Katolička Crkva
+22
makaj
Blesavi
Weekend_Warrior
Ly
Teo
Stevo Largo
minutus
m
Mass
H[a]D
Angie
pustinja
scorpio57
Dr.Kiyu
Prop
Hunnerkongen
evitaa
Love
THUNDER_DINIX
diabolik.
Neu
tanuki
26 posters
Stranica 37 / 40.
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Katolička Crkva
Mozda je covek mislio na Incestu.....?
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
čovjek je bio jasan sa time što je rekao, samo skorpi ponekad zna editirati tuđi post, a ponekad naglo zaboravi.
skorpi, zašto te toliko frustira gdje ja, o čemu i koliko pišem?
ja nisam nikad došla za tobom na braniteljski forum niti temu i baš mi je svejedno o čemu ti i gdje pišeš u svoje slobodno vrijeme.
oprostit ćeš svima sve zločine, samo bi mene, i to iz razloga što ne vjerujem u tvojeg ČistoLjubavnog Milosrdnog boga, rado vidio u paklu.
ja nisam nikad došla za tobom na braniteljski forum niti temu i baš mi je svejedno o čemu ti i gdje pišeš u svoje slobodno vrijeme.
oprostit ćeš svima sve zločine, samo bi mene, i to iz razloga što ne vjerujem u tvojeg ČistoLjubavnog Milosrdnog boga, rado vidio u paklu.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
Ko da će scorpi u raj
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Mozda bi on tebe pre video u necem drugom ili ako vec to zove pakao neka bude i tako......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
fosforica je napisao/la:čovjek je bio jasan sa time što je rekao, samo skorpi ponekad zna editirati tuđi post, a ponekad naglo zaboravi.
ako sam i editiro to je jer sam na nekoliko foruma(nisam bezgriješan kao ti)
neznam odakle ti ta bolesna pomisao da me to frustrira-samo sam naveo gdje si aktivna na forumu.Niti ja nisam ovdi došao za tobom(svašta pišeš)i opet o MOME pa nije MOJ nego milijardu i nešta ljudi,vas ateista ima samo oko 10% od toga takvih kao ti 5%
zašta bi ja tebe volio viditi u paklu-stvarno si bolesna
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
mali ne petljaj se,znam da kada čovjeku daš moč.vlast saznaš kakovi jeMass je napisao/la:Ko da će scorpi u raj
ti se ne valjaj ni tebe se ovo ne tičebokaso1 je napisao/la:Mozda bi on tebe pre video u necem drugom ili ako vec to zove pakao neka bude i tako......
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:mali ne petljaj se,znam da kada čovjeku daš moč.vlast saznaš kakovi je
Hej veliki, zabrani mi da se petljam.. Imam pravo iznjeti svoje mišljenje, ne? Možeš ti vjerovati u Boga do neba al sumnjam da ćeš u vaš imaginarni raj, 'prekršio' si nekoliko grijeha sa liste 7 smrtnih
Šta ti je to moč?
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Vid bale zna gramatiku,piši ti ne mogu ti zabraniti MOĆ je ono šta ti je Neu dala
edit-navedi mi koje sam to prekršio
edit-navedi mi koje sam to prekršio
Započeo/la tema :
Kakvu ja to pa moć imam?? Osim što se noću pretvaram u batmana... Gadno si zabrio, no nema veze
Mislim da ćeš vječno gorit u paklu. I to ozbiljno mislim, nije da te želim uvrijedit, samo tipkam ono što mi se mota po glavi
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
Oholost, zavist, neumjerenost u jelu i piću i srditost... To je ovako procjena preko foruma, vjerojatno se tu nađe još neki sa liste al te ne mogu znati jer te ne poznam
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ti batman-moguće jer stalno gledaš te dječje filmove
može ti se motat samo po glavi ali ne u glavi-jer je šuplja
ako Bog odlući da ću gorit Božja volja....neda mi se zamarat sa djecom-
aj pogledaj crtič i kinderbet
ovo šta si naveo nije ništa toćno-no ni bitno,aj kako rekoh u kinderbet
edit-dijete to ni 7
može ti se motat samo po glavi ali ne u glavi-jer je šuplja
ako Bog odlući da ću gorit Božja volja....neda mi se zamarat sa djecom-
aj pogledaj crtič i kinderbet
ovo šta si naveo nije ništa toćno-no ni bitno,aj kako rekoh u kinderbet
edit-dijete to ni 7
Započeo/la tema :
Scorpija za predsjednika!
