Samsung mobiteli official topic
+18
rider331
Mihovil
Gabriel
AryMan
Zločesti Ivek
JShepard
zagi988
Nessie
Love
Aragorn
THUNDER_DINIX
m
Turrican
Neu
Sinister
gio_deluxe
House
Hell
22 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Samsung mobiteli official topic
pa za godinu dana jos necu sigurno
Aragorn- Nevina dušica
- Registriran/a : 18.08.2009
Broj postova : 108
Reputacija : 10
Godina imam : 41
Započeo/la tema :
...i koji bi mob htio kasnije?
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
ta omnia je jako lijepa
Love- Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica) - Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
klizni digitron
Broj postova : 35853
Reputacija : 3228
Započeo/la tema :
to je HTC pro..ne samsung pro
ne stavljaj krive fotke!!!!!!!!!!!!!!
ne stavljaj krive fotke!!!!!!!!!!!!!!
Hell- Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa) - Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija : 702
Započeo/la tema :
Samsung Armani
Sažetak
Specifikacije
Samsung
Armani (poznat i pod nazivom P520) je nastavak Samsungovog dizajna
mobitela vrlo malih dimenzija, no kvalitetne izrade i solidnih
mogućnosti. Armani se izdavaja iz gomile prvenstveno zbog potpisa
poznatog dizajnera, no isto tako donosi velik ekran osjetljiv na dodir
te zanimljivo, ali ne baš dobro izvedeno korisničko sučelje.
Male dimenzije, odlična završna obrada, solidna kamera odlike su
ovog uređaja, ali svoje će potencijalne kupce naći u korisnicima koji
prije svega traže aparat kao modni, odnosno, stilski dodatak i prednost
daju izgledu uređaja ispred lakoće korištenja i ugrađenih
mogućnosti.
Specifikacije
Tri-band – 900 / 1800 / 1900
2.6“ TFT ekran, 256.000 boja, 240x320 piksela
60 MB interne memorije, podrška za microSD kartice
Fotoaparat rezolucije 3.2 megapiksela
Dimenzije: 87.5 x 54.5 x 10.5 mm
Težina: 85 gramBaterija: Li-ion, 880mAh
Nessie- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija : 138
Godina imam : 26
Započeo/la tema :
nije loš,mali je nekako
Započeo/la tema :
da, i pročitala sam da se teško služiti s njime.
Nessie- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 12.12.2009
Broj postova : 1962
Reputacija : 138
Započeo/la tema :
www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/hazel?cc=hr&lc=hr
eco stvar od sony ericssona...imam ga i mogu rec da sam zadovoljan, ali ima tvornickih greska
eco stvar od sony ericssona...imam ga i mogu rec da sam zadovoljan, ali ima tvornickih greska
zagi988- Junior
- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Inače Samsung već prije ima mobitel s 12 mpx, 3x optičkim i HD videom @ 30FPS...ima čak i kotačić ko neki kompakti i DSLR-i.
zagi988- Junior
- Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Samsung je predstavio dva uređaja iz Galaxy WiFi SmartPlayer serije - 4 i 5 inčne multimedijalne playere
Osim nasljednika Galaxy S telefona, Samsung je predstavio i Galaxy S WiFi Smart Player, multimedijalni player kojim namjeravaju konkurirati Appleu i njegovom iPodu. Ovaj Galaxy PMP uređaj dolazi u dvije verzije - Galaxy S Wi-Fi 4.0 i Galaxy S Wi-Fi 5.0, a razlika u ovim uređajima jest u veličini ekrana - 4.0 ima četiri inčni ekran, a 5.0 naravno, ima ekran dijagonale pet inča. Ovi su uređaji slični kao i Galaxy S pametni telefoni te je najveća razlika u tome što se s njima neće moći obavljati telefonski pozivi - slično kao što su iPod i iPhone.
Druga razlika nalazi se u tome što Samsungovi playeri nemaju AMOLED, već LCD ekrane. Smart Player uređaji radit će na verziji Androida 2.2 (trebali bi se moći nadograditi na verziju 2.3), a s obzirom da podržavaju WiFi i Skype, i s njima će se moći obavljati telefonski razgovori. Ostale opcije uključuju 1GHz Hummingbird procesor, ekrane rezolucije 800x480 piksela, 3,2MP kameru sa stražnje strane i VGA kameru s prednje strane. Četiri inčni model ima 8,16 i 32GB prostora za pohranu podataka, a veći model samo 16 i 32GB.
Iako službene informacije o dolasku ovih uređaja na tržište i cijeni još uvijek nema, na Mreži možemo pročitati da bi se u Velikoj Britaniji trebali pojaviti u drugoj polovici 2010. godine. (hj)
Izvor: pcchip.hr
Osim nasljednika Galaxy S telefona, Samsung je predstavio i Galaxy S WiFi Smart Player, multimedijalni player kojim namjeravaju konkurirati Appleu i njegovom iPodu. Ovaj Galaxy PMP uređaj dolazi u dvije verzije - Galaxy S Wi-Fi 4.0 i Galaxy S Wi-Fi 5.0, a razlika u ovim uređajima jest u veličini ekrana - 4.0 ima četiri inčni ekran, a 5.0 naravno, ima ekran dijagonale pet inča. Ovi su uređaji slični kao i Galaxy S pametni telefoni te je najveća razlika u tome što se s njima neće moći obavljati telefonski pozivi - slično kao što su iPod i iPhone.
Druga razlika nalazi se u tome što Samsungovi playeri nemaju AMOLED, već LCD ekrane. Smart Player uređaji radit će na verziji Androida 2.2 (trebali bi se moći nadograditi na verziju 2.3), a s obzirom da podržavaju WiFi i Skype, i s njima će se moći obavljati telefonski razgovori. Ostale opcije uključuju 1GHz Hummingbird procesor, ekrane rezolucije 800x480 piksela, 3,2MP kameru sa stražnje strane i VGA kameru s prednje strane. Četiri inčni model ima 8,16 i 32GB prostora za pohranu podataka, a veći model samo 16 i 32GB.
Iako službene informacije o dolasku ovih uređaja na tržište i cijeni još uvijek nema, na Mreži možemo pročitati da bi se u Velikoj Britaniji trebali pojaviti u drugoj polovici 2010. godine. (hj)
Izvor: pcchip.hr
Započeo/la tema :
Ima li netko možda Samsung GT-i5800 Galaxy 3
Navodno ovaj ima i GPS navigaciju što bi meni dobro došlo.
Navodno ovaj ima i GPS navigaciju što bi meni dobro došlo.
Gost- Gost
što kažete na samsung galaxy s3 mini? 2100 kn novi?
http://mob.hr/recenzija-samsung-galaxy-s3-mini/
http://mob.hr/recenzija-samsung-galaxy-s3-mini/
Započeo/la tema :
ok je ali po meni visoka cijena
Započeo/la tema :
Ovo je nova Samsungova 'igračka' – predstavljen Galaxy S4!
Galaxy S4 ne donosi revolucionarne novitete, no zato predstavlja napredniji hardver i donosi brojne softverske promjene
Samsung Galaxy S4 predstavljen je sinoć u New Yorku. Galaxy S4 dizajnom se minimalno razlikuje od svog prethodnika, no vidljivo je veći. Uz manje zaobljene kutove, rub kućišta je tanji pa zaslon zbog toga zauzima veću površinu. Novi model u prodaji bi trebao biti krajem travnja.
Galaxy S4 ne donosi revolucionarne novitete, no zato predstavlja napredniji hardver i donosi brojne softverske promjene. Sam telefon dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 5 inča FullHD rezolucije (1920x1080) te s kamerama od 13 i 2 megapiksela.
Telefon će se isporučivati s dva različita procesora, ovisno o tržištima – četverojezgreni 1,9GHZ i osmojezgreni 1,6GHz procesor, a ima i 2GB RAM-a, podršku za LTE te 16,32, odnosno 64 GB prostora za pohranu podataka koji se dodatno mogu proširiti microSD karticama kapaciteta 64GB.
Debljina samog uređaja je 7,9 mm, a masa mu je 130 grama. Uz 2 GB radne memorije, uređaj će dolaziti i s Androidom 4.2.2. večernji.hr
Galaxy S4 ne donosi revolucionarne novitete, no zato predstavlja napredniji hardver i donosi brojne softverske promjene
Samsung Galaxy S4 predstavljen je sinoć u New Yorku. Galaxy S4 dizajnom se minimalno razlikuje od svog prethodnika, no vidljivo je veći. Uz manje zaobljene kutove, rub kućišta je tanji pa zaslon zbog toga zauzima veću površinu. Novi model u prodaji bi trebao biti krajem travnja.
Galaxy S4 ne donosi revolucionarne novitete, no zato predstavlja napredniji hardver i donosi brojne softverske promjene. Sam telefon dolazi sa Super AMOLED ekranom dijagonale 5 inča FullHD rezolucije (1920x1080) te s kamerama od 13 i 2 megapiksela.
Telefon će se isporučivati s dva različita procesora, ovisno o tržištima – četverojezgreni 1,9GHZ i osmojezgreni 1,6GHz procesor, a ima i 2GB RAM-a, podršku za LTE te 16,32, odnosno 64 GB prostora za pohranu podataka koji se dodatno mogu proširiti microSD karticama kapaciteta 64GB.
Debljina samog uređaja je 7,9 mm, a masa mu je 130 grama. Uz 2 GB radne memorije, uređaj će dolaziti i s Androidom 4.2.2. večernji.hr
Započeo/la tema :
Samsung Galaxy S3 Mini
Imam SGS3 Mini i zanima me sljedeće, kako ga Rootati i gdje naći *.apk aplikacije za njega?
JShepard- Trajno baniran/a
- Registriran/a : 06.01.2013
Broj postova : 141
Reputacija : 27
Započeo/la tema :
možda nađeš informacije koje ti trebaju.
Zločesti Ivek- CroFriends premium Ivek
- Registriran/a : 27.09.2012
Broj postova : 401
Reputacija : 32
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Uzeo jučer u Tele2 Samsung Galaxy S3, metalik plavi -- 695 kn odmah + 270 kn mjesečno (=135 kn uređaj uz prijenos broja + 135 kn pretplata u tarifi Revolucija)
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-galaxy-s3-metallic-blue/d328/
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-galaxy-s3-metallic-blue/d328/
AryMan- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
SAMSUNG GALAXY S4 MINI white mi ej baš lijep
Započeo/la tema :
ajde pohvali se malo
Započeo/la tema :
kupila sam samsung galaxy s4 mini bijeli, novi. nije polovni, nikad korišten, zapakiran, imam 2 god garanciju. weeeeee
Započeo/la tema :
Gabriel- Jako aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.09.2013
Broj postova : 2398
Reputacija : 639
Započeo/la tema :
Dobar mobitel, cestitke
Mihovil- Jako aktivni forumaš