HDZ
+30
Zločesti Ivek
Neu
WEYLAND-YUTANI
koraba
m
Godal
zbracun
pametnom dosta
URIEL
makaj
damfisk
Turrican
Optimyst
Teo
Hunnerkongen
Prop
Mass
pustinja
scorpio57
Amante
Ecstasy
eva kant
walter
Neukrotivi pastuh
evitaa
Mr.Cooly
FALKON 2
Hell
tanuki
goc
34 posters
Stranica 7 / 12.
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: HDZ
pokvaren ili ne, ima više love nego ćemo ti i ja ikad imat. je, kreten je, pokvaren, ne volimo ga ali bar se snašao i ne mora misliti kako će preživit
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Neu je napisao/la:pokvaren ili ne, ima više love nego ćemo ti i ja ikad imat. je, kreten je, pokvaren, ne volimo ga ali bar se snašao i ne mora misliti kako će preživit
To je to, hrvatski mentalitet, bitno se snaći.
Prop- Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler) - Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
u princiipu to i je bitno.
ja se moram sekirat oću sa dva magisterija i visoim prosjekom oc i iako sam u 10% najboljih studenata dobit posao a i radit za nekih 5-6 000 a tako neki majmun dobiva bogovsku plaću a ni ne dolazi radit
ja se moram sekirat oću sa dva magisterija i visoim prosjekom oc i iako sam u 10% najboljih studenata dobit posao a i radit za nekih 5-6 000 a tako neki majmun dobiva bogovsku plaću a ni ne dolazi radit
Započeo/la tema :
Zašto bi ti dobila "dobar posao" i "bogovsku plaću" samo zato što imaš papire?
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
a zašto ne bi? do tih papira ne može svakto doć
Započeo/la tema :
Može tko god hoće i ima dovoljno para (roditelje) da to sve poplaća. A to što hoće (i može si financirati) nije nikakav dokaz stručnosti i kvalitete u poslu. Zato nam i je u državi sranje.
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
tako je , tako je , upravo je tako ...........Turrican je napisao/la:Može tko god hoće i ima dovoljno para (roditelje) da to sve poplaća. A to što hoće (i može si financirati) nije nikakav dokaz stručnosti i kvalitete u poslu. Zato nam i je u državi sranje.
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Kada se svi u RH odreknu HDZ-a, bit će nekih pomaka. Tuđmana je smrt spriječila da odgovara pred sudom, no i dalje mu se može suditi posmrtno za što se ja osobno zalažem.
Red zločina, ratnih, pljačke, lopovluka, šovinizma, razbijanja države Jugoslavije, HDZ bio i jest stranka opasnih namjera i djela.
Red zločina, ratnih, pljačke, lopovluka, šovinizma, razbijanja države Jugoslavije, HDZ bio i jest stranka opasnih namjera i djela.
Godal- Nevina dušica
- Registriran/a : 03.10.2013
Broj postova : 213
Reputacija : 25
Godina imam : 78
Započeo/la tema :
ma daj nemoj zezati , pa svi oni su jako slični .......
zna se tko je glavni i komu se nesmiješ suprostaviti i to je to .......
klimaj glavom i slaži se ......
diži ruku kad je potrebno , ne možeš , ma možeš ali ne smiješ imati , tj. iznostiti u javnost drugačije mišljenje od vodstva stranke ..........
onda ti slini revanšizmi i postavljanja svjih kadrova nakon svakih izbora ......
sve je to isto , nije bitno dali si stručan u svom poslu , nego je bitno kojoj stranci pripadaš .....
zna se tko je glavni i komu se nesmiješ suprostaviti i to je to .......
klimaj glavom i slaži se ......
diži ruku kad je potrebno , ne možeš , ma možeš ali ne smiješ imati , tj. iznostiti u javnost drugačije mišljenje od vodstva stranke ..........
onda ti slini revanšizmi i postavljanja svjih kadrova nakon svakih izbora ......
sve je to isto , nije bitno dali si stručan u svom poslu , nego je bitno kojoj stranci pripadaš .....
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Glasačka mašinerija te stranke su jugobosančine, cajkaroši i cionističke sluge koje rade po bankama i kod tajkuna te koje dobijaju stimulativnu plaću jer svakog vikenda puše kurčine Kutli, GUciću, Todoriću, Horvatinčiću itd. U Hrvatskoj treba formirati crvene brigade kao borbenu formaciju društveno angažiranih intelektualaca, studenata i radnika, provesti revoluciju i zatim donijeti zakone kojima će se eksproprirati krupni kapital stečen ratnim profiterstvom i prevarama, te kapital cionističkih banaka u Hrvatskoj.
pametnom dosta- Nevina dušica
Broj postova : 80
Reputacija : 10
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Nisu to kršćanske metode, a ciljevi su takvima predstavljeni.pametnom dosta je napisao/la:Glasačka mašinerija te stranke su jugobosančine, cajkaroši i cionističke sluge koje rade po bankama i kod tajkuna te koje dobijaju stimulativnu plaću jer svakog vikenda puše kurčine Kutli, GUciću, Todoriću, Horvatinčiću itd. U Hrvatskoj treba formirati crvene brigade kao borbenu formaciju društveno angažiranih intelektualaca, studenata i radnika, provesti revoluciju i zatim donijeti zakone kojima će se eksproprirati krupni kapital stečen ratnim profiterstvom i prevarama, te kapital cionističkih banaka u Hrvatskoj.
