Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT

+48
Hate
AryMan
pustinja
Angie
m
Melinda
jasim
GUSTI
shakti
scorpio57
Prop
Nessie
gio_deluxe
Stevo Largo
BAGIRA
Neukrotivi pastuh
walter
Amyicha
evitaa
Luxe
Sasuke
H[a]D
PrInCeSs
Hell
EvilAngel
Ecstasy
WEYLAND-YUTANI
tekilinho
tanuki
eva kant
Mr.Cooly
Turrican
Hitman
THUNDER_DINIX
Shtiriputanac
Purgy
Arkannen
josari
Sinister
goc
bittersweet
Iron Man
blackdevilles
Optimyst
Love
vanessastjepa
fernando torres
Neu
52 posters

Stranica 5 / 32. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

Go down

Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty Re: Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT

Postaj by Sinister pet tra 17, 2009 7:19 pm

Love je napisao/la:kak krivo?

Pa trebaš dodati govno u naslov... Wink
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Registriran/a : 15.01.2009
Broj postova : 6027
Reputacija Reputacija : 139
Godina imam : 1013
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty14 / 99914 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty Re: Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT

Postaj by Love pet tra 17, 2009 7:19 pm

Laughing Laughing ak je kaj i krivo bude torres popravio jer je on mod tu
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty672 / 999672 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 7:40 pm

umjesto Turbo-cajkaški chat trebalo pisat Genocid nad turbo folkom.....
i opet da kažem po 1000. put,to nisu cajke,cajka je jedna i cajka je SLAVONSKA NARODNA PJESMA......

evo ti/vam primjer cajke.........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Love pet tra 17, 2009 7:42 pm

kaj god,ja to zovem cajke...
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty672 / 999672 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Arkannen pet tra 17, 2009 8:09 pm

Šta nije cajka žena koja pjeva uz turbo folk?

Arkannen
Trajno baniran/a

Registriran/a : 12.01.2009
Broj postova : 553
Reputacija Reputacija : -2
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty5 / 9995 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Purgy pet tra 17, 2009 8:12 pm

Kao što kaze TBF :

Svi Hrvatine, a svaki skače ka klokan čim čuje
Cecu, il neki hit turbofolka, tu nema sreće
Sve je gluma, ljubav odnosi bujica tekućih računa
Sve do Crnog mora, još crnje i gore
U Mrtvo more, tu nema života, samo svota
Name snova samo lova, otrovnija od otrova
Šporka od šporkih poslova
Purgy
Purgy
Domaćin foruma Purgy
(Paint slikar i bacač stihova)
Domaćin foruma Purgy   (Paint slikar i bacač stihova)

Registriran/a : 20.12.2008
Broj postova : 14047
Reputacija Reputacija : 1669
Godina imam : 15
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty142 / 999142 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 8:13 pm

ne,cajka je svatovska pjesma........tj napjevavanje do beskonačnosti......
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet tra 17, 2009 9:53 pm

ti sad tu pričaš o cajkama kao da su nekakvo remek djelo. e pa nisu, gore su od turbo folka. jedino kaj u čitavoj cajka-turbo folk- narodnjak priči priznajem je narodnjak(sevdah,turski melosi, ora)- ne slušam, ne sviđa mi se, ali priznajem jer je dio kulture tih naroda.

bittersweet
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija Reputacija : 12
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty51 / 99951 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 9:56 pm

gdje sam rekao da je bilo šta remek djelo,o čem pričaš ti jebiga!
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet tra 17, 2009 10:02 pm

pa čitavo vrijeme tupiš kak to nisu cajke, bla bla. znamo dobro kaj je turbo folk, a kaj je cajka i iskreno mi je svejedno jesu to stihovi postaću plava i biti kučka prava, ili ej moja milka, ćelava i gluva na šta liči da te bog sačuva!

sranje je jedno i drugo!

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty51 / 99951 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet tra 17, 2009 10:03 pm

dva levo dva desno opsa opsa sa Laughing

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty999 / 999999 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 10:09 pm

ma jebe mi se za turbo folk,ja sam slavonac,cajka je slavonska pjesma,usporedbom turbo folka vrijeđaš moju tradiciju i zato se stalno bunim..........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by goc pet tra 17, 2009 10:10 pm

slavonske su najbolje!
slavonija <3
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty62 / 99962 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet tra 17, 2009 10:11 pm

ima i dobrih cajki...