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ajde batman u kinderbet
oš pjesmicu za laku noć
oš pjesmicu za laku noć
Započeo/la tema :
Vjerujem da ćeš ti uskoro u kinderbet.. Čuo sam da vas u staračkom domu tjeraju na spavanje u 11 časova
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
imaš li kojeg batamena snimljenog onako da te uspava
vid piše časova-tko te to nauči
vid piše časova-tko te to nauči
Započeo/la tema :
Samo polako, ne se uzrujavati..
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
ma jok -dite aj ti pogledaj jedan čas batemana i na spavanje
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:mali ne petljaj se,znam da kada čovjeku daš moč.vlast saznaš kakovi jeMass je napisao/la:Ko da će scorpi u rajti se ne valjaj ni tebe se ovo ne tičebokaso1 je napisao/la:Mozda bi on tebe pre video u necem drugom ili ako vec to zove pakao neka bude i tako......
Pa naravno da me se ne tice Skorpi, nemoj se ljutiti...... ( dusmani mogu svasta izrimovati......)
Samo pokusavam devojci objasniti sirok dijapazon pakla kod muskaraca.......
" Isterujem zlo iz zena, uterujem im dobro......"
Zadnja promjena: bokaso1; sub oľu 19, 2011 1:05 am; ukupno mijenjano 1 put.
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Mass je napisao/la:
Kakvu ja to pa moć imam?? Osim što se noću pretvaram u batmana... Gadno si zabrio, no nema veze
Mislim da ćeš vječno gorit u paklu. I to ozbiljno mislim, nije da te želim uvrijedit, samo tipkam ono što mi se mota po glavi
Tacno sam znao...... Pa ja vidim poznat mi covek a ono Betmen......
(Meni pade napamet Banana men zbog bolje zajebancije ali moze i ovako...... )
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
E a sad nesto ozbiljnije......
Naime svojevremeno ( dosta davno pre jedno 20-ak godina) sam citao neku knjigu " Zivot posle zivota" u kojoj je ako se dobro secam obradjivanj slucajevi klinicke smrti....... Da ne sirim temu previse tu je obradjen veci broj ljudi koji su doziveli klinicku smrt i njihova iskustva sa time.......
Ko je bio pobozan taj je imao viziju raja, tunela, svetlosti jake ali prijatne, susreta sa pokojnicima koji su vedri, veseli.......
Neki koji nisu vernici su posmatrali svoje telo na stolu i tok operacije i sve ostalo su do detalja opisivali kad su se vratili.......
Oni koji su bili ateisti nisu imali nikakva iskustva, samo mrak i tama posle koje su se probudili nikakvih secanja........
Ovo sto naravno pisem ne menja moj stav prema KC i dalje isto mislim za KC...... Govorim o stanju mozga i odumiranja mozga posle smrti da je tako nazovem.....
Naime svojevremeno ( dosta davno pre jedno 20-ak godina) sam citao neku knjigu " Zivot posle zivota" u kojoj je ako se dobro secam obradjivanj slucajevi klinicke smrti....... Da ne sirim temu previse tu je obradjen veci broj ljudi koji su doziveli klinicku smrt i njihova iskustva sa time.......
Ko je bio pobozan taj je imao viziju raja, tunela, svetlosti jake ali prijatne, susreta sa pokojnicima koji su vedri, veseli.......