No ono što mene osobno muči, kako biti siguran da pripadnici crvenih brigada koji su ubijali navodno u ideologije, su zaista to činili, a da se nije radilo o običnim ubojicama?
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
Nema te šta mučit. U svim grupacijama postoje krvoloci koji koriste pripadnost nečemu da iživljavaju svoju krvoločnost. Svugdje postoje takvi, bez obzira dali ta grupacija ima najbolje namjere ili ne. I takvi dobronamjernima naprave nepopravljivu štetu, jer protivnici navađaju takve ekscese kao karakteristiku te grupacije. A kad se takve lažne glasine prošire, nitko ih ne može više u potpunosti demantirati. Samo donekle upućeni znaju pravu istinu, ali njihov glas se više ne čuje. Čak se u zloj namjeri "zaboravljaju" i činjenice koje su bile svima dostupne.
To je politika, a posao takvih je "zavadi pa vladaj". Obično je 90% neistina, kao što je i u ovoj našoj situaciji, prošlom ratu i svemu šta je prethodilo. Istina se izvrće, da bi se postigli sebični ciljevi. Dakle, pametan nikad neće bezuvjetno vjerovati pričama, a naročito onome šta se kasnije uvede kao povijest i uči mlade o tome. Tko je dovoljno star da prođe neke promjene, taj zna šta se je dešavalo iz vlastitog iskustva. A idioti takve nazivaju ovakvim ili onakvim nostalgičarima, sve u interesu širenja laži. Dali svjesno, ili od nekog nagovoreni, nesvjesno, idiotski.
To je politika, a posao takvih je "zavadi pa vladaj". Obično je 90% neistina, kao što je i u ovoj našoj situaciji, prošlom ratu i svemu šta je prethodilo. Istina se izvrće, da bi se postigli sebični ciljevi. Dakle, pametan nikad neće bezuvjetno vjerovati pričama, a naročito onome šta se kasnije uvede kao povijest i uči mlade o tome. Tko je dovoljno star da prođe neke promjene, taj zna šta se je dešavalo iz vlastitog iskustva. A idioti takve nazivaju ovakvim ili onakvim nostalgičarima, sve u interesu širenja laži. Dali svjesno, ili od nekog nagovoreni, nesvjesno, idiotski.
zbracun- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Lakše je čovjeka ubiti nego osviestiti.zbracun je napisao/la:Nema te šta mučit. U svim grupacijama postoje krvoloci koji koriste pripadnost nečemu da iživljavaju svoju krvoločnost. Svugdje postoje takvi, bez obzira dali ta grupacija ima najbolje namjere ili ne. I takvi dobronamjernima naprave nepopravljivu štetu, jer protivnici navađaju takve ekscese kao karakteristiku te grupacije. A kad se takve lažne glasine prošire, nitko ih ne može više u potpunosti demantirati. Samo donekle upućeni znaju pravu istinu, ali njihov glas se više ne čuje. Čak se u zloj namjeri "zaboravljaju" i činjenice koje su bile svima dostupne.
Ako CRvena brigada smatra da je nešto loše, zašto ne osvješćuju ljude nego ih ubijaju?
Ja sam sluša neke tukce kako su govori da bi oni ovo, ono, ubili pedere, ono ovo, ali jako su plitkog razmišljanja.
Nijedan nije rekao da bi ih izliječio, da bi ih osvijestio. Dakle oni ne vide protiv čega se bori, ne protiv osoba, nego protiv pojave.
Riješavati problem elimiinacijom ljudi, a ne štetnih pojava, je kao rješavati problem nametnika u žitnim poljima, paljenjem tih istih polja.
Uništi se polje, a nametnici samo pređu na drugu njivu.
Iz tih razloga Vojislav Šešelj nije zaslužio kaznu u Haagu jer je njegov glavni naum bio nagovoriti sve da se osjećaju Srbima, a ne ih ubiti.
Ubijali su ih neki drugi i on je malo kriv jer je podizao tenzije pa je pridonio toj atmosferi, ali njegov program nije imao loše namjere, namjere same po sebi nisu bile zločinačke, nagovoriti nekoga da ne bude Hrvat nije zločin.