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty999 / 999999 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pet tra 17, 2009 10:12 pm

Ja se radi većine njih sramim kaj je to dio Slavonske kulture Laughing
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty14 / 99914 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 10:15 pm

turbo folk je komercijalni proizvod i NIKAKO se nemože usporedit sa tradicijom.......
ja ničiju ne vrijeđam i ne želim i NEĆU to prihvatit da turbo folk nazivate cajkom jer time vrijeđate mene.........pa makar moro proć ko hell.......
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet tra 17, 2009 10:27 pm

Gabrijel je napisao/la:ma jebe mi se za turbo folk,ja sam slavonac,cajka je slavonska pjesma,usporedbom turbo folka vrijeđaš moju tradiciju i zato se stalno bunim..........

daj molim te. cajka nije nikakav dio slavonske kulture. to je običan pjesmuljak sa dva-tri akorda koji se neprestano ponavljaju i bit je da naučiš neku jednostavnu rimu. nemreš to nazvati niti pjesmom, a kamoli djelom nečije kulture.
slavonski bećarci su odlična stvar i oni su stvar slavonske kulture!

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 10:37 pm

opet,nisu SLAVONSKI BEĆARCI već slavonski bećarac,jedna pjesma u milijardu verzija,ko i cajka
može se pjevat u nedogled ako izvođač ima inspiraciju,niti cajka niti bećarac se ne uči već se pjeva,
bitno je da se stihovi bar malo rimuju i to je sva mudrost,bitno je veselje a ne umjetnost.........ali tko sam ja da tebi pametujem,šta ja znam o slavoniji,kulturi ili tradiciji......
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet tra 17, 2009 10:42 pm

ok. bećarac je cajka onda ak ćemo po tome. sram te bilo. uostalom, pričamo o turbo folku u urbaniziranim sredinama popularno zvanim: cajke pa misli ti kaj hoćeš.

Zadnja promjena: bittersweet; pet tra 17, 2009 10:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by goc pet tra 17, 2009 10:44 pm

najte se svaditi xD
ak ćemo bolše po slovenščini
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty62 / 99962 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 10:53 pm

a čega bih se ja to trebao sramit?
toga što me vrijeđaš??pa daj mi molim te reci,ajd ok,ja sam seljak,neškolovan,polupismen........zaosto pomalo itd....al daj mi to pokušaj razjasnit,molim te jer stvarno ne kužim........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sinister pet tra 17, 2009 10:55 pm

Joj, pa ne vrijeđa tebe, nego glazbu koja joj ne paše...
Sinister
Sinister
Manga foruma
Manga foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet pet tra 17, 2009 11:04 pm

ne pizdi gaby. i ne, ja ne vrijeđam glazbu koja mi ne paše. turbo folk nije glazba. bok!

Laughing

bittersweet
Trajno baniran/a

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Shtiriputanac pet tra 17, 2009 11:07 pm

O ukusima se ne raspravlja.
Ali kod turbo-folka se ne radi o ukusima, tu se radi o nedostatku istoga.
Shtiriputanac
Shtiriputanac
Junior
Junior

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 830
Reputacija Reputacija : 65
Započeo/la tema :
    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty6 / 9996 / 999    Turbo folk (narodnjaci,cajke FAN), Anti cajke FAN CHAT - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 17, 2009 11:21 pm

pa znam da sam blesav,to mi u krvi,ali jesam stvarno toliko blesav da neznam šta pišem ili vi bitti uopće ne čita,a mislim da je to u pitanju,bitno da se svađa samnom,a možda je to ljubav......... hmm
nebih rekao!!
ja ne govorim o turbo folku uopće,ja govorim da je CAJKAslavonska tradicija,ne turbo folk koji školovani građani nazivaju cajkama,već izvorna cajka,i da mene vrijeđa kad sa tom izvornom slavonskom pjesmom uspoređujete turbo folk,ali vidim da je potpuno nebitno šta ja govorim,bitno je da sam se pojavio ovdje......i stare rasprave idu dalje.........
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 32. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

[Vrh]

- Similar topics