok im je do toga, ali dvije pičke ili dva kurca nikada neće napraviti djete! a posvajanje tuđeg i glumljenje obitelji jest samo surogat- imitacija koja mi nije prihvatljiva!

Da li je tebi posvajanje prihvatljivo je apsolutno irelevantno. Ne samo zato šta si homofob, već i zto šta si zadrt i primitivan.

Posvajanje nije nikakav surogat niti imitiranje već je uobičajena, drevna, u praksi dokazana i potvrđena društvena i pravno regulirana kategorija koja postoji upravo zato da djeca dobiju sredinu u kojoj mogu mirno i spokojno odrasti.

Jedini, osnovni i primarni kriterij pri posvajanju jest dobrobit djeteta, njegov odgoj i odrastanje u produktivnog člana društva a ne zadovoljavanje tvojih primitivnih zadrtih homofobnih kriterija o tome šta je ispravno.

A ako će neko dijete dobiti pravilan i kvalitetan odgoj u istospolnoj obitelji, onda toj istospolnom paru treba omogućiti da usvoji to dijete.

Činjenica da dvije osobe istog spola ne mogu napraviti dijete nije, niti može biti kriterij za posvajanje. Jer niti dvije osobe različitog spola ne mogu uvijek napraviti dijete, pa im se svejedno dopušta posvajanje.

P.S. Sad očekujem da ćeš počet cmizdrit kako sam ti "razdrobio post i uništio mu smisao"...  :faceklanjanje: 
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 20, 2014 4:30 pm

da jer očito tako funkcioniraš, a meni se neda čitati!
da demfi poštujem te jer imaš sivih čelija, ali samo  pogled na tvoj post izaziva mi mučninu,
pa nemam odgovor, jer ga nisam pročitao   Wink
ali kada govorimo o homofobnosti onda bi trebalo i razumijeti pojam te riječi
fobija znači strah, a ja sigurno nemam straha prema pederima i lezbama, jer znam da to nije zarazno pa nemamam tu fobiju,
bacio sam oko na tvoje seciranje i primjetio da nemaš pojma o prirodi i prirodnim zakonitostima jer si izdrilan na naučenim zakonima koje iskompleksirano i konstntno ističeš kao školovana osoba!
monogamija je poznata u prirodi kao kod primata tako i kod ptica i zasnivanje poodice je prirodni zakon u cilju produljenja vrste bez knjiga, zakona i paragrafa, a ti kao mladi fiškal morao bi nači poveznicu u tom smjeru umjesto podržavanja surogata, preslike i udaljavanja zakona prirode od pisanih ljudskih zakona!

Zadnja promjena: tanuki; čet oľu 20, 2014 4:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty700 / 999700 / 999Gay - kako  to  gordo zvuči - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 4:34 pm

To šta neki post nisi pročitao nije te do sada spriječavalo da odgovaraš.

Upravo zato i pišeš toliko sranja, jer ne čitaš ono na šta (navodno) odgovaraš nego uporno vrtiš neke svoje filmove.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet oľu 20, 2014 4:37 pm

Žužika je napisao/la:

Zasto se vi homofobi po defaultu histericno pozivate na "zvaljenje pred djecom", i to samo zvaljenje dvojice muskaraca (lezbe ocito mogu)?
Zvalis li se ti sa svojim partnerom po cijele dane pred djecom?
Odakle ti znas da ce se homoseksualni par posvojitelja seksati iskljucivo pred djecom, a ne u svojem krevetu kao i svaki drugi mentalno zdrav par roditelja?

Zasto se homoseksualce svodi samo i iskljucivo na "zvaljenje", dok heteroseksualac ima i raznih drugih aktivnosti koje ga cine covjekom?
Homoseksualci nisu ljudi ili sto?

Kad sam bila curica bio mi je sokantan svaki prizor na televiziji gdje se musko i zensko zagrle, poljube i onda se on popne na nju.
Dijete ne zna za razliku izmedju homo i heterosekualnosti, svaki seks pred djecom u ranom uzrastu je sokantan i dubiozan i roditelj svjestan svojeg roditeljstva nece to raditi pred djecom.

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 20, 2014 4:47 pm

damfisk je napisao/la:To šta neki post nisi pročitao nije te do sada spriječavalo da odgovaraš.

Upravo zato i pišeš toliko sranja, jer ne čitaš ono na šta (navodno) odgovaraš nego uporno vrtiš neke svoje filmove.
izvini
ja sam star i spor-
napravio sam edit,
ali ne mogu se mjeriti s tobom i tvojim refleksima!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki čet oľu 20, 2014 4:52 pm

Chulpan je napisao/la:
Zasto se vi homofobi po defaultu histericno pozivate na "zvaljenje pred djecom", i to samo zvaljenje dvojice muskaraca (lezbe ocito mogu)?
Zvalis li se ti sa svojim partnerom po cijele dane pred djecom?
Odakle ti znas da ce se homoseksualni par posvojitelja seksati iskljucivo pred djecom, a ne u svojem krevetu kao i svaki drugi mentalno zdrav par roditelja?

Zasto se homoseksualce svodi samo i iskljucivo na "zvaljenje", dok heteroseksualac ima i raznih drugih aktivnosti koje ga cine covjekom?
Homoseksualci nisu ljudi ili sto?

Kad sam bila curica bio mi je sokantan svaki prizor na televiziji gdje se musko i zensko zagrle, poljube i onda se on popne na nju.
Dijete ne zna za razliku izmedju homo i heterosekualnosti, svaki seks pred djecom u ranom uzrastu je sokantan i dubiozan i roditelj svjestan svojeg roditeljstva nece to raditi pred djecom.
naljepša blagodat jest sječanje i sve posmatrati kroz tu prizmu!
i moji rditelji su bili konzervativni pa sam vlastitu seksualnost promatrao sam, pa mi je odvijek bilo draže kad se ona popne na mene, a ne ja na nju Laughing
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Chulpan čet oľu 20, 2014 4:58 pm

Kad je doslo vrijeme za penjanje, penjali smo se.
Ali se moji starci nikad nisu "zvalili" van spavace sobe na mjestima gdje ih djeca mogu vidit.

A doslovce niz svaki forum s tema o homoseksualnosti cijedi se pljuvacka usplamtjelih homofoba prestrasenih idejom o "zvaljenju" homoseksualnog para pred posvojenim sirocetom (koje je izrodio hetero par).
Kao da homoseksualci nisu djeca hetero parova..

Chulpan
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk čet oľu 20, 2014 6:12 pm

tanuki je napisao/la:
...
ali kada govorimo o homofobnosti onda bi trebalo i razumijeti pojam  te riječi
fobija znači strah, a ja sigurno nemam straha prema pederima i lezbama, jer znam da to nije zarazno pa nemamam tu fobiju,

Točno je da grčka riječ "fobia" doslovce prevedena znači strah.

Ali složenica "homofobija" se koristi za opisivanje svake društvene pojave koja podrazumijeva negativnu interpretaciju pojave homoseksualnost, i pokriva cijeli spektar osjećaja od individualnog straha, preko gađenja, averzije, neodobravanja, omalovažavanja, mržnje, proganjanja i svega ostalog.

tanuki je napisao/la:
bacio sam oko  na tvoje seciranje i primjetio da nemaš pojma o prirodi i prirodnim zakonitostima jer si izdrilan na naučenim zakonima koje  iskompleksirano  i konstntno ističeš kao školovana osoba!

Upravo suprotno, ti nemaš pojma niti o prirodi niti o prirodnim zakonitostima, a niti o društvu i društvenim pojavama.

tanuki je napisao/la:
monogamija  je poznata u prirodi kao kod primata tako i kod ptica i zasnivanje poodice je prirodni zakon u cilju produljenja vrste  bez knjiga, zakona i paragrafa, a ti kao mladi fiškal morao bi nači poveznicu u tom smjeru umjesto podržavanja surogata,  preslike i udaljavanja zakona prirode od pisanih ljudskih zakona!

Monogamija je pojam koji je odvojen od pojma obitelji.

I heteroseksualne i homoseksualne jedinke (ljudske i životinjske) mogu ali i ne moraju biti monogamni.

Obitelj kao sociološka kategorija postoji isključivo kod homo sapiensa, ali ne i kod životinja.

Skupine koje pojedine životinjske vrste formiraju, i u njima žive, u najboljem slučaju nalikuju ljudskim društvenim kategorijama plemena, nipošto obitelji.

A sad, to šta ti ne znaš razliku između plemena i obitelji, pa životinjsko krdo identificiraš sa obitelji, to je isključivo tvoj problem.

damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

[Vrh]

- Similar topics