Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

+17
Narco
Goran81
KOLERIN
Amyicha
Mr.Cooly
Sasuke
Neukrotivi pastuh
Luxe
Love
zagi988
Optimyst
BAGIRA
Prop
Turrican
goc
Neu
THUNDER_DINIX
21 posters

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty Re: Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 7:28 am

THUNDER_DINIX je napisao/la:Što mislite? zasto?

isplati.

snaga, kvaliteta, posao.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty Re: Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine?

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 7:31 am

BAGIRA je napisao/la:Ne nikako ( osim ako ste inzenjer NASA pa vam stvarno treba) smajlić

Moj brat je pre 4-5 godina kupio masinu i platio je blizu 1000e.
Onda je uzeo lap top i otarasio se stare za svega 90e

Ne postoji proizvod koji brze zastareva od PC racunara i kojem cena vrtoglavo pada svakim mesecom. Cak i najbolje masine nakon 3-4 godine izgube 70% vrednosti

ja sam svoj platio 14 000 kn, moj frend je svoj platio 17 000kn. i nemamo nikakvih problema sa zastraom. iz razloga sto pc mozes nadogradjivati. prodas staro, dodas malo love i kupis novo. tako si uvijek u trendu i prateci.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 7:32 am

Turrican je napisao/la:Evo još jedan konkretan primjer, kakav je bio npr. Winamp prije (još onda dok nije svaki cigan u hrvatskoj imao komp), a kakav je sada (treba mu 100 godina da se pokrene i pun je nekakvih multimedijalnih mogućnosti koje su višak)

Prije si imao jednu malu i brzu aplikaciju samo za slušat mjuzu ili samo za jednu stvar (koja god to bila) koja se pokrenula odmah, a danas svaka aplikacija radi sve (i svira, i otvara filmove i konvertira i spaja se na internet i...), i na kraju je sve sporo i troši puno memorije.

nemam takvih iskustva sa winampom. dize se u pola sekunde, cim otvorim fajlu.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet kol 28, 2009 1:03 pm

Abbath je napisao/la:nemam takvih iskustva sa winampom. dize se u pola sekunde, cim otvorim fajlu.
je kad ti je u memoriji (ili koristiš Winamp agent da se starta sa Windowsima ili ti je već pokrenut jer si pokrenuo prvu pjesmu)

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)
Tehničar foruma Tury  (Informatičar,  zajebant)

Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty55 / 99955 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 3:37 pm

Turrican je napisao/la:
Abbath je napisao/la:nemam takvih iskustva sa winampom. dize se u pola sekunde, cim otvorim fajlu.
je kad ti je u memoriji (ili koristiš Winamp agent da se starta sa Windowsima ili ti je već pokrenut jer si pokrenuo prvu pjesmu)

obozavam kad ljudi govore i misle da znaju sve. jesi ikad bio kod mene? si ikad vidio uopce koliko treba da mi se podigne winamp?!.

ne koristim ni agenta niti mi je u memoriji jer da bi bio u memoriji morao bih hibernirati racunalo umjesto shutdowna. dvostrzuki klik na ikonu i od klika pola sekunde treba da se digne.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pet kol 28, 2009 3:40 pm

itekak se isplati dat pare...ja sam dao 8000 prije 2 god i jos vrti sve igrice...
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Registriran/a : 24.08.2009
Broj postova : 570
Reputacija Reputacija : 173
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Love pet kol 28, 2009 3:41 pm

affraid affraid affraid
ideš koje su to cifreee,taj mora da se sam pali gasi i sve ostalo,iskreno to je previše para,barem za mene,nebih nikad toliko dala za te mašine affraid
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet kol 28, 2009 3:46 pm

Abbath je napisao/la:
Turrican je napisao/la:

obozavam kad ljudi govore i misle da znaju sve. jesi ikad bio kod mene? si ikad vidio uopce koliko treba da mi se podigne winamp?!.

ne koristim ni agenta niti mi je u memoriji jer da bi bio u memoriji morao bih hibernirati racunalo umjesto shutdowna. dvostrzuki klik na ikonu i od klika pola sekunde treba da se digne.
ne mislim da znam sve nego govorim iz iskustva. Inače koja ti je konfiguracija i koji OS koristiš (i koliko dugo je prošlo od instalacije) da ti tako brzo sve radi?

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty55 / 99955 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pet kol 28, 2009 3:56 pm

Love je napisao/la:affraid affraid affraid
ideš koje su to cifreee,taj mora da se sam pali gasi i sve ostalo,iskreno to je previše para,barem za mene,nebih nikad toliko dala za te mašine affraid

Pa to mi je za sljedece 3 god ukljucujuci ovih dve. Sljedece godine cu ga sredit.
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty0 / 9990 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 3:59 pm

@ zagi šta imaš ti u tom kompu za osam iljada?
ja sam prije dvije godine komp platio tri iljade i isto sve vrti ko pravi
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Luxe pet kol 28, 2009 4:00 pm

za neke nowe igrice nedajem puno para
ugl. ih i ne kupujem puno weč skinem sa neta ili uzmem od seke

Luxe
Trajno baniran/a

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 1157
Reputacija Reputacija : 55
Godina imam : 29
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty11 / 99911 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pet kol 28, 2009 4:09 pm

Gabrijel je napisao/la:@ zagi šta imaš ti u tom kompu za osam iljada?

nije baš punih 8. Prije 7. Izmedu 6750 i 7500. Very Happy
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican pet kol 28, 2009 4:16 pm

zagi988 je napisao/la:
Gabrijel je napisao/la:@ zagi šta imaš ti u tom kompu za osam iljada?

nije baš punih 8. Prije 7. Izmedu 6750 i 7500. Very Happy
sa monitorom (i kakvim?) ili bez?