Neki koji nisu vernici su posmatrali svoje telo na stolu i tok operacije i sve ostalo su do detalja opisivali kad su se vratili.......
Oni koji su bili ateisti nisu imali nikakva iskustva, samo mrak i tama posle koje su se probudili nikakvih secanja........
Ovo sto naravno pisem ne menja moj stav prema KC i dalje isto mislim za KC...... Govorim o stanju mozga i odumiranja mozga posle smrti da je tako nazovem.....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Gabrijel je napisao/la:pa upravo to ti pokušavaš radit, ja govorim o crkvi ne kao zgradi već kao organizaciji ljudi koji su klali, palili,makaj je napisao/la:
i tako od GABRIJEL anđeo gospodnji .... bla ... bla ....
zašto mi ovdje brkamo činjenice i zvlačimo fore kad debatiramo a , ljudi ovako ,
pa i TI GABRIJELE , kad spominjemo zlo onda spominjemo crkvu kao instituciju , kad spominjemo dobro onda spominjemo ljude koji kupuju put u kraljevsko nebesko AHHAHAH i ja izvrćem riječi , dajte se malo skulirajte i recite dal se sudi CRKVI kao instituciji ili sudimo POJEDINCIMA iz redova CRKVE , svaka daljnja debata je bzvz , posebice s vama koji vjerujete ali ne VJERUJETE
ubijali, rušili, silovali...i o pojedinim pobunjenicima koji su ponekad uradili nešto dobrog očekujući za nagradu
vječni život u raju,
ti si taj koji izvrće da crkva je malo institucija, malo zgrada a malo skup ljudi, meni se čini da si ti taj
koji bi htio bit jeban a nebi dao guzice ili bar neznaš kom bi dao, ja priznam da sam glup, al ti si me nadmašio
a ovo gabrijel anđeo gospodnji......ako misliš na moj nick-nema veze sa nikakvim anđelom
vidiš Gabrijele da nemaš pojma što ja pišem , posebice s ovim zaključkom da ja šamaram da je malo institucija malo pojedinac , VARAŠ se , vrati se nazad na postove - MOJE , pročitaj pa onda ustvrdi što ja pišem , ovako ispadaš ČUDAN ...jel ustvari vjeruješ ali negiraš , opet kažem , ČITAJ a ne bulazni i ne stavljaj mi riječi u USTA , proziran si
makaj- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 04.03.2011
Broj postova : 1088
Reputacija : 53
Godina imam : 49
Započeo/la tema :
bokaso1 je napisao/la:E a sad nesto ozbiljnije......
i ja sam čitala istu knjigu, ali ne sjecam se da je navedeno kako ateisti nemaju NDE.
istina čitala sam je davno...a i senilna sam...no ono što je meni ostalo u sjecanju..buduci da sam se temom bavila malo opširnije jest da gotovo svatko doživljava NDE (ima slučajeva gdje se ispitanik ne sjeca, ali nema veze sa a/teizom) samo sa ne sjećanjem.
istraživanje je pokazalo da doživjaje lebdenja, tunela, svjetlosti...pa i viđenja pokojnih rođaka ili prijatelja, doživljavaju ljudi svih uzrasta, uvjerenja, podneblja.
samo ovisno o tome kako su učeni - tako interpretiraju viđeno.
pa kršćani vide isusa, hindusi krišnu, ateisti svjetlo i tome sl.
postoji i knjiga - djeca i fenomen tik do smrti...u kojoj se istražuje kako djeca, koja nemaju religijske predodžbe o zagrobnom životu, opisuju taj događaj.
tako je opisan slučaj, ako se dobro sjecam..djevojcice...koja se utopila na bazenu, ali su je uspjeli reanimirati. kada joj je nakon par mjeseci umrla baka...ona je svoju mamu pitala - hoce li i baka sada proći kroz tunel u trgovačkom centru?
trgovački centar u kojeg je odlazila sa majkom u šoping, je imao djecji kutak..u kojem se ona igrala..i prolazila kroz tunel... i to je bilo jedino sa čime je ona povezala svoje iskustvo u trenutku tik do smrti.