Godal- Nevina dušica
Započeo/la tema :
podizao tenzije , ma ne , sakupljao munjoze , naoružavao iste i na kraju istim tim munjozama opranoga mozga osigurao prijevoz ,da dojdu tu kako si napisao " nagovarati " hrvate da nebudu hrvati .......
samo podizao tenzije , svašta .......
samo podizao tenzije , svašta .......
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Darko Hudelist je polutan,porijeklom iz jugoarmijskog kruga. Krajem 80-tih bio je dio KOS-ove strukture koja je davala potporu Milosevicevoj antibirokratskoj revoluciji u pohodu na Titov Ustav iz 1974 godine. Radni zadatak mu je bio izvjestavanje s mitinga koje je organizacija Srba sa Kosova organizirala sirom Srbije i Crne Gore. U svojim reportazama, Hudelist je velikosrpske tezenje za slamanjem autonomije Vojvodine i Kosova,te formalne neovisnosti republika prikazivao kao pozitivnima. Radi svega toga,sumnjam da je taj clanak realan. Prije bih rekao da je to poziv,jugounitaristickim i probritanskim krugovima u HR da krenu u sluzbenu inicijativu za formiranje te lige. Mi se trebamo organizirati i ponuditi svoju inicijativu,na bazi onoga sto sam napisao neki dan. Nema uzmaka pod hrvatskom i Kristovom zastavom. ZA HRVATSKU I KRISTA,PROTIV JUGOKOMUNISTA I MASONA!
koraba- Nevina dušica
- Registriran/a : 09.10.2013
Broj postova : 36
Reputacija : 10
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
Seselj je bio cetnicki vojvoda, osnovao je tvz Srpski cetnicki pokret,Godal je napisao/la:
Iz tih razloga Vojislav Šešelj nije zaslužio kaznu u Haagu jer je njegov glavni naum bio nagovoriti sve da se osjećaju Srbima, a ne ih ubiti.
Ubijali su ih neki drugi i on je malo kriv jer je podizao tenzije pa je pridonio toj atmosferi, ali njegov program nije imao loše namjere, namjere same po sebi nisu bile zločinačke, nagovoriti nekoga da ne bude Hrvat nije zločin.
nakon uzete titule cetnickog vojvode 91 osniva Srpsku radikalnu stranku
a svoj ratni put pocinje zacrtavajuci granice Srbije, Karlobag - karlovac -Virovitica.
U Hagu ga se tereti za zlocine u Vocinu, vukovarskoj bolnici, kao i na podrucju Bih ,
uglavnom za ratni zlocin i etnicko ciscenje.
Tuzan proizvod jednog tuznog vremena.
Sada mene zanima da li je biti Hrvat zlocin i da li ti imas namjeru uskoro prestat
sa spamenjem , ovo je tema o Hdz , ako ces pisat o Seselju
otvori novu temu.
evitaa- Simpica pipica
- Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
HDZ= slika cijele države,jad i bjeda.
WEYLAND-YUTANI- Domaćin foruma
- Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Martina Dalić napušta HDZ: ‘Hrvatska ne može podijeti još jednu nepripremljenu vladu koja se bavi sama sobom’
Započeo/la tema :
Gdje će završiti ova država dođe li ponovno na njezino kormilo stranka kojoj je glavni problem tabla (i) s ćiriličnim natpisom u Vukovaru, koja licemjerno plače nad zgaženim dostojanstvom branitelja (a da nitko ne kaže kako se to i u kojim prilikama gazi to dostojanstvo), koja preko svojih pijuna vješto manipulira nesretnicima koji dijele žalosnu sudbinu tisuća drugih građana Hrvatske, 'braneći' njihova prava koja im nitko ne oduzima? To su danas u Hrvatskoj pitanja za milijun dolara. I nema nikoga tko bi na njih odgovorio ili barem pokušao odgovoriti, pišu Novosti.
Započeo/la tema :
Idemo dalje
Zločesti Ivek- CroFriends premium Ivek
- Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
u remetinec?Zločesti Ivek je napisao/la:Idemo dalje
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
to je izgleda najdalje što se možeGabriel je napisao/la:
u remetinec?
Započeo/la tema :
pa kud bi dalje od toga, centar svijeta
Započeo/la tema :
Ma nije njima tamo ni loše.Gabriel je napisao/la:pa kud bi dalje od toga, centar svijeta
Imaju smještaj, hranu, TV, mogu igrati golf na otvorenom, za vikend ići doma, pa čak i na posao
Zato idemo dalje
Započeo/la tema :
pa naravno da im nije loše, čim dođu na položaj svjesni su da su na pol puta do remetinca...i ne odustaju znači...to je to
Započeo/la tema :
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Stranica 7 / 12.