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 pet kol 28, 2009 5:03 pm

bez
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Love pet kol 28, 2009 5:15 pm

affraid previše,previše definitivno
imala sam komp star 5 godina koji nam je tata platio 4tis kn(sve uz to ne samo kutija) i nakon 5 god je matična riknula i kupili prije godinu i po kutiju za 2 soma,čist super i radi ko zvijer
Love
Love
Domaćica foruma Love
(Brineta, kuvar'ca, seksica)
Domaćica foruma Love  (Brineta, kuvar'ca, seksica)

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 28855
Reputacija Reputacija : 1211
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty672 / 999672 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh pet kol 28, 2009 7:10 pm

Ne, nego kupit komad po komad i sastavit ili dati nekom ako ne znaš sastaviti. Ili jedan laptop i amen...stolni nisu aktuelni.
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty72 / 99972 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet kol 28, 2009 7:17 pm

i u slučaju da ga sastavljaš moš ga nabrijat i potrošit brdo novaca na njeg,pitanje je dal vrijedi to radit,dal ima potrebe za tim,
a svaka čast laptopu al nikad ja nebih dao desk za njega....
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Neukrotivi pastuh pet kol 28, 2009 7:27 pm

Ma znam što želiš rec. Sastavio sam ih da mi se kosa diže na glavi od muke, ali je poanta o maticnoj, grafici, što želi doticna osoba i sl. Glupo mi je rec cuj, ovo ti je dobro, kupi. Ma isto bude, ali nabrijano kako treba. Uglavnom, svima sam radio po volji, a kad vidis da nitko nema pojma sto zeli onda mu kazes da si uzme laptop od 2500 kn. Ionako nece znat sto bi s njim...itd, itd.,...
Neukrotivi pastuh
Neukrotivi pastuh
Diplomat foruma
Diplomat foruma

Broj postova : 7641
Reputacija Reputacija : 281
Godina imam : 55
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty72 / 99972 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by THUNDER_DINIX pet kol 28, 2009 8:32 pm

Abbath je napisao/la:ja sam svoj platio 14 000 kn, moj frend je svoj platio 17 000kn. i nemamo nikakvih problema sa zastraom. iz razloga sto pc mozes nadogradjivati. prodas staro, dodas malo love i kupis novo. tako si uvijek u trendu i prateci.
pa sta ste vi to kupili? spejs šatl? affraid
jel mozes napisat konfiguraciju da vidim bas?
nego, to je super stvar sto si naveo, tako ih vecina koji znaju i rade, samo sto je malo teze kupca pronaci, ali ako imas nekog kome ces prodati onda nije bed uopce, kao sto kazes prodas staro, dodas par sto kn najvise i imas novu pilu koja prati trend (samo je problem dali ti ta nova grafa, rami ili nesto sjeda na tvoju maticnu)

Moderator foruma Dinix
(Filmofil, kolekcionar)
Moderator foruma Dinix   (Filmofil, kolekcionar)

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 35853
Reputacija Reputacija : 3228
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty889 / 999889 / 999Isplati li se davati puno para za nove nabrijane mašine? - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Turrican sub kol 29, 2009 3:03 pm

Lol još uvijek nije napisao konfiguraciju. Žalosno je dati tolko para a neznati što si to platio.

Turrican
Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant)

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub kol 29, 2009 3:04 pm

isplati se...ali do neke odredene granice :S:...ne treba pretjerivati..
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by zagi988 sub kol 29, 2009 3:17 pm

Evo moje trenutno:
Manufacturer:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory:
3326MB RAM
Hard Drive:
750 GB
Video Card:
2xATI Radeon HD 3800 Series
Monitor:
Generic PnP Monitor
Sound Card:
Speakers (Realtek High Definition Audio)
Speakers/Headphones:
Kenwood 2x100w
Keyboard:
Logitech HID-Compliant Keyboard
Mouse:
HID-compliant mouse
Mouse Surface:
Operating System:
Windows Vista™️ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.090302-1506)
Motherboard:
Gigabyte P35-DS3P
Computer Case:
Chiftec
zagi988
zagi988
Junior
Junior

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub kol 29, 2009 3:20 pm

nema mi bas nesto premocnu konfiguraciju ...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub kol 29, 2009 3:24 pm

pa moćnija je konfiguracija već kod mene
ali ne čini mi se toliko moćnija da bi ju platio skoro tri put više......... hmm
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sub kol 29, 2009 3:25 pm

Gabrijel je napisao/la:ali ne čini mi se toliko moćnija da bi ju platio skoro tri put više......... hmm

upravo tako...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics