Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

+17
Narco
Goran81
KOLERIN
Amyicha
Mr.Cooly
Sasuke
Neukrotivi pastuh
Luxe
Love
zagi988
Optimyst
BAGIRA
Prop
Turrican
goc
Neu
THUNDER_DINIX
21 posters

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty Re: Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

Postaj by Balegar pet srp 08, 2011 8:05 am

tanuki je napisao/la:jel i ti imaš maca Laughing

Ne, nemam al isprobao sam sve vrste operativnih sustava i došao do zaključka da je to sve isti ku*** , ovisno o tome kako se tko i kako naviknuo na određene sustave.
Balegar
Balegar
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 08.07.2011
Broj postova : 58
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty Re: Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

Postaj by tanuki pet srp 08, 2011 8:21 am

i sad na kojem os-u radiš ?
ja ne mislim da je sve isti kurac!
(ne moraš se sramiti, ovaj forum je evoulirao, pa kurac i pička nisu tabu pojmovi Laughing)
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty700 / 999700 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Balegar pet srp 08, 2011 9:55 am

windows 7, xp, vista, Linux, mac Os leopard, ... Laughing Koristim po potrebi, ponajviše vezano za Help Desk i Tutorijale
Balegar
Balegar
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 08.07.2011
Broj postova : 58
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty0 / 9990 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet srp 08, 2011 3:53 pm

Za tanuki-a

Zabranjeno reklamiranje stranih sajtova! Neu
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost čet sij 16, 2014 3:47 am

Uvijek je optimalno kupit ono što je bilo top proizvod prošle godine.

Slabije brzo zastari a najnovijem toliko brzo pada cijena da je bolno.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by rider331 uto sij 21, 2014 7:50 pm

Kapetan Kirk je napisao/la:Uvijek je optimalno kupit ono što je bilo top proizvod prošle godine.

Slabije brzo zastari a najnovijem toliko brzo pada cijena da je bolno.

upravo tako. Danas kupiš, imaš novo par mjeseci. Jer je izašao opet.. novi.. brži.. jači.. bolji i leteći komp smajlić

rider331
Ufurani forumaš
Ufurani forumaš

Registriran/a : 06.07.2009
Broj postova : 3626
Reputacija Reputacija : 314
Godina imam : 43
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

[Vrh]

- Similar topics