True Blood - Okus krvi (2008–)
+11
sunce
m
Teo
Mass
Iron Man
Narco
Hate
9
AryMan
THUNDER_DINIX
WEYLAND-YUTANI
15 posters
:: Kultura i Zabava :: Serije i TV :: Horor serije
Stranica 10 / 16.
Stranica 10 / 16. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: True Blood - Okus krvi (2008–)
Spavat će sa još jednim... Pazi ti to... A i Bill mi je tako naporan i dosadan da je to strašno.... Ako se dobro sjećam imat će još koju simpatiju, ali to je sve....
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
ja ne znam kako vi to možete pratit 55 minuta u komadu, ja bi poludio da ne premotam scene i pogledam za 20 minuta prve dvije sezone još nekako, i dio treće ajd (uz finale treće), al ovo .......
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Ja dosta serija bar malo premotam. Isto tako sam znala motat i True Blood, ali mi je serija i dalje dobra. American Horror Story je jedna od rijetkih koju nisam ni sekunde premotala. (Mislim ima ih još) Ok, pilot jesam... Al kad su ga zasrali brate.... Da zaspiš od dosade...
Ja npr. i TVD znam malo premotat... Ma dosta tih serija...
Ja npr. i TVD znam malo premotat... Ma dosta tih serija...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Hehe i ja sam znao TVD premotat al malo, nikad nisam motao kao True Blood i Reapera sam premotavao, i na kraju danas obrisao drugu sezonu, ne da mi se gledati više...
Humor. serije nikad ne premotavam, a i ovako ne traju dugo.
Humor. serije nikad ne premotavam, a i ovako ne traju dugo.
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
O da, takve rijetko premotam. Ma desi se i meni da premotam od par sekundi pa do 5 minuta. A to ti je tak kad gledaš previše serija. Al što znam filmove motat.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pogledo i the best of s04e02, dobar kraj, eric se ne sjeća sookie i pita ju zašto tako dobro miriše
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Joj 4. sezona...
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
pogledao i s04e03, pogledat ću sad i e04 uz premotavanje pa stvarno odoh spavat
na kraju e03 eric ubio sookeinu dobru vilu, koji lik...
na kraju e03 eric ubio sookeinu dobru vilu, koji lik...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
fuxa je jer se pali na trojicu, odnosno s trojicom petlja.istovremeno
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
I nije baš neko petljanje, ali oke... A da joj se sviđa i 50 muškaraca nije fuxa....
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
kad stignete pratiti sve te puste serije??
sunce- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija : 127
Započeo/la tema :
a šta jeHate je napisao/la:I nije baš neko petljanje, ali oke... A da joj se sviđa i 50 muškaraca nije fuxa....
Započeo/la tema :
Pogledao sinoć kako sam i rekao s04e04, ok epizoda (ono što sam vidio) i mogu reći da imate pravo, Bill je stvarno odvratan postao, i nekako mislim da je bolji Eric za Sookie. Tako sam otprilike prve dvije sezone mislio da je Stefan za Elenu u TVD, a sad mislim da je Damon.
pogledao sam i s04e05-e11 (finale sezone ostavljam si za sutra jer ću najvjerojatnije pogledat kompletnu epizodu) ... srećom pa prije svake epizode ima pregled prošle tako da vidim najvažnije od onog što prevrtim
-kakav je bill šupak u e06, fuj!
-bio mi je smiješan razgovor seke i brace sookie i jasona. on se vezao za krevet u slučaju da se pretvori u panteru, kaže ona njemu svejedno će ti lisice otpasti ako se pretvoriš, a on vidiš na to nisam mislio koji car!
-bill se ipak sažalio nad ericom, baš mi drago, a sookie i eric sad zajedno. nadam se da on nema neke skrivene namjere...
s04e07, 08..
-jason i jessica su mi isto dobar par
s04e09
-sookie sanja da je s obojicom (bill-eric)
s04e10
-na kraju epizode eric, jessica, bill - ljudi u crnom
s04e11
-eric više nije derpe?! vidjet ćemo... uglavnom još uvijek je uz sookie, a izgleda da je primiren i sa billom
-na kraju epizode vještica ušla u lafayettea o.O
pogledao sam i s04e05-e11 (finale sezone ostavljam si za sutra jer ću najvjerojatnije pogledat kompletnu epizodu) ... srećom pa prije svake epizode ima pregled prošle tako da vidim najvažnije od onog što prevrtim
-kakav je bill šupak u e06, fuj!
-bio mi je smiješan razgovor seke i brace sookie i jasona. on se vezao za krevet u slučaju da se pretvori u panteru, kaže ona njemu svejedno će ti lisice otpasti ako se pretvoriš, a on vidiš na to nisam mislio koji car!
-bill se ipak sažalio nad ericom, baš mi drago, a sookie i eric sad zajedno. nadam se da on nema neke skrivene namjere...
s04e07, 08..
