True Blood - Okus krvi (2008–)
+11
sunce
m
Teo
Mass
Iron Man
Narco
Hate
9
AryMan
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
15 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 14 / 16.
Stranica 14 / 16. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: True Blood - Okus krvi (2008–)
da, a to je bilo 2009., možda sam bio prekritičan TB je bio dobar samo u 1. sezoni
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
ja se ni nesjecam vise sto se desavalo u 2. i 3. sezoni.
Narco- Ufurani forumaš
- Registriran/a : 10.09.2009
Broj postova : 3494
Reputacija : 333
Godina imam : 32
Započeo/la tema :
Sta predlazete, dali da pocnem da gledam seriju?
Nzm uopste kakva je.xD
Nzm uopste kakva je.xD
AnGel_Peroni- Nevina dušica
- Registriran/a : 17.07.2012
Broj postova : 15
Reputacija : 2
Godina imam : 28
Započeo/la tema :
AnGel_Peroni je napisao/la:Sta predlazete, dali da pocnem da gledam seriju?
Nzm uopste kakva je.xD
Nemoj molim te! nikome ne bi predložio ovu seriju. u prvoj sezoni je još dobra, ali kasnije, pogotovo sad u petoj....
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ako trazis nesto za ubiti vrijeme,pogledaj.
al nemoj ocekivat nista previse
al nemoj ocekivat nista previse
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
Znaci NE. :DD
AnGel_Peroni- Nevina dušica
- Registriran/a : 17.07.2012
Broj postova : 15
Reputacija : 2
Godina imam : 28
Započeo/la tema :
True Blood - 05x06 - Hopeless / True Blood - S05E06 - Hopeless - dobra epka
Bill Compton i Eric Northman su uhvatili Russell Edgingtona i predali ga vlasti koja ga je trebala pogubiti, naime, očigledno jedna članica vlasti nije stavila srebro u Russellovu krv te je on uoči svog pogubljenja uspio ubiti glavnog, Roman Zimojic.
Eric Northman je opčinio Alcidea Herveauxa da ne dira Sookie Stackhouse u ljubavnom i seksualnom smislu, već da ju samo čuva. Ljubomoran je
Autor: Neu
Zabranjeno kopiranje posta čak i uz naveden izvor
podataka na druge forume, stranice, blogove.... Kopiranje se smatra
plagijatom iliti krađom
Bill Compton i Eric Northman su uhvatili Russell Edgingtona i predali ga vlasti koja ga je trebala pogubiti, naime, očigledno jedna članica vlasti nije stavila srebro u Russellovu krv te je on uoči svog pogubljenja uspio ubiti glavnog, Roman Zimojic.
Eric Northman je opčinio Alcidea Herveauxa da ne dira Sookie Stackhouse u ljubavnom i seksualnom smislu, već da ju samo čuva. Ljubomoran je
plagijatom iliti krađom
Zadnja promjena: Neu; ned kol 12, 2012 11:53 am; ukupno mijenjano 1 put.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
čujem da je Bill postao zao... haha
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
True Blood - 05x07 - In the Beginning / True Blood - S05E07 - In the Beginning
Russell i ostala ekipa vampira uključujući Erica i Billa je uoči smrti Romana popila svetu krv, krv od Lilith (vampirice) nakon koje su postali kao nadrogirani.
Nekoliko njih je iscijedilo čitavi kafić, sve je bilo puno krvi. Sad su oni postali zli, jedu ljude, čak i djecu. Ubili su sigurno 50-tak ljudi.
Pojavila se i Lilith istovremeno kada i Godrick (koji je stvorio Erica) koji je rekao Ericu da to što rade nije dobro i da spasi svoju sestru, Noru, koja je pila krv nekog čovjeka.
Sookie polako ostaje bez svoje moći. Vile su joj rekle da pažljivo koristi svoju moć koja je pri kraju i troši se, no ona je odlučila očigledni cijelu ju istrošiti kako više ne bi bila vila već obična žena.
Tara pleše u vampirskom klubu. Dolazi njezina majka, koja ju kao i obično nasekira. Čak joj je rekla i da je Tara sada za nju mrtva. Nakon toga ju Pam tješi.
Nije toliko loša epizoda koliko je pojava Lilith klišej, kao i ta scena kad vampiri piju ljudsku krv.
Izvor gifova:hespoilist.wordpress.com
plagijatom iliti krađom
Russell i ostala ekipa vampira uključujući Erica i Billa je uoči smrti Romana popila svetu krv, krv od Lilith (vampirice) nakon koje su postali kao nadrogirani.
Nekoliko njih je iscijedilo čitavi kafić, sve je bilo puno krvi. Sad su oni postali zli, jedu ljude, čak i djecu. Ubili su sigurno 50-tak ljudi.
Pojavila se i Lilith istovremeno kada i Godrick (koji je stvorio Erica) koji je rekao Ericu da to što rade nije dobro i da spasi svoju sestru, Noru, koja je pila krv nekog čovjeka.
Sookie polako ostaje bez svoje moći. Vile su joj rekle da pažljivo koristi svoju moć koja je pri kraju i troši se, no ona je odlučila očigledni cijelu ju istrošiti kako više ne bi bila vila već obična žena.
Tara pleše u vampirskom klubu. Dolazi njezina majka, koja ju kao i obično nasekira. Čak joj je rekla i da je Tara sada za nju mrtva. Nakon toga ju Pam tješi.
Nije toliko loša epizoda koliko je pojava Lilith klišej, kao i ta scena kad vampiri piju ljudsku krv.
Izvor gifova:hespoilist.wordpress.com
plagijatom iliti krađom
Započeo/la tema :
sad bas idem kopirat i postat na druge forume.
oces me tuziti?
oces me tuziti?
Narco- Ufurani forumaš
Započeo/la tema :
True Blood - 05x08 - Somebody That I Used to Know / True Blood - S05E08 - Somebody That I Used to Know
Suki je uz pomoć vila vidjela vampira koji joj je ubio roditelje te ga se sada plaši.
Bill je predložio vlasti da sruše sve tvornice pića za vampira kojih ima ukupno pet jer se tako vampiri više neće moći hraniti time nego će morati pit ljudsku krv.
Lafayette je izveo svoje vudu fore uz pomoć kojih je kontaktirao duha koji progoni Terry Bellefleura. Duh je rekao da će skinuti kletvu jedino ako Terry ubije svog narednika ili narednik njega, život za život.
Taru je došla podjebavati njezina poznanica iz srednje u vampirski bar i Tara je naravno zamračila i prijetila joj. Pam ju je u tome spriječila ali kasnije je zarobila tu poznanicu i opčinila ju da služi Tari. Tara se obradovala, sada joj može piti krv i raditi što god želi od nje.
Nije loša epizoda ali nisam se uživila dok sam gledala.
True Blood - 05x09 - Everybody Wants To Rule The World / True Blood - s05e09 - Everybody Wants To Rule The World
Russell Edgington je uzeo malog vuka, unuku od Debie. Čopor mu nije ništa mogao jer se nahranio njegovo krvi.
Zabranjeno kopiranje posta čak i uz naveden izvor podataka na druge forume, stranice, blogove.... Kopiranje se smatra plagijatom iliti krađom
Suki je uz pomoć vila vidjela vampira koji joj je ubio roditelje te ga se sada plaši.
Bill je predložio vlasti da sruše sve tvornice pića za vampira kojih ima ukupno pet jer se tako vampiri više neće moći hraniti time nego će morati pit ljudsku krv.
Lafayette je izveo svoje vudu fore uz pomoć kojih je kontaktirao duha koji progoni Terry Bellefleura. Duh je rekao da će skinuti kletvu jedino ako Terry ubije svog narednika ili narednik njega, život za život.
Taru je došla podjebavati njezina poznanica iz srednje u vampirski bar i Tara je naravno zamračila i prijetila joj. Pam ju je u tome spriječila ali kasnije je zarobila tu poznanicu i opčinila ju da služi Tari. Tara se obradovala, sada joj može piti krv i raditi što god želi od nje.
Nije loša epizoda ali nisam se uživila dok sam gledala.
True Blood - 05x09 - Everybody Wants To Rule The World / True Blood - s05e09 - Everybody Wants To Rule The World
Russell Edgington je uzeo malog vuka, unuku od Debie. Čopor mu nije ništa mogao jer se nahranio njegovo krvi.
Zabranjeno kopiranje posta čak i uz naveden izvor podataka na druge forume, stranice, blogove.... Kopiranje se smatra plagijatom iliti krađom
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:True Blood - 05x08 - Somebody That I Used to Know / True Blood - S05E08 - Somebody That I Used to Know
Ma da, kakav je vampir?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Imaš ga gore na slici, ne zna se još ništa o njemu osim da je tata od Suk ostavio Suk njemu.
True Blood - 05x10 - Gone, Gone, Gone / True Blood - S05E10 - Gone, Gone, Gone Odlična epizoda, odlična. Jako tužna.
Hoyt Fortenberry je pozvao Jason Stackhousea i Jessicu Hamby u bar kod Sama te je tražio od Jessice da ga opčini da zaboravi i u nju i Jasona pošto su mu zadali mnogo boli i patnje, te da ga puste da ode u drugu državu. Teška srca Jessica je to i učinila.
Hoyt sada više ne zna tko su oni. Baš mi je bila tužna ta scena. Jason je plakao za njim, jako mu je žao što ga se Hoyt više ne sjeća.
True Blood - 05x10 - Gone, Gone, Gone / True Blood - S05E10 - Gone, Gone, Gone Odlična epizoda, odlična. Jako tužna.
Hoyt Fortenberry je pozvao Jason Stackhousea i Jessicu Hamby u bar kod Sama te je tražio od Jessice da ga opčini da zaboravi i u nju i Jasona pošto su mu zadali mnogo boli i patnje, te da ga puste da ode u drugu državu. Teška srca Jessica je to i učinila.
Hoyt sada više ne zna tko su oni. Baš mi je bila tužna ta scena. Jason je plakao za njim, jako mu je žao što ga se Hoyt više ne sjeća.
Započeo/la tema :
Ja ne vjerujem da ti još uvijek gledaš, ajd petu sezonu do kraja, ali ako budeš i šestu onda svaka čast
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Ma ova zadnja epka je predobra, jesi pročitao što je bilo? Ja sam se sva naježila.
Započeo/la tema :
šta se imam ježit, obično sranje... previše su razvukli, mogli su komotno sez 3-5 sažet u jednu
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A daj zezaš da ti nije dobar opis? I Diniksu se svidjelo kad sam mu ispričala što je bilo. Jest da je peta sezona loša ali ova epizoda je genijalna. Taj dio... Ja sam plakila.
Započeo/la tema :
možda bi mi bilo dobro da se tak nešto dogodilo u VD, ali u ovom smeću od serije na kojem sam tratio cijenjene trenutke života.. a-a
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Gle, slažem se da je serija krenula niz brdo. Imala je sjajan početak, držala me uživljenom za vrijeme gledanja a sada ju pogledam tek toliko jer sam pogledala sve prijašnje epizode pa ajde... da vidim što će bit. No ova peta sezona je dosta opala, dosta je lošija nego prijašnje. Prve tri sezone su super, četvrta je već počela s prekakavanjem, peta sa sranjem a sad što će biti od šeste ne znam. Ti nećeš uopće gledati?
Započeo/la tema :
pa zato i kažem da su komotno mogli zadnje 2-3 sezone sažeti u jednu.
naravno da neću
naravno da neću
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
True Blood - 05x11 - Sunset / True Blood - S05E11 - Sunset - onak, tako tako epizoda, 2/5.
Russell Edgington je ispio svu krv iz glavne vile te je tako nestala čarolija da dom vila bude skriven, sada ga on može vidjeti. Budući da je ubio glavnu vilu, vjerojatno će pokušati i ostale sada kada ih je ugledaom, sve na jednom mjestu. Među njima je i Suki.
Lilith se 'ukazuje' svima iz 'vlasti' te svakome govori da je odabrala baš njega da vodi. Radi toga je Bill ubio jednoga iz vijeća, jer želi samo on vladati.
Russell Edgington je ispio svu krv iz glavne vile te je tako nestala čarolija da dom vila bude skriven, sada ga on može vidjeti. Budući da je ubio glavnu vilu, vjerojatno će pokušati i ostale sada kada ih je ugledaom, sve na jednom mjestu. Među njima je i Suki.
Lilith se 'ukazuje' svima iz 'vlasti' te svakome govori da je odabrala baš njega da vodi. Radi toga je Bill ubio jednoga iz vijeća, jer želi samo on vladati.
Započeo/la tema :
ko je ta na slici?
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
True Blood - 05x12 - Save Yourself / True Blood - S05E12 - Save Yourself jao koje sranje od finala epizode. Ja ne vjerujem. Bill je popio svetu krv i raspao se, i iz raspadnute krvi se ponovo rodio ali s većim zubima vampira i postao je još gori no što je bio. Sad je jako zao. I pokazao je zune Suki i Eriku i tako je završila ova sezona. Totalni klišej.
Vile i Eric su ubili Rusela.
Alcide je postao vođa čopora, ubio je prethodnog vođu.
Vile i Eric su ubili Rusela.
Alcide je postao vođa čopora, ubio je prethodnog vođu.
Započeo/la tema :
izgleda mi veci trash nego Buffy
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ne bi ja ovo više gledo Neu, bježi...