fosforica- Manga foruma
- Registriran/a : 14.02.2009
Broj postova : 6076
Reputacija : 1195
Godina imam : 50
Započeo/la tema :
A ja sam sinoć sanjao da sam bio na Madgaskaru
Mass- Faca foruma
Započeo/la tema :
čitao sam, neda mi se ponovno tražit i vadit citate.makaj je napisao/la:vidiš Gabrijele da nemaš pojma što ja pišem , posebice s ovim zaključkom da ja šamaram da je malo institucija malo pojedinac , VARAŠ se , vrati se nazad na postove - MOJE , pročitaj pa onda ustvrdi što ja pišem , ovako ispadaš ČUDAN ...jel ustvari vjeruješ ali negiraš , opet kažem , ČITAJ a ne bulazni i ne stavljaj mi riječi u USTA , proziran si
šta ja vjerujem a negiram?
i nisam proziran, moj je stari bio zidar a ne staklar
Gost- Gost
fosforica je napisao/la:
i ja sam čitala istu knjigu, ali ne sjecam se da je navedeno kako ateisti nemaju NDE.
istina čitala sam je davno...a i senilna sam...no ono što je meni ostalo u sjecanju..buduci da sam se temom bavila malo opširnije jest da gotovo svatko doživljava NDE (ima slučajeva gdje se ispitanik ne sjeca, ali nema veze sa a/teizom) samo sa ne sjećanjem.
istraživanje je pokazalo da doživjaje lebdenja, tunela, svjetlosti...pa i viđenja pokojnih rođaka ili prijatelja, doživljavaju ljudi svih uzrasta, uvjerenja, podneblja.
samo ovisno o tome kako su učeni - tako interpretiraju viđeno.
pa kršćani vide isusa, hindusi krišnu, ateisti svjetlo i tome sl.
postoji i knjiga - djeca i fenomen tik do smrti...u kojoj se istražuje kako djeca, koja nemaju religijske predodžbe o zagrobnom životu, opisuju taj događaj.
tako je opisan slučaj, ako se dobro sjecam..djevojcice...koja se utopila na bazenu, ali su je uspjeli reanimirati. kada joj je nakon par mjeseci umrla baka...ona je svoju mamu pitala - hoce li i baka sada proći kroz tunel u trgovačkom centru?
trgovački centar u kojeg je odlazila sa majkom u šoping, je imao djecji kutak..u kojem se ona igrala..i prolazila kroz tunel... i to je bilo jedino sa čime je ona povezala svoje iskustvo u trenutku tik do smrti.
Mozda sam i ja pogresio i to je od negde drugo ali ako se secam Ateisti se ne secaju nicega..... Nemoj me drzati doslovno za rec jer je bilo jako davno.......Mozda si i ti u pravu......
Citao sam negde ( mislim da je Benedikt) nisam siguran isto jako davno kad on opisuje susrete sa pokojnom majkom i kako mu ona tumaci zagrobni zivot...... Koje znacenje ima krst, zasto su uvek po 3 u rdu....... ( da ne sirim previse)...... Cak sam gledao neku emisiju gde su intervijuisali mali deci 5-6 godina koja tvrde da su nasilno preminula i da se secaju cele svoje rodbine i predhodnog zivota....... Naravno emisija prati i proverava istinitost decijih iskaza i otprilike 70% je tacno od onoga sto deca navode......
Takodje sam gledao neku emisiju gde su obicne ljude podvrgavali hipnozi i od njih saznavali njihove predhodne zivore i detalje koje oni pamte a u svesnom stanju ne mogu da se sete........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Katolička Crkva part II
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
» Crkva i izbori
» Zašto crkva zazire od seksa?
» Motiv fotografiranja: Crkva, muzeji, znamenitosti...
» Izbjeglice... i nas je stiglo... + Gdje je sada Crkva?
Stranica 37 / 40.