-jason i jessica su mi isto dobar par
s04e09
-sookie sanja da je s obojicom (bill-eric)
s04e10
-na kraju epizode eric, jessica, bill - ljudi u crnom
s04e11
-eric više nije derpe?! vidjet ćemo... uglavnom još uvijek je uz sookie, a izgleda da je primiren i sa billom
-na kraju epizode vještica ušla u lafayettea o.O
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ahahahhaha, pa dobro ti to gledaš nego petu sezonu ćemo oda u isto vrijeme pratit, ali onda nema premotavnja
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:ahahahhaha, pa dobro ti to gledaš nego petu sezonu ćemo oda u isto vrijeme pratit, ali onda nema premotavnja
da, ti, hate i ja ćemo zajedno pratit + još netko nadam se, i planiram ne premotavati zato što će epke izlazit jednom tjedno pa mi je to ok, ali ovak kad svaki dan gledam da požurim onda premotam
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:a šta je
Pa ona je sa jednom osobom, a usput joj se još netko sviđa. Malo su joj ostali osjećaji za bivšeg i sviđa joj se onaj vukodlak ako se dobro sjećam, ali je ona i dalje samo sa jednim. I niti u jednom trenutku neće biti sa više osoba. Nije fuxa. A uostalo što ti kažeš Ary?
Ugl. meni je više fuxa ona od vukodlaka žena koja baš vara muža, ali oke... Iako ju ne volim bilo mi je čak na tren i krivo.
Ma meni je predobro što je ona napokon sa Ericom. (Iako je u knjigama sa Ericom od početka)
Jedva čekam 5. sezonu.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Hate jesi čitala sve knjige, kakve su? bolje od serije?
ja ne znam baš puno o novim likovima s obzirom da sam četvrtu sezonu pogledao samo scene sa sookie, jasonom, billom i ericom, eventualno jessicom, lafayetteom ili tarom... ne znam koji vukodlak i žena?
znači sookie je sad trenutno (zaključno sa s04e11) s ericom, i nešto osjeća prema billu. nisam primijetio da joj se sviđa neki vukodlak, jedino ako joj se neki naglo ne svidi u toj jednoj ep koja mi je ostala, daklem u finalu 4. sezone...
ja ne znam baš puno o novim likovima s obzirom da sam četvrtu sezonu pogledao samo scene sa sookie, jasonom, billom i ericom, eventualno jessicom, lafayetteom ili tarom... ne znam koji vukodlak i žena?
znači sookie je sad trenutno (zaključno sa s04e11) s ericom, i nešto osjeća prema billu. nisam primijetio da joj se sviđa neki vukodlak, jedino ako joj se neki naglo ne svidi u toj jednoj ep koja mi je ostala, daklem u finalu 4. sezone...
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
A jesam nešto. Morat ću ih opet čitat. I to sve. Prošlo je od toga već vremena, ali znaš i sam da su knjige uvijek bolje. U serijama skrate, promjene i takve stvari. Al uvijek.
Ama više se ona njemu sviđa - nego on njoj. Samo on to ne želi priznat jer ima ženu i kao pokušava sa njom ispočetka sve bla bla bla. Iako ga je u prijašnjim sezonama ostavila radi vampira ako se dobro sjećam.
Ugl. Bill je kreten, ona voli Erica i sa njim je i amen. Iako u jednoj ili možda čak i par epizoda joj se vrati nostalgija nekakva za Billom. Ali isto tako ga u nekim trenucima doslovno i mrzi. Uostalom vidjet ćeš kraj. Iako se meni kraj nimalo ne sviđa. Zato jedva i čekam 5. sezonu.
Ama više se ona njemu sviđa - nego on njoj. Samo on to ne želi priznat jer ima ženu i kao pokušava sa njom ispočetka sve bla bla bla. Iako ga je u prijašnjim sezonama ostavila radi vampira ako se dobro sjećam.
Ugl. Bill je kreten, ona voli Erica i sa njim je i amen. Iako u jednoj ili možda čak i par epizoda joj se vrati nostalgija nekakva za Billom. Ali isto tako ga u nekim trenucima doslovno i mrzi. Uostalom vidjet ćeš kraj. Iako se meni kraj nimalo ne sviđa. Zato jedva i čekam 5. sezonu.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
'True Blood' Season 5 Photos
Official photos from the fifth season of HBO's True Blood, premiering Sunday, June 10 at 9pm.
By John Kubicek (buddytv.com)
Andy and Holly
Played by Chris Bauer and Lauren Bowles
Lafayette and Sookie
Played by Nelsan Ellis and Anna Paquin
Bill, Eric and Nora
Played by Stephen Moyer, Alexander Skarsgard and Lucy Griffiths
Više: http://www.buddytv.com/slideshows/true-blood/true-blood-season-5-photos-39777.aspx
Official photos from the fifth season of HBO's True Blood, premiering Sunday, June 10 at 9pm.
By John Kubicek (buddytv.com)
Andy and Holly
Played by Chris Bauer and Lauren Bowles
Lafayette and Sookie
Played by Nelsan Ellis and Anna Paquin
Bill, Eric and Nora
Played by Stephen Moyer, Alexander Skarsgard and Lucy Griffiths
Više: http://www.buddytv.com/slideshows/true-blood/true-blood-season-5-photos-39777.aspx
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
ta plava s prve slike mi je OUT.
A ko je ova s treće?
A ko je ova s treće?
Započeo/la tema :
Ericova sestra.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
beš mi sve ako se ja sjećam da on ima sestru.
Započeo/la tema :
Eto odgledao ja napokon i finale četvrte sezone, bez premotavanja!! pa, meni se sviđa kako je završilo... Znači, petu sezonu gledamo zajedno nas troje CF-ovaca
AryMan- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 10 / 16. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Nalazi krvi i analiza nalaza krvi
» Masnoća u krvi
» Davanje krvi
» Alkohol i vožnja u alkoholiziranom